Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
hruske ::
Kuglvinkl - clovk bi rad pomagal, ti ga pa skenslas.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
kuglvinkl ::
mk-klavz: nič ga nisem skenslal. Kot sem rekel zgoraj, je ta njegov predlog dober in predstavlja detalj v razvoju nekega čuda, ki ima kmalu priti.
SoNgOkO: vedno nas lahko najdeš na team@slo-tech.com
SoNgOkO: vedno nas lahko najdeš na team@slo-tech.com
Your focus determines your reallity
sash ::
jaz bi pa sam predlagal, da vsak moderator, ki zbriše kakega od uporabnikovih postov (se pravi da ga vidi le še avtor in višje sile) v nekaj besedah napiše vzrok izbrisa, ker se včasih zgodi da je kaj zbrisano pa nevem prav zakaj, ni se mi pa za prepirat z moderatorjem zato ne dam zadeve v pritožbe, sam vedel bi pa vseeno rad zakaj ?
se pa oproščam če je bilo to že obdelano, sem pa temo prebral in je možno da sem spregledal
se pa oproščam če je bilo to že obdelano, sem pa temo prebral in je možno da sem spregledal
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Ziga Dolhar ::
sash: moderatorji smo dogovorjeni, da izbris postov na koncu tudi utemeljimo. Verjamem pa, da se včasih to ne zgodi -- morda moderator na to "pozabi" [da, neupravičeno], ali pa se mu zdi samoumeven -- recimo da gre za jasno viden razlog, npr. izrazito žaljenje, warez ipd ... Čeprav bi dogovor morali upoštevati tudi v teh primerih.
https://dolhar.si/
zanimvo da sem imel do sedaj zbrisane 3 ali 4 poste pa noben ni bil utemeljen - razen za enega vemda je bil zbrisan zato ker je bil po pomoti podvojen
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Ziga Dolhar ::
sash, to se ne bi smelo zgoditi.
Sicer velja, da se pritožbe pišejo v namensko temo, vendar bi jaz kot uporabnik oz. na tvojem mestu moderatorju poslal sporočilo, naj svoj izbris v postu utemelji.
Sicer velja, da se pritožbe pišejo v namensko temo, vendar bi jaz kot uporabnik oz. na tvojem mestu moderatorju poslal sporočilo, naj svoj izbris v postu utemelji.
https://dolhar.si/
ok, hvala za pojasnilo. Sicer pa starih grehov nebom pogreval, bom pa v bodoče upošteval
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Zasebna sporočila so precej v neredu. Da pridem do starih in neaktivnih tem moram preklikat tudi do 20. strani, vmes pa je večina takih, da so samo stickyji.
To bi bilo potrebno odpravit.
To bi bilo potrebno odpravit.
tx-z ::
a bi se dal nardit v pravilih, da bi bla nova pravila označena z rdečo al pa kej ; k zdej ne vem kaj je novo
tx-z
McHusch ::
zigam: Pravila so spisana popolnoma na novo z nule. Sej ne škodi, če si prebereš cela, ane ;-)
Tic ::
U U U!!!
Jst mam eno dobro
Spodaj: Aktivni Uporabniki: Lahko bi jim poslal soporocilo, da bi se mu pojavlo kot netsend ali kaj podobnega. ST IRWILM (internet relay web interface live mesagin).
Seveda bi to funkcijo lahko izklopu, ce noces sporocil.
Jst mam eno dobro
Spodaj: Aktivni Uporabniki: Lahko bi jim poslal soporocilo, da bi se mu pojavlo kot netsend ali kaj podobnega. ST IRWILM (internet relay web interface live mesagin).
Seveda bi to funkcijo lahko izklopu, ce noces sporocil.
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
gumby ::
fajn bi bil en gumbek za ignoriranje določene teme... če me katera ne zanima, bi pač kliknil in se ne bi več prikazovala med novimi temami...
možno?
možno?
HyperKiller ::
POZOR POZOR POZOR!
(moderatorji oprostite z auporabo velikih črk ampak že dva meseca gruntam eno hudo idejo ampak mi zmer kompjutr zašteka predn se jo spravm napisat.)
vstavite opcijo IŠČI navezujočo se na ključne besede npr. jz bi napisal "peltierjev element" in bi mi ga našlo. nebi mi bi bilo po nepotrebnem odpreti teme.
no mogoče ta opcija že obstaja pa jo jaz ne uporabljam ker jo še nisem opazil. se boste pač samo smejali ko boste tole brali.
(moderatorji oprostite z auporabo velikih črk ampak že dva meseca gruntam eno hudo idejo ampak mi zmer kompjutr zašteka predn se jo spravm napisat.)
vstavite opcijo IŠČI navezujočo se na ključne besede npr. jz bi napisal "peltierjev element" in bi mi ga našlo. nebi mi bi bilo po nepotrebnem odpreti teme.
no mogoče ta opcija že obstaja pa jo jaz ne uporabljam ker jo še nisem opazil. se boste pač samo smejali ko boste tole brali.
kuglvinkl ::
Nekaj podobnega je že nekaj časa na ToDo listi. Hvala za predlog (a zdaj nam pa že misli berte? )
Your focus determines your reallity
ali3n ::
Tale Tic-ov predlog je _jako_ interesanten!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Glede moje ideje in sporočila od gandalfarja
Kako prideš do tega razen če poznaš natančno kje na serverju se nahaja?
Moje mnenje je da bi bilo to treba bolj "vsiljevati" uporabnikom saj bi tako bilo veliko manj podvojenih tem. In potrojenih.
_konec odgovora_
Kako prideš do tega razen če poznaš natančno kje na serverju se nahaja?
Moje mnenje je da bi bilo to treba bolj "vsiljevati" uporabnikom saj bi tako bilo veliko manj podvojenih tem. In potrojenih.
_konec odgovora_
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
goku :) ::
Človek se vas je lotu, a? Pravzaprav ima prav. Ves čas ponavljamo išči sam in teme se ponavljajo.
Hyperkiller samo ne vem v čem je problem ker je iskanje že urejeno. Poglej tukaj
Hyperkiller samo ne vem v čem je problem ker je iskanje že urejeno. Poglej tukaj
Navijanje je kamen modrosti
Zheegec ::
Tic-ov predlog rula
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Tic je car - take dobre predloge daje.. pa se noben ne obregne...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Oh... kako ste me počastili
Hvlala usem, ceprav noben ne uposteva predloga...
Hvlala usem, ceprav noben ne uposteva predloga...
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
/me prijateljsko boksne Tica v levo ramo.. sej bo...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Tic pade na desno stran in si izpahne desno ramo... se dobro da je levo okej
persona civitas ;>
ja sej zdej sm jo že najdel sam pomoje veliko ljudi tega sploh ne uporablja.
morala bi biti bolj opazna.!
morala bi biti bolj opazna.!
flipflop ::
Tudi če bi bi bilo okno za iskanje ves čas prisotno na ekranu,ljudje še vedno ne bi uporabljali iskanja.
Ma F**K no!
Sebe citiram nekaj postov nazaj!
Noben nobenga ne bere samo usi napiste svoje...
Sebe citiram nekaj postov nazaj!
Noben nobenga ne bere samo usi napiste svoje...
persona civitas ;>
BaRtMaN ::
Mam predlog. V Zasebnih sporošilih se ta nekako po starosti razporejajo po straneh, imamo naslednje monosti pogleda:
Skoči na stran: prejšnjo, prvo, 2, 3, zadnjo, naslednjo
Rad bi, da se tu doda še možnost 'vse', ki bi pač pokazala vsa zasebna sporočila. Simpl ko pasulj.
Skoči na stran: prejšnjo, prvo, 2, 3, zadnjo, naslednjo
Rad bi, da se tu doda še možnost 'vse', ki bi pač pokazala vsa zasebna sporočila. Simpl ko pasulj.
flipflop ::
Se bi lahko komentarji pod novicami dodali vsaj v moje teme,če že obveščanja po mailu nočete urediti?
OwcA ::
Komentarji na novice (in članke) bodo v kratkem postali del foruma.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
njok ::
Se strinjam z bartmanom, ravnokar sem hotel predlagat enako za moje teme. Mogoce namesto oz. poleg Vse se Vse neprebrane.
CaqKa ::
jaz bi bartmanovemu predlogu dodal razporejanje mojih tem glede na število odgovorov od zadnjega ogleda.
Sem razmišljal... Slo-tech.com je super stran. Ima lepo in pregledno stran, veliko člankov, urejen in moderiran forum, torej res fina stran.
Ima pa tudi wap portal, prav tak xml newsfeed, ima lastno distribucijo linuxa.
Ampak zakaj mora človek to iskati po arhivu novic??
Ima pa tudi wap portal, prav tak xml newsfeed, ima lastno distribucijo linuxa.
Ampak zakaj mora človek to iskati po arhivu novic??
Sid Izprijeni ::
Ne vem, če ni to že kdo predlagal (ali pa bog ne daj, da to že obstaja in sem spregledal ), zato vseeno...
Recimo, da bi bilo možno za vsak oddelek na forumu izpisati teme zadnjih 24h in sveže teme. Tako bi lahko zaradi velike količine tem človek imel boljši pregled nad posameznimi tipi tem, ki ga pač zanimajo.
Npr. nekodga zanimajo samo računalniške teme in ta bi pač vključil filter, kjer mu ne bi izpisovalo tem iz Lože, itd.
Nek filter za teme, no.
LP
Sid
Recimo, da bi bilo možno za vsak oddelek na forumu izpisati teme zadnjih 24h in sveže teme. Tako bi lahko zaradi velike količine tem človek imel boljši pregled nad posameznimi tipi tem, ki ga pač zanimajo.
Npr. nekodga zanimajo samo računalniške teme in ta bi pač vključil filter, kjer mu ne bi izpisovalo tem iz Lože, itd.
Nek filter za teme, no.
LP
Sid
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.
Sid Izprijeni ::
Ja, to že.
Mislil sem bolj, da ne bi bilo treba vsakič skakat v osebne nastavitve, ampak, da bi za vsak oddelek v forumu lahko imel opcije za sveže teme in teme zadnjih 24h npr.
No, kaj pa vem. Mogoče je pa res niti nima smisla...
Mislil sem bolj, da ne bi bilo treba vsakič skakat v osebne nastavitve, ampak, da bi za vsak oddelek v forumu lahko imel opcije za sveže teme in teme zadnjih 24h npr.
No, kaj pa vem. Mogoče je pa res niti nima smisla...
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
tx-z ::
en predlog: res da bi vam več placa uzel ampak vseen:
recimo da jst napišem eno sporočilo in pač npr. ni primerno in ga administrator spremeni; rad pa bi, da bi jst lahko še vedno videl kakšno je blo moje sporočilo; torej da bi še vedno lahko videl kaj sem napisal (še nespremenjeno), kljub temu da ga je administrator spremenu
recimo da jst napišem eno sporočilo in pač npr. ni primerno in ga administrator spremeni; rad pa bi, da bi jst lahko še vedno videl kakšno je blo moje sporočilo; torej da bi še vedno lahko videl kaj sem napisal (še nespremenjeno), kljub temu da ga je administrator spremenu
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Jap, pri iskanju teme iz npr. izdelave spletišč postane zelo neprijetno, ko ti izvrže 90% tem iz ostalih delov foruma.
Kaj storiti? Dodati možnost izbire kje naj se išče.
Kaj storiti? Dodati možnost izbire kje naj se išče.
roCkY ::
Morda sem kaj spregledal in se že da kako uredit. In sevede je lahko že tudi kdo predlagal.
Moti me, da se modra črta (meja neprebranih sporočil) postavi na vrh zadnje strani, če je neprebranih več. Pol je pa treba nazaj brskat in iskat zadnje prebrano sporočilo.
Predlagam: če je neprebranih sporočil več kot je nastavitev za število sporočil na stran se naloži tista stran na kateri je zadnja neprebrana novica in se postavi na to mesto
če je spročil manj se dolžina strani (število sporočil) po potrebi podalša in se izpiše recimo še 5 že prebranih sporočil. Črta ni nikoli na vrhu!
Morda le opcija vsa neprebrana na eno stran. In potem izpiše recimo 5 zadnjih prebranih in vse neprebrano.
Nekaj logično v tem smislu.
Moti me, da se modra črta (meja neprebranih sporočil) postavi na vrh zadnje strani, če je neprebranih več. Pol je pa treba nazaj brskat in iskat zadnje prebrano sporočilo.
Predlagam: če je neprebranih sporočil več kot je nastavitev za število sporočil na stran se naloži tista stran na kateri je zadnja neprebrana novica in se postavi na to mesto
če je spročil manj se dolžina strani (število sporočil) po potrebi podalša in se izpiše recimo še 5 že prebranih sporočil. Črta ni nikoli na vrhu!
Morda le opcija vsa neprebrana na eno stran. In potem izpiše recimo 5 zadnjih prebranih in vse neprebrano.
Nekaj logično v tem smislu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 524643 (2188) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39596 (31941) | Mavrik |