» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
31 / 67
»»

R33D3M33R ::

caqka: Hm, ne vem kaj bi moral citirati :8) . Mogoče, je ta predlog že bil kje? No, se niti ne spomnim več, da bi kje videl podoben post...

kuglvinkl: Nazivvi uporabnikom so v breme.

Ne vem no. Saj vidiš sedaj neke fore, ko tekmujejo kdo bo prej pridobil persona rudis oz. persona non grata. Neverjetno 8-O.
Kot da jim bi bilo malo mar če dobijo naziv. So pač potem bolj kul, ker izstopajo iz povprečja.

muzičar: moj nick se črkuje na 1000 in 1 način, tako da bi lahko tudi to bilo prav :)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Tody ::

R33D3M33R
Nevenka je napisala skoraj enako mogoče se kaka črka razlikuje :D

CaqKa ::

jaz imam tudi v mislih da je nevone do besede natanko to nekje napisala, samo nekak ne najdem... nekak se mi je dozdevalo da je to napisala v reformi slotecha.. samo ne najdem..
uporabil si namreč čist iste besede: "Več glav več ve in zagotovo bi si zamislili zanimive nazive."

ps: tak sem vesel ko iskanje tako super deluje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

kuglvinkl ::

kuglvinkl: Nazivvi uporabnikom so v breme.

Ne vem no. Saj vidiš sedaj neke fore, ko tekmujejo kdo bo prej pridobil persona rudis oz. persona non grata. Neverjetno 8-O.
Kot da jim bi bilo malo mar če dobijo naziv. So pač potem bolj kul, ker izstopajo iz povprečja.

To da kup čudakov tekmuje, kdo bo prej dobil naziv, je ob takšni masi ljudi že statistično obvezno. Imajo pač okvare in naivno mislijo, da jih bodo s tem lajšali (bog ne daj celo ozdravili).

Sicer pa, celo najbolj zagriženi s pretekom časa pogruntajo, da jih nihče ne jemlje resno, oziroma jih jemljejo vsaj s pridržkom. Dobra karama v takšni obliki komunikacije je nujna.

R33D3M33R ::

A še kdo rabi kak dokaz več zakaj so nazivi v tujem jeziku krnekaj? Spet nekdo, ki jih ne razume: http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=230772#neprebrano
Post številka 2.

Drugače pa če je nevone napisala to kar sem napisal jaz, samo še potrjuje to, da so potrebni zanimivejši nazivi.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

billgates ::

Ja potlej mi pa naj nekdo pove,e?

Sale_One0 ::

@billgates

persona non grata bi pomenilo "nezazeljena oseba -ek" Klik in Klik

persona rudis pa pomeni "nevljuden, neolikan, zaljiv osebek"

Oboje pa izhaja iz latinscine.
Si vis pacem, para bellum.

Nejc Pintar ::

Jaz bi pa želel seznam vseh ljudi z nazivi, če je možno še tiste ki jih nimajo več.

glinik ::

Kaj imajo res eni toliko časa, da se ubadajo z nekimi nazivi itd???

Takšnim ljudem bi moral človeko neko delo poiskat... takoj bi prišli na druge misli.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

lufthammer ::

Če kakšne stvari ne maram, je to prav gotovo tožarjenje - takemu, ki je to počel, smo včasih rekli "špeckahla" in ni imel kaj prida prijateljev.

Ker je takih tožibab na forumu kar nekaj, predlagam še za te tipe naziv - persona miserabilis (klavrna oseba), da se bo vedelo, kdo "pomaga" moderatorjem.

OmegaBlue ::

Ja ker to je nekaj totalno nesprejemlivega in sramotno. Kako si drznejo pomagati pri ohranjanju nivoja na forumu!
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

sverde21 ::

Jaz bi pa želel seznam vseh ljudi z nazivi, če je možno še tiste ki jih nimajo več.
Jst bi tudi to imel, zraven pa še zapisan razlog zakaj je dobil naziv, da ne bo postov v smislu zakaj sem dobil naziv, pa tudi da drugi uporabniki vemo zakaj je dobil naziv...
<?php echo `w`; ?>

Nejc Pintar ::

To je sploh res, da bi moralo nekje pisati vzrok za naziv. Ker pač niso vsi prekrški enakovredni (po mojih kriterijih) nazivi pa obstajajo le v dveh stopnjah.

Tody ::

obnašajte se normalno pa ne bo nobenih problemov...

waLkeR^! ::

Ne vem če je kdo že predlagal, a vseeno: ali bi lahko uvedli ranke? Torej, slikce, koliko postov že imaš. (Rank images.)

0:)
Don't annoy me. I can be really really strange.

sthep ::

to bi blo super

jvolk ::

Ok meni so "rang slikce" čito brez veze, ker ti ne povejo nič. Zveš cca kolko sporočil ima uporabnik, in kaj ti to koristi?

gumby ::

pa kaj se ne... folk bi samo namerno spammat zacel, da bi bil bolj 1337

sicer pa statistiko lahk pogledas za vsakega clana, ce te zanima
my brain hurts

Zvezdice so bile - folk je nabijal poste - zvezdic ni več. Konec zgodbe.

nevone ::

>Zvezdice so bile - folk je nabijal poste - zvezdic ni več. Konec zgodbe.

Zvezdice morajo biti v vsakem oddelku samo za tisti oddelek. Če bo nekdo v loži nabijal poste, se bo to videlo samo v Loži. Za drugje morajo pa itak moderatorji skrbet za to, da ni nabijanja.

Zdej je tudi tista statistika, ki je sedaj, bolj tko-tko. Prav dosti od nje ne zveš, oziroma ne moreš vleči kakšnih pametnih zaključkov iz nje.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Če bo kdaj rankiranje bo v obliki karme. Zvezdice kot odraz števila postov pač .. ne.

b0B3k ::

Tole okrog karme bi bilo kar zanimivo. Seveda bi morala obstajati tudi negativna ...

P.S.
Na nekem tujem forumu sem to zasledil, in mi je izredno všeč. Takoj opaziš kdo je na forumu resen, in kdo je trollmaster.

Timmah ::

pomoje ne nucamo e-penis oznak, k si ga bo folk vecou z nabijanjem postou
donde esta francesca

Gandalfar ::

OmegaBlue: sej zvezdice so ze bile.. :)

Erm ja kaj sem pa jest napisal?

Zakaj ne zaklenete te teme? Več kot očitno je, da je več ne jemljete resno. Očitno so časi, ko so bili predlogi dobrodošli minili.

o+ nevone

Subjektivna ocena.

Dopuščam.

o+ nevone

nebi reko.

pokaži zadnjih deset predlogov kje so realizirani.

Dej pejt na raven nevone? Zajeban, ne?

No da še tle napišem.

Čas bi bil, da ločite pritožbe od prijav. Ni neka revolucija to, ampak samo reda voljo. Ker Prijave so pomoje offtopic v Pritožbah.

o+ nevone

v bistvu je tko, da gre za staro idejo, samo smo jo hoteli izpeljati tako, da bi identiteta prijavitelja ostala skrita. Je pa vredno razmisleka, da se ljudje ne zgražajo ob prijavah.

Še noben se ni menda prtožu, da mora "javno" enga zašpecat.

Ta reforma zahteva 5 minut dela. In se jo lahko kasneje nadgrajuje. Bolehanje za celostnimi rešitvami je ena taka velika cokla za napredek.

o+ nevone

olehanje za celostnimi rešitvami je ena taka velika cokla za napredek.

Ja, sem pogruntal sam na področjih izvedn STja.

Še noben se ni menda prtožu, da mora "javno" enga zašpecat.

V bistvu smo bli ziher, da so vrednostne sodbe o špeckahlah precej nizke. Smo hvaležni (ker zadeva seveda še vedno raste), samo, če jim je pa neprijetno, bi pa to lahko enostavno naredili z gumbom incognito (za erga omnes).

Kaj ko bi namest zvezdic vezanih na število postov dali nekakšen meter ugleda... in potem drugi uporabniki pritisnejo - oz. + pri uporabniku in mu spremenijo ugled :\ tako bi se točno vedelo, s katerim uporabnikom se da kaj pomagat oz. kater uporabnik je "pain in the ass" :)
<?php echo `w`; ?>

b0B3k ::

@sverde21: Sej to je karma, o kateri govori OmegaBlue. Oz. vsaj tako si jo jaz predstavljam.

Nekaj takega ja:)

OK mal površno sm prebral :8) :)
<?php echo `w`; ?>

Fatboyslim ::

Če bi naredili to, potem bi moralo biti tako, da ti lahko ugled zvišuje oz. znižuje le tisti ki ga ima več kot ti

štartajo pa vsi iz iste cifre.

pol pa imaš enak sistem kot zdaj :)

Barakuda1 ::

Tale ideja z "zvezdicami". se mi zdi povsem "mim".

Tudi če bo nekdo zbral "5000 in več zvezdic" (pa čeprav navznoter posameznega oddelka), nam to o kvaliteti prispevkov, ne pove nič.

Očitni se nekateri zavzemate za kvantiteto, namesto za rast kvalitete (pa se morda tega niti ne zavedate)

Fatboyslim ::

Ne šteje se število postov temveč kvaliteta odgovora ki ti ga nekdo poda- na podlagi katerega lahko ti nekomu pripišeš "zvezdice".

Barakuda1 ::

Fatboyslim

Tudi to se mi ne zdi neka optimalna rešitev.

Zvezdice bodo potem odraz lobiranja, ne pa kvalitete.

Ocenjevanje kavalitete pač ne more biti stvar "yesmanov".

Če torej ni objektivnih kriterijev, ne vidim smisla.

Brezplačna programska oprema

če je kater od tpjev za to, bi prosil za source text prvega posta, da uredim zadevo pa vam potem nazaj pošljem.

Se da domenit, kam želiš pošiljko?

mejl v profilu.

Nimaš objavljenega :)

pa res.
točno..
ja sem ga dal izklopit ker mi je folk iz oddelka zvok in slika še kr in kr pisal. ni panike. na gmail mi piši.

klemen22 ::

Imam en predlog. Precej mučno je že naslednje: vsak dan se pojavi nova tema kjer določen noob sprašuje ali kušiti prvo ali drugo konfiguracijo. Zakaj ne bi naredili podobno kot z LCD monitorji kjer se bi o tem govorilo v ENI temi ne v 20ih. Precej neurejeno postane tole.!
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

SmeskoSnezak ::

Jaz pa predlagam, da se uvede norma koliko novih tem je lahko v Loži, saj je vedno več bedarij. Da ne omenim, da nekateri ljudje enostavno ne znajo napisati svojega komentarja vsaj več kot 70% slovnično korektno. A naj se drugi trudimo to brat al kaj?!?

Primer o slovnici: link

Sicer pa pogled na sam podforum Loža je zame mal grozljiv. Razumem , da tam piše forum za sprostitev. Meni pride naprej ravno nasprotno. Se moraš prav potrudit. :\
@ Pusti soncu v srce... @
««
31 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669522833 (378) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639486 (31831) Mavrik

Več podobnih tem