» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
33 / 67
»»

CaqKa ::

Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo!

moj predlog je da se slike do original wallpaperjev ne molzejo (prenaša na strežnik), ker se s tem izgubi original link, zravn pa še posledično fašeš slotech watermark, tako da je slika neuporabna...
ampak seveda je bil moj predlog/pritožba s strani OB premeteno izbrisan

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

OmegaBlue ::

Lepo si imel napisano da lahko stvari ki te žulijo drugje izražaš, tema ni namenjena komentarjem.

Slike lahko uporabniki nalimajo tako kot do sedaj, zraven pa priložijo še povezavo katere prenos na strežnik ne spreminja.

Seveda za to morajo uporabniki sami poskrbeti, če te pa kakšno ozadje pa lahko tudi uporabnika pocukaš za rokav preko ZS.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

ne nebom bil nesramen in te nebom vprašal z katerim členom tema ni bila namenjena komentarjem.

sej je lepo in prav da se zdaj tam za pravili skrivaš pa itd...
samo še enkrat čisto moralno gledano... folk prilima sliko svojega desktopa, ki jo pomolzeš kar je kul. potem pa folk še prilima orginal sliko ozadja, to je tista brez nadležnih ikonic in tega, no potem pa tole sliko zmolzeš in pride nanjo en moteč (tolko kot one ikone) logotip. pravim da tega ne delat. če se ti že ne ljubi ročno slikce prenašat, potem post prej uredi, da bo iz st.slika nastal st.povezava, pa potem pomolzi.
s tem ko jo pa pomozleš in navadni uporabniki nimajo vpogleda v prejšne stanje posta pa pač ne morejo vedet kak je link do orginalne slike brez st watermarka.

flipflop ::

Glede na to da se pojavlja kar precej tem v zvezi z Avtomobilizmom, bi lahko tudi na tem forumu uvedli posebni podforum namenjen tej tematiki?

mtosev ::

Bi temo freeware igre dali na vrh kot je to pri brezplacni programski opremi v oddelku programska oprema?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

kuglvinkl ::

Oddelka o avtomobilizmu ne bo. V Ložo leti vse kar nima veze z ITjem in duhovnim napredkom uporabnikov.

Vajenc ::

IMO imena kot so JEBI VETER, PIZDAMATERNA ..., kvarijo že samo s svojimi nicki podobo ST, kaj šele z napisanim. Za oblažitev teh težav, predlagam, da se jim na "silo" (nova pravila ?) polepša imena v npr. Nepomembni veterček, Pišuka od mamice ... Morda se bo(do) naveličal(i) ustvarjati nova oz. bo zmanjkalo idej ;)

Ne, zaenkrat to ne pride v poštev.

roli ::

Jaz bi pa kot že stokrat predlagal,da dodate gumb "nov članek". Marsikdo bi kaj napisal in,če bi vam to bilo všeč bi pač stvar objavili ali pa vsaj avtorju povedali kaj naj popravi ali pa vse skupaj zavrnili.Sam bi kaj napisal ampak težil kaki tajni policiji pa ne bom.
http://www.r00li.com

SkyNet ::

Jaz bi samo predlagal, da bi bilo lepo če bi vsak dan dobili kakšno novičko. Se zna zgodit da po dva, tri dni ni nobene, potem pa v roku petih minut objavite tri novice naenkrat. A ne bi bilo boljše da bi te tri novice razporedili na dva dni recimo?
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

Jaz bi pa kot že stokrat predlagal,da dodate gumb "nov članek".

Za ne rabmo gumba. Če želiš napisat članek, se obrneš ali na team@slo-tech.com ali na koga od članov teama, ki natančno ve kam se mora obrniti naprej.

In not napišem "rad bi napisal članek" torej:D .
Smešno in glupo se mi zdi,da mora človek pisat najprej neka sporočila,da bo napisal članek o tem in tem,če sploh želite članek:D ..... Drugače pa če želim napisati članek ga tudi bom in šele potem,ko bo stvar napisana bom tak članek omenil komu.Seveda dokler ne bo prelepega gumba takega članka ne boste dobili.

Ne bi rekel,da je tak problem dodati tak gumb.

Jaz na primer dobim nov kos opreme za računalnik,stvar malo poslikam in o njej nekaj stvari napišem kar imam končano v treh urah.Seveda se potem stvar še malo izpili in popravi,da ustreza strani za katero se objavlja.In tako smo fertik.Jaz pritisnem gumb oddaj naprej pa vi odločate in debatirate.Če se vam zdi OK vendar potrebuje še kako piljenje pa pošljete sporočilo pa se zmenimo naprej.To je funkcionalnost spletne strani kot je ta.

Če zadevo napišeš v enem popoldnevu, potem te polinkamo v novico o tvoji temi v forumu.

Glede gumba, res te ne štekam, ti bi pisal članek, šele če bi imel gum pošlji članek?! Dude...

+ ST ima sijajen sistem ZS, kjer se stvar lahko predebatria v večjem, a še vedno zaprtem krogu ljudi.

R33D3M33R ::

ST ima sijajen sistem ZS

Še posebej njih sortiranje je fenomenalno :P
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Če zadevo napišeš v enem popoldnevu, potem te polinkamo v novico o tvoji temi v forumu.

Človek a bi moral članek pacat en mesec al kaj?

Glede gumba, res te ne štekam, ti bi pisal članek, šele če bi imel gum pošlji članek?! Dude...

Točno tako!

+ ST ima sijajen sistem ZS, kjer se stvar lahko predebatria v večjem, a še vedno zaprtem krogu ljudi.

Zelo sijajen ja! Da po enem letu ne najdeš sporočil,ki si jih poslal.

mtosev ::

Mah to nerabimo. Bi blo prevec clankov na STju. Kdo bi vse bral? :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

rolihandrej, še vedno me nisi prepričal, da si zbran.

mtosev, yeah we can kill you.

rolihandrej, še vedno me nisi prepričal, da si zbran.

Aha in kaj s tem misliš?

Kaj praviš? Ti enačiš manjko tipkovnice in gumba "pošlji članek". Ergo, nisi zbran.

mtosev, bodi tiho.

Zgodovina sprememb…

Hehe!

Po pravici povedano se gre tukaj za lenobo in nič drugega.

hamax ::

tvojo...

Mojo ja!
Ker sem pač len imam z takim gumbom čas nekaj napisat v miru pa lahko traja en dan ali pa en teden,ne rabim pošiljat nobenih mailov ali kakršnih koli sporočil.

Seveda so tudi druge prednosti.Kot na primer to,da lahko uporabiš funkcije samega portala in ne rabiš pretvarjat stvari v 10 različnih formatov.

SmeskoSnezak ::

Kaj pa je narobe z gumbom "pošlji novico"? :\
@ Pusti soncu v srce... @

MrStein ::

Kompromis : kategorija v forumu "Inkubator za članke" , kje napišeš članek, in potem se le prenese... kje pač pravi članki "živijo".

Volk cel, koza pa na Bahamih ;-)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

>>> tvojo...

žal, nažalost tistega ki dela tole stran.
verjetno neveš da ko članki pridejo da se na roko pretvorijo v html, ker zadeva ni avtomatizirana.
smesko snezak.. gre se za članke, ne za novice ;)
takšen le inkubator za članke bi dejansko prav prišel. en tak wikipedia style, da se zadeva sfinišira pa se hkrati lahko dela edite in komentarje.

jaz sem v ta namen ko smo s sošolci delai eno seminarsko uporabil kar writely od google documents.
fina zadeva ko jih lahko kr več naenkrat editira.

zcetrt ::

Predlog za nov naziv: LOLek

Ker mi gredo na živce posti v stilu: :D :D :D :D :D
in: LOL!!! ROTFL!!!:D
ter: Jo! :) 8-O :)
in še nekateri (res me je malce razjezil tale post.

Če sem edini, se opravičujem in prosim za ignoranco.
4.

gruntfürmich ::

imam en predlog glede teh podnapisov zraven vsakega posta. lahko bi tako nardili, da bi se originalni obdržali, ne pa da stare prekrije nov. to bi ful dobr zgledalo, forum bi dobil čisto drugi čar.
ajde
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

nevone ::

Predlagam, da se ta tema zaklene, ali pa se ji spremeni naslov v Vaši predlogi in zakaj ne.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

>> OPOZORILO: Cena je MOČNO, MOČNO previsoka. Realna vrednost (glede na hitrost) je pod 40 EUR. In to krepko. Skratka - nateg prve vrste je tole. Fizikalko

meni se zdi tole ful pretirano tako izpostavljat... 'nateg prve vrste' halo? načeloma se meni voodoo 5500 zdi ene vrste eksluzivna kartica ki bi ji mogoče pripisal celo kakšno zbirateljsko vrednost.

gumby ::

pri najboljsi moci ne stekam, kaj pocnejo domaca branja med novicami...
a ne bi raje naredili kak oddelek ali (pod)forum zato?
my brain hurts

Ne.

A. Smith ::

Trenutno berem temo Global Warming.

V njej se vsake toliko časa znajde nov uporabnik, ki ni prebral povzetka, kaj šele cele teme. In voila, treba mu je razlagat vse od začetka.

Zdaj pa predlog:

A je kakšen način, da bi se uporabnikom, ki prvič gledajo v to temo, tema brezpogojno odprla na prvi strani, da bi jo _ja_ prebrali?

Pravzaprav bi bilo to potrebno uvesti pri vseh temah, ki so toliko dolge, da imajo povzetek.

Just an idea.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

gzibret ::

A. Smith - če je nov uporabnik in temo gleda prvič, se mu odpre na prvi strani... Je pa zadeva IMO taka, da je tehle nekaj 1000 postov v tako glomaznih temah res malo velik zalogaj.

No, povzetek bi res lahko prebral, zato je tudi bil narejen (in izpiljen). Morda nebi bilo napačno v povzetku napisati tudi datuma, kdaj se je o čem govorilo za lažje iskanje. Samo meni se trenutno s tem ne da ubadati. Morda pri kaki drugi temi ;) V tem primeru bi tudi vprašanja oz. že predebatirane topice brisal.

Sicer pa marsikje opažam, da folk ne prebere prvega posta v neki temi in kar piše ali pa sprašuje, pa čeprav je v prvem postu že vse razloženo.
Vse je za neki dobr!

M-XXXX ::

pri tej temi bi prosil da dopišete:
Prosil bi da mi oseba z mailom spjker@email.si pošle mail z nekega drugega maila ali me pa pokliče na 041 388 591!
Saj mu zaradi neke napake ne morem na email odgovoriti. Hvala

krofko ::

1. Zakaj ne deluje iskanje samo po ključnih besedah?

2. Ali bi bilo možno imeti neko osebno mapo, kjer bi lahko shranjeval povezave do svojih priljubljenih tem? Funkcionalnost bi bila podobna, kot jo imajo Zasebna sporočila. Vem, da bi si povezave lahko shranjeval kot "bookmarke", vendar dostopam do Slo-Techa z večih računalnikov.

LP,
Janez

Glede 2.

Temo lahko označiš kot da jo prikazuje v "moje teme" in si v profilu premakneš "V mojih temah prikazujem tudi že pregledane teme:" na da.

Kdaj bodo zasebna sporočila popravljena, da ne bodo tri teme prikazane na 10 straneh ?
Motiti se je človeško.

Karkoli bom rekel se bom zlagal, v novejši verziji je popravljeno a kdaj bo to.. rečem kmalu™.

Samsung06 ::

hey

Mene pa sam nekaj zanima.
Primer 1: Če komu rečem, da je kmet. Ali bom kaznovan?
Primer 2: Če komu rečem, da je km_t. Ali bom kaznovan? (e manjka) se pravi nisem rekel kmet :)
Primer 3: Če komu rečem. OsebaA ti si kmet? (dal sem vprasaj; sem za to kaznovan; sej ga samo sprasujem :) )

Amm, no to me zanima,... :)

:)

Upam, da ne misliš resno, ko misliš da je žaljivo, da nekoga označuješ kot kmeta.
Dandanašnji kmet je pogosto precej bolj izobražen od nekega povprečnega mestnega človeka (zna sam popravljati vse stroje in celo avtomobile, spozna se brezhibno na vreme, zna sam pozdraviti bolno živino itd.)
Ne bom našteval več, ampak upam da veš kaj mislim povedati...

"OsebaA je en kmet"

To res noben ne bo razumel kot pohvalo, ampak kot žalitev.
Motiti se je človeško.

Ziga Dolhar ::

Samsung06: Causa cognita.

Moderator bo v vsakem konkretnem primeru presodil konotacijo oznake ter na podlagi razumevanja povprečnega obiskovalca ocenil, ali gre za žaljiv odnos ali ne ter ustrezno ukrepal.

Če se mu zazdi, da gre za poskus obida pravil ("km_tavz_r"), zna biti še toliko bolj občutljiv.

//Povsem neuraden odgovor.
https://dolhar.si/

mikena ::

Sicer ne vem, če je bilo to vprašanje že postavljeno, ampak ne da se mi vseh strani prebirat. Zanima me, zakaj na tem forumu nimate funkcije za nastavitev avatarja v profilu?

Na tem forumu sodeluje ogromno uporabnikov in se jih je bolj težko vse po imenu (nicku) zapomnit. Recimo jst ko berem neko temo, berem samo poste, sploh ne berem nicka in zato sploh ne ločim kdo je kdo (ker jih je preveč). Z neko sliko v profilu bi bla zadeva bolj pregledna.

Jst enkrat vprašala enga moderatorja po ZS v zvezi s tem in je rekel, da nameravajo to zadevo v prihodnje uredit. In?

O avatarjih je debata že dolgo nazaj bila.. in zaključena.

Custom avatarjev ne bo.

cameron v 'iskanje' napiši 'avatar' in beri

Iskanje ne dela

darkolord ::

google -> iskani niz site:slo-tech.com

trdoreh ::

Kaj pa to, če nekdo pretirava, se ne drži pravil ga enostavno banate oz. kaznujete za par dni in ta posledično ne more pisati po forumu?! To sm zasledil na enem forumu, zelo dobro deluje. Če se grdo obnaša, če pretirava z OT (namerno), ga kaznuješ za npr. 3dni, da se malo ohladi...:D

Bi to šlo, al gre za kako zagomplicirano zadevo?

Lp, Jan
««
33 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669522818 (363) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639484 (31829) Mavrik

Več podobnih tem