» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
32 / 67
»»

nevone ::

Dejte odpret v tem oddelku še eno temo Pohvale. Ker ni prav da se izpostavlja samo negativno kritiko, ampak je treba tudi nekje imeti možnost povedati in prebrati kaj je pa dobro in kdo dela dobro.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Tilen ::

To lahko naredis v oddelku Slo-Tech.

kaksne pohvale pa imas sploh v mislih? Delo TP/moderatorjev/pisunov/... ?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Ja, lahko. Ampak ni isto. V tisto temo bi vsi lahko pisali pohvale, in ne bi bilo treba vsakemu posebej odpirati svoje teme.

Sicer pa čakam odgovor Slo-Tech osebja.

o+ nevone

A potem ne bo nič? Je pretežko za narest? Nočte tega? To boste naredili ko in če se bo vam zdelo primerno?

o+ nevone

klemen22 ::

Nevone: to pa ja slabo vpliva moralno na moderatorje in nasploh bwane. Si predstavljaš da nekdo dobi ene 100 pohval, spet drugi nobene. Ta drugi se bo zagotovo kujal in izlival črni žolč nad vsega hudega navajenimi uporabniki.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Oxford ::

Nevone: to pa ja slabo vpliva moralno na moderatorje in nasploh bwane. Si predstavljaš da nekdo dobi ene 100 pohval, spet drugi nobene. Ta drugi se bo zagotovo kujal in izlival črni žolč nad vsega hudega navajenimi uporabniki.

Klemen22, se strinjam s teboj. Preveč hvale (lahko) škoduje.

njok ::

Tudi jaz sem se par dni nazaj spomnil, da bi pohvalil vsaj pisune za tempo in gzibreta za moderiranje v komentarjih, pa sem videl, da ni nobene temu namenjene teme.

IČA ::

jaz sem svojo pohvalo napisal semkaj
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

IČA, sej vsak lahko odpre temo, na temo pohvale. Samo jest nisem imela tega v mislih. Slo-tech oddelek, kot tudi nekateri drugi imajo svoje železne teme, ki so vidne vedno, in ne utonejo v pozabo, če nihče vanje ne piše.

o+ nevone

IČA ::

nevone ja, seveda.
Ko sem pred časom imel željo/potrebo po pohvali nekoga, je bilo potrebno kar precej iskanja, preden sem to lahko storil na kolikor toliko "pravem" mestu.
Bodo morali odgovorni odpreti temo in zapičiti eno buciko skozi, če si želijo pohval. Drugače pa samo ;((
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Trubadur ::

Domača omrežja itd.

Zakaj ta tema sploh še obstaja? Če se pogleda se vid da so skoraj vsi posti vprašanja odgovorov pa nikjer.
Berite Thomasa!

lukanium ::

Zakaj ni več možnosti iskanja po oddelku Novice?
When a person can no longer laugh at himself,
it is time for others to laugh at him. [Thomas Szasz]

STASI ::

Kaj da ga ni! Samo malce se moraš potruditi in klikniti na arhiv.:\
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

SmeskoSnezak ::

Evo en predlog...

v podforumu Kaj kupiti je vedno več tem ker komp za _to_ ceno. Pa za moje pojme bi blo bolše, če se spravi en "kader" ljudi naredit eno temo, kjer po rangih (cenovno) napišejo kaj priporočajo. Torej ker komp za do 70k, do 100k, do 150k, okol 200k, etc. Naslov bi lahko bil: Slo-tech priporoča (računalniki rangirani po ceni), neke v tem stilu. In to temo daste pol med sticky al kak se reče in je zaklenjena. Spod pa daste eno temo, kjer lahk folk komentira sticky temo in sprašuje dodatna vprašanja. Pa če so komentari dobri in argumentirani, lahk pol kakšen moderator moderira sticky temo (sčasoma), saj so zunaj vedno nove komponente, manj stanejo, etc.

Al pa napišete en tak članek. :)
@ Pusti soncu v srce... @

lukanium ::

Kaj da ga ni! Samo malce se moraš potruditi in klikniti na arhiv.:\

Moje vprašanje se je nanašalo na splošno iskanje. Če bi vedel, da je iskanje po novicah omogočeno v arhivu, bi se zagotovo potrudil... Hvala za odgovor. Za naslednjič bi pa prosil za malo več strpnosti in malo manj zavijanja z očmi.
When a person can no longer laugh at himself,
it is time for others to laugh at him. [Thomas Szasz]

MrStein ::

Hmm, če v iskanju izberem v polje "Oddelek" "Iskanje" , kej o potem iskal ? Rekurzivno ? :O
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

DixieFlatline ::

Lahko bi dali še možnost downloadanja člankov v pdf formatu.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

Gr0unD Zer0 ::

poseben oddelek za konzole?

Zgodovina sprememb…

koyotee ::

Pretiravat pa spet ni treba :P
Mene zanima kako dobim POWER >:D da loh temo zaklenem, ker mi gre že pošteno na K**** ker je v oddleku KAJ KUPITI miljon tem o novih kompih, samo zato ker so ljudje preveč leni/nesposobni poscrolat mal po strani in si kaj prebrat.
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

to na mene leti?
nekak se mi ne zdi pretiravanje, ker nekaj o konzolah najdes v rubriki kaj kupiti, nekaj med igrami, nekaj pa mogoče še kje drugje...

MihaFirst ::

1. Am, ne vem, če je to že blo, ampak, se vam ne zdi, da bi morali (vsaj) v temi Izdelava spletišč obvezno izključiti HTML, ker se ne da pisat HTML kode in me pol kr mine, da bi komu poskušal pomagat s kodo... :(

A to res moti samo mene? :\

2. Bilo bi tudi dobro, da bi v temi Mali oglasi dovolili odgovarjanje na oglase, ker včasih to ne bi škodilo. Bi pač postavili več moderatorjev, ki bi skrbeli za množico shita, ki bi se ob tem nabral.

LP
www.gamma.si

Zgodovina sprememb…

OmegaBlue ::

Kodo lahko pišeš brez problema na forum uporabi [ st.koda html]pripopaj kodo sem[ /st.koda]

V malih oglasih so že bili komentarji, in ravno zaradi izpadov smo jih izklopili. Njihove vrnitve ne bo nazaj v bližnji prihodnosti.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Dr Evil ::

Kaj če moderatorji ne bi sodelovali v temah, katerih moderirajo? To govorim predvsem za rubriko problemi človeštva, kjer je moderator jype. Menda ni treba ponovit, da je jype zelo pristranski pri moderiranju. In komu na čast takšen moderator, ki moderira po lastnem vzgibu in ne smernicam, ki jih ta forum želi izvajat?

kuglvinkl ::

Dr Evil, to je debata konkretne pritožbe.

Predlagam sticky temo v oddelku kaj kupiti z naslovom nakup/prodaja PC-ja, v kateri bi potekale debate o cenitvi starih ter nakupu novih, zato ker folk naveliko smeti po oddelku z nepotrebnimi temami, na katere odgovori ze obstajajo... morala bi imeti obliko da lahko vsi sodelujejo, ne pa tako kot tema Nakup namiznega PC-ja / prenosnika, ki se ne osvezuje in ni aktualna.
lp
Rear DVD collector!
JTD power!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koyotee ()

Je možno dobiti spisek vseh tem, na katere sem "naročen" ?

Torej tisto, kar se pojavi pod "moje teme", ampak jaz bi rad videl spisek, tudi če ni nič novega v njih.
Motiti se je človeško.

Sploh noben ne jebe, pa taki moderatorji...
Rear DVD collector!
JTD power!

jvolk ::

MrStein,
Nastavitve, forum, "V mojih temah prikazujem tudi že pregledane teme:" - spremeni v da.

gzibret ::

> Sploh noben ne jebe, pa taki moderatorji...

Počakaj, da pride na forum kdo, ki je pristojen za tisti oddelek. Tukaj stvari niso instantne... Včasih potraja kakšen dan, dva... teden.... ;)
Vse je za neki dobr!

kuglvinkl ::

koyotee, ne, že glomazne sticky teme nam niso pretirano všeč in razmišljamo, kako jih v prihodnje spremenit.

še enkrat predlagam, da bi teme o konzolah spravili pod eno streho...
ne pa da je tema o Wii-ju med strojno opremo, ps3 vs x360 v kaj kupiti, igre za x360 ter igre za PSP ipd pa med igrami(in v kateri me je nekdo (edit: okej, ni bil noben od moderatorjev...) "prijazno" opozoril, da je oddelek namenjena igram za pc in da konzole niso ravno dobrodošle)

Zgodovina sprememb…

nurmaln ::

lepo prosim dejte napisat eno skriptico, ki bo prepoznala povezave in bo www.google.com spremenila v www.google.com

folk je očitno preglup al pa prelen in vsi navajajo neke povezave pa ne da bi dejansko nardil url
kopiranje teksta v naslovno vrstico browserja je zamudno in nepotrebno, predvsem pa anoying

AngelOfDeath ::

Je mogoče da bi uvedli gumb "Citiraj" ?
edit: Slovnica

mtosev ::

nice idea
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

StratOS ::

Zadnje čase mislim, da uporabniki hočejo imeti odgovore na čisto banalna in čisto okvirna, posplošena vprašanja, ne napišejo niti kako in zakaj se jim to dogaja, stvari ne specificirajo in ne napišejo možne nastavitve.

Veliko ljudi sploh ne pozna spletne iskalce in tako za zgornje odgovore prosijo kar na forumih, da o slovničnem izražanju sploh ne govorimo, mislim, da moderatorji trebajo gledati tudi na takšne stvari, jih tudi malo podučiti, popraviti ali dodati kakšno temo na npr. iskanje po spletnih iskalnikih, konfiguracija in kako dobiti čimveč boljših zadetkov.

lp
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

Tody ::

Gumb citiraj obstaja in sicer piše gor CITAT >:D

jvolk ::

Tody, on je verjetno mislil pri sporočilu, tako kot imaš odgovori in to da mu piše ciriraj, potem ko klikneš pa že imaš citirano to, kar je tisti napisal.

AngelOfDeath ::

@jvolk

točno tako :)
edit: Slovnica

krofko ::

Želel bi si, da bi bilo možno posamezno temo pred tiskanjem spraviti v bolj prijazno obliko pred tiskanjem. Imel bi en gumb Natisni, kjer bi potem stran na novo zgeneriralo brez nepotrebnih sidebarov, oglasov ... Bolj ali manj samo besedilo za tiskanje.
Ali se kaj razmišlja v tej smeri?

R33D3M33R ::

Prava SRAMOTA je, da forum ne zna razbrati da je uporabnik ženska, če ima to označeno v profilu. Tako veselo piše Ta odgovor je spremenil, Odsoten itd. Verjetno se bo kdo zgovarjal, da je to načrtno, ampak jaz sem prepričan, da pač ni sprogramirano, ker se nekomu ni dalo (ali pa tega ne zna - še huje :\ ).

Pač, to bo očitno moje poslednjo sporočilo v tej temi, ker tile predlogi spominjajo na metanje šodra v morje v upanju, da se bo zapolnilo. ;(

/šoder == majhni kamenčki
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

M-XXXX ::

A bi lahko kdo updatel lestvico za 3dmarke05???? K sm glih najboljši!!:D :D >:D

DimmniBurek ::

Ne štekam zakaj imamo tko zastarel forum...
Velika večina ostalih je nova, nimamo niti citiranja recimo, niti smeškov kakih normalnih, da ne govorim o kakih naprednih funkcijah, ki velikokrat pridejo prav...
Pa avatarjev recimo tudi ni, razen .. ah nč..
There Is No Stronger Drug Than Reality

Avatarji... kjer so, jih izklopim. Hvalabogu, da jih ni, saj nismo vrtec.
Motiti se je človeško.

CaqKa ::

sem modertor na temle asp forumu: http://forum.feri.uni-mb.si/
pa tudi če recimo z phpbbjem primerjam morem rečt da je z moderatorskega stališča slotech forum zelo dovršen. zgodovina posta, izbrisan post ki dejansko ni izbrisan itd... so enostavno mus za moderiranje. za konkretno razglabljanje pa nek smajli ravno ni mus. tole citiranje bi recimo bilo zaželjeno, pa pisanje v texu še recimo.
kakšno dodajanje za attrachmente se mi zdi brezveze, kakor tudi kake ankete. izgubiš na preglednosti.
z moderatorskega pogleda je slotech skratka meka. vsaj zame.

DimmniBurek ::

OK, meni ni slabo videt... Pač bi bla opcija izklopi avatarje

Ankete bi prou pršle...
Glede moderiranja... nevem sicer kako je, ampak velike razlike ne more bit...
Konkreten in dober primer za dobr forum je tale: KLIK
There Is No Stronger Drug Than Reality

Kaličopko ::

moderatorje prosim če zamenajo moj zgorni link V TEJ TEMI ker je novica potekla in sicer s temu linkom: http://news.yahoo.com/s/ap/20061225/ap_...

HVALA

hvala za posebej temo, namenjeno konzolam...
:D

MihaFirst ::

1. Lepo bi bilo, če bi v Programski opremi dovolili odpiranje posebnih tem z vprašanji glede MSN-ja, ker je sticky tema popolnoma neobiskana in se tam ni mogoče nadejati kakršnekoli pomoči.

2. Dajte že tukaj tut sticky temo pohvale. :\

ciklonB ::

Sekcijo programiranje je potrebno razsirit , saj je nepregledna.
Potrebno jo je razdeliti po programskih jezikih , ali pa jih mogoce celo vpisati na forum index stran.

Gundolf ::

V Programiranju ni toliko sporočil dnevno, kaj šele odprti tem, da bi jo bilo smiselno razširiti na posamezne programske jezike. Je pa res da moramo zato malo umetno vzdrževati red pri naslavljanju tem. Jaz bi rekel da prostor za izboljšavo je kvečjemu v tem, da bi vsak uporabnik pri vpisu nove teme na zaslon dobil navodila, ki veljajo v določenem oddelku in bi jih pisali ter spreminjali moderatorji danega oddelka.

Za lažje iskanje znotraj programiranja po programskih jezikih je torej poskrbljeno že z poimenovanjem tem.
««
32 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669522823 (368) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639484 (31829) Mavrik

Več podobnih tem