Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi

mtosev ::
Tu pri malih oglasih naredite oddelke. Npr. Osnovne plošče, CPUju, ram,...
Bo lažje kaj najt pa nebo vse na enemu kupu nametano. Zdaj vse na enemu kupu da se nazajebavaš če kaj iščeš.
Bo lažje kaj najt pa nebo vse na enemu kupu nametano. Zdaj vse na enemu kupu da se nazajebavaš če kaj iščeš.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

R33D3M33R ::
Imam en hud predlog in sicer gumb ali pa link "naključna tema". Sicer gre tako, da vpisuješ številke za threadID=, ampak to je časopotratno. Tega na drugih forumih še nisem videl, naredite pa boste unique

Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

mtosev ::
Kaj pa Home tipka na tipkovnici?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

nevone ::
>na dnu strani bi lahko dodali povezavo "nazaj na vrh"
Ja to bi blo fino.
o+ nevone
Ja to bi blo fino.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

hunter01 ::
Predlagam omejitev smilijev na en post (10 recimo). Poglejte temo en mali slonček pa naj že enkrat nekdo zbriše tisti post z milijonom smilijev

MrStein ::
mtosev has a point
Ne browsajo vsi s tipkovnico.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

strictom ::
Pomojem moreš bit kr fejst len da se ti ne lubi premaknit roke za 10cm in pritisnit eno tipko. Ampak ne. Raje gnajivmo za "Up" button

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

MrStein ::
Kaj pa če je tipkovnica 2 metra stran, v predalu ?
Ampak hej, bodimo mladi, bodimo proti !
Ampak hej, bodimo mladi, bodimo proti !
Motiti se je človeško.

Primoz ::
Ne .. saj ideja je fajn ... samo kam točno spodej bi to dal.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

IČA ::
Potem bi lahlo imel spodaj "na vrh" in zgoraj "na dno"
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

hunter01 ::
Jaz imam pa to na miški
Drugače se mi zdi da tam kjer je CaqKa predlagal ne bi nikomur smetala, marsikomu pa bi prav prišla ta ikonica

A bi bilo možno, da bi se tu ko so našteti linki na strani (Strani:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26) v profilu dalo vklopiti možnost <nazaj naprej> brez vseh številk ali podobno? Namreč če je resolucija 800x600 se zadeva hudo nagnete, če je v temi več strani.

dusangonzo ::
Nujno bi bilo narediti male oglase preglednejše. Razdeliti jih vsaj na P in K, če ne naprej.
8rda+ rev 2.1 , XP 1662@2312(Thorton) , 1GB Geil Value PC3200 , Gf 6600GT

V-i-p ::
Hmm, pri anketi bi moral _nujno_ biti poleg gumba "Glasuj" še gumb "Rezultati". Ker sem recimo opazil, pač pri tej anketi ki je blesavo zastavljena do amena ne želim glasovati, tudi rezultatov ankete ne morem videt nikakor, razen da se vedno odjavljam... Bi to šlo, al je preveč?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Preveč je ... je bilo, pa ste takrat demokratično večinsko ugotovili, da ni fajn, da to omogočamo. Tako da tega ne bom šel "odspremenit".

vsekakor, prav...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

sid911 ::
Predlagam, da se pri malih oglasih obvezno vpiše tudi vsaj približno od kod je prodajalce/kupec ( podobno kot da se navede vsaj približna cena).
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Smo poskusili ... izgleda, da je večina proti. Je bilo potem ukinjeno.

Mah, kar se oglasov tiče, mi res ni jasno kaj tako komplicirate. Zdaj pa ne vem, ali eni na tej strani prav uživajo, da se jih mora skoz nekaj prosit, ali pa ni znanja, pa se to ne prizna. Koliko časa pa je potrebno, da se naredi obrazec za male oglase v stilu:
NASLOV OGLASA
VRSTA OGLASA (P)RODAM (K)UPIM (Z)AMENJAM (O)STALO
CENA (PRAZNO AVTOMATIČNO POMENI PO DOGOVORU)
OPIS
In to je to... Mater, te okence ma že usran Frontpage notr, jst res ne vem kaj mučkate pa se nekaj duvate. Pa sej itak je pa brez veze...
NASLOV OGLASA
VRSTA OGLASA (P)RODAM (K)UPIM (Z)AMENJAM (O)STALO
CENA (PRAZNO AVTOMATIČNO POMENI PO DOGOVORU)
OPIS
In to je to... Mater, te okence ma že usran Frontpage notr, jst res ne vem kaj mučkate pa se nekaj duvate. Pa sej itak je pa brez veze...

CaqKa ::
no da ti jaz razložim :)
>>> Zdaj pa ne vem, ali eni na tej strani prav uživajo, da se jih mora skoz nekaj prosit, ali pa ni znanja, pa se to ne prizna.
ta prvo.
>>> jst res ne vem kaj mučkate pa se nekaj duvate.
jaz pa. ker je tuki izgovor. in sicer da se dela na novem dizajnu in da bi potem bilo brezveze se s starim ubadat.
sej v bistvu je popolnoma jasno kaj se dogaja.. vprašanje je samo...
>>> Zdaj pa ne vem, ali eni na tej strani prav uživajo, da se jih mora skoz nekaj prosit, ali pa ni znanja, pa se to ne prizna.
ta prvo.
>>> jst res ne vem kaj mučkate pa se nekaj duvate.
jaz pa. ker je tuki izgovor. in sicer da se dela na novem dizajnu in da bi potem bilo brezveze se s starim ubadat.
sej v bistvu je popolnoma jasno kaj se dogaja.. vprašanje je samo...

OmegaBlue ::
V redu.. zdaj mi pa povejte kako naj bo okence za ceno narejeno če nekdo prodaja 8 artiklov v enem oglasu?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

spodaj naj bo gumbek dodaj in se ofna enako okence pa ustvari nov oglas. kontakte informacije pa se pri tem ohranijo.
ja ja.. sej to mi je znano da se tuki pri developiranju nekaj mučka v tri krasne pa išče probleme kjer jih ni..
samo nevem kaj sploh ti po tem sprašuješ.. ko itak nisi developer.
ja ja.. sej to mi je znano da se tuki pri developiranju nekaj mučka v tri krasne pa išče probleme kjer jih ni..
samo nevem kaj sploh ti po tem sprašuješ.. ko itak nisi developer.

Seveda Omega, na tej strani je 98% populacije jakih dilerjev, ki prodajajo po osem in več stvari na enkrat. Hudič je to ja. No, špilaj frajerja komu drugemu, meni s takimi odgovori ni treba. Tistih par oseb ki prodaja več stvari hkrati pa lahko v okence NASLOV vpiše da prodaja več stvari, v oknu OPIS jih pa lahko tudi opiše in zraven prilima cene. Ne boš verjel, tudi sam sem že prodajal več stvari hkrati na portalu kjer je tudi na tak način urejeno, pa mi je ratalo veš... Ampak standardno za slo-tech. Komplicirate tam kjer ni treba in se delate norca samo iz sebe...
Za OmegoBlue: Všečen primer oddaje oglasa, kjer oseba prodaja več stvari hkrati in ima na voljo samo eno okno.
Za OmegoBlue: Všečen primer oddaje oglasa, kjer oseba prodaja več stvari hkrati in ima na voljo samo eno okno.

Ziga Dolhar ::
Jao, V-i-p, lej.
Po eni strani želiš nek trden kalup, obrazec, v katerega naj oglaševalci vpisujejo podatke v strogo namenska okenca, po drugi pa že kar sam ponujaš predlog, kako se malo "po domače" namenu, ki ga zasleduješ, izogneš, ker gre za malo bolj komplicirano zadevo.
Če so vsa polja tako zelo fleksibilna, da se pravzaprav ne moreš več zanest na vrsto podatka, ki ga nosi, z ločenim vnosom teh informacij ne pridobiš ama nič. Ne moreš jih nikakor varno obdelat in z njihovo pomočjo ponudit dodatne storitve bralcu.
Pri resnih stvareh ne gre nekaj "tako napol".
Po eni strani želiš nek trden kalup, obrazec, v katerega naj oglaševalci vpisujejo podatke v strogo namenska okenca, po drugi pa že kar sam ponujaš predlog, kako se malo "po domače" namenu, ki ga zasleduješ, izogneš, ker gre za malo bolj komplicirano zadevo.
Če so vsa polja tako zelo fleksibilna, da se pravzaprav ne moreš več zanest na vrsto podatka, ki ga nosi, z ločenim vnosom teh informacij ne pridobiš ama nič. Ne moreš jih nikakor varno obdelat in z njihovo pomočjo ponudit dodatne storitve bralcu.
Pri resnih stvareh ne gre nekaj "tako napol".
https://dolhar.si/

Žiga, tebe sem _res_ imel za pametnega. A zdaj se boš začel še ti norca (iz sebe) delat? Vso burlesko se greste sedaj za tistih nekaj % oglasov ki pač vsebujejo več predmetov? Vsa fora je v tem, da tudi tisth par % prodajalcev ki vpiše več predmetov lahko to elegantno reši, ampak ne, treba je bit pamten, da glava boli, a ne? Pa sej niste resni...

Ziga Dolhar ::
> Žiga, tebe sem _res_ imel za pametnega.
To si mi že ene parkrat očital.
--
Kaj je tako "všečnega" na tistem edu-linku večkratnega oglasa, ki si ga posla?
To, da specifično določena polja izrazito _NE_ služijo svojemu namenu?
To si mi že ene parkrat očital.
--
Kaj je tako "všečnega" na tistem edu-linku večkratnega oglasa, ki si ga posla?
To, da specifično določena polja izrazito _NE_ služijo svojemu namenu?
https://dolhar.si/

wakum, zelo dobro vprašanje, vendar ga morem zavreč zaradi enostavnega dejstva.
dovolj dobro sem se spoznal z dodajanjem fičrov na stju, da sem lahko zgornje trditve povedal brez da bi jih iz trte izvil. zelo dobro drži tudi da se komplicira (pri dodajanju fičrov) na nepravih mestih.
primer: poskrolaj gor do primožovega posta: 31.10.2005 20:03:09
potem pa si poišči ustrezno debato.
nato tale zgornji omegablue primer..
>>> Žiga, tebe sem _res_ imel za pametnega.
kaj če bi ti nehal z takimi banalnimi izjavami in raje pogledal kaj je žiga dejansko napisal.
v prvem delu posta namreč zagovarjaš prodajanje več stvari v več malih oglasih, v drugem delu pa zagovarjaš prodajanje večih stvari v enem malo oglasu.
kdo je zdaj tukaj pameten?
dovolj dobro sem se spoznal z dodajanjem fičrov na stju, da sem lahko zgornje trditve povedal brez da bi jih iz trte izvil. zelo dobro drži tudi da se komplicira (pri dodajanju fičrov) na nepravih mestih.
primer: poskrolaj gor do primožovega posta: 31.10.2005 20:03:09
potem pa si poišči ustrezno debato.
nato tale zgornji omegablue primer..
>>> Žiga, tebe sem _res_ imel za pametnega.
kaj če bi ti nehal z takimi banalnimi izjavami in raje pogledal kaj je žiga dejansko napisal.
v prvem delu posta namreč zagovarjaš prodajanje več stvari v več malih oglasih, v drugem delu pa zagovarjaš prodajanje večih stvari v enem malo oglasu.
kdo je zdaj tukaj pameten?

Mah, kot že tolikokrat, nima smisla na tej strani karkoli debatirat. Zaradi mene naj s-t zgnije, boli mene za oglase, če jih sploh ni. Ne da se mi več. Povedal bom samo še to na kratko, kar govorim že od začetka. Tak obrazec bi bil primeren za 95% prodajalcev, tistih nekaj % ki bi kdaj pa kdaj prodajalo več kot le eno stvar, pa enostavno notri vpiše več artiklov, kot je na linku zgoraj pa je zadeva rešena, za normalne ljudi se ve... Tisti ki jim pa nekaj manjka, bodo pa itak gonili svoje še naprej... Zdaj pa lapajte dalje, ako vas je volja in se vam da... Kdor je vsaj malo inteligenten, bo vedel o čem govorim.

rep med noge, to je prava stvar,
ako težave ne rešijo se same pojdmo raje stran.
ti je tolk težko priznat da si žigeja narobe razumel?
kakorkoli.. tak niti nevem zakaj je tale tema tukaj..
ako težave ne rešijo se same pojdmo raje stran.
ti je tolk težko priznat da si žigeja narobe razumel?
kakorkoli.. tak niti nevem zakaj je tale tema tukaj..

Mah, kakšen rep med noge. Ne da se mi več ubadat z ljudmi, ki vodijo ta portal, ker so tako vase zagledani in menijo da kar oni rečejo, je to gotovo najbolje in najbolj pametno, stran imate pa v razsulu na vseh koncih, da to res ni... Človek nekaj predlaga, drugi ti pa nazaj zabije kaj pa če da en sto oglasov, kaj pa če bo to, kaj pa če ono, zresnite se enkrat pa malo odrastite. In ja, glede na to, da na toliko predlogov odgovarjate zelo čudno in nekaj vedno, ampak res vedno mučkate in se zgovarjate, vedno bolj mislim, da ni znanja za popravke, novosti, fičre ali karkoli, ne pa da ni časa ali da vam ni všeč. Lepi izgovori, ni kaj... Potem mi pa naj nekdo _ARGUMENTIRA_ kaj je narobe s tem, da bi bili mali oglasi tako, kot sem predlagal? Ni fora zdaj v tem, da bo kdo spet pametoval koliko je ali koliko oken ne bi bilo premalo, fora je v tem, da bolje kot je sedaj bi zagotovo bilo.

para! ::
Čist off topic, ampak sej Dolharjev poba pa ja ni član ST ekipe. Ali pač?
:)
lp
:)
lp
Death before dishonor!

Res je, ni. Jim pa s svojimi izjavami v rit leze, se mi zdi...

vip na tvoj predzadnji post imam eno izjavo.. še enkrat si preberi moj post s časovno oznako 09.11.2005 00:02:46
pa si ga tolkokrat preberi da ti bo jasno. ok?
da, Dolhar že dolgo ni član ekipe. Samo nekateri vseeno ne dovolijo, da se tunka nekaj za kar so včasih tudi sami ustvarjali in si čas trgali.
ziggga leze komu v rit?
daj ohladi se dečko. pojma nimaš. sicer pa pejt drugam s temi offtopici.
dejstvo ki je ontopic je, da se bodo fičri prelagali, vse dokler nebo novega designa..
go sergio, go sergio.
pa si ga tolkokrat preberi da ti bo jasno. ok?
da, Dolhar že dolgo ni član ekipe. Samo nekateri vseeno ne dovolijo, da se tunka nekaj za kar so včasih tudi sami ustvarjali in si čas trgali.
ziggga leze komu v rit?
daj ohladi se dečko. pojma nimaš. sicer pa pejt drugam s temi offtopici.
dejstvo ki je ontopic je, da se bodo fičri prelagali, vse dokler nebo novega designa..
go sergio, go sergio.

CaqKa, mlajši dečko, saj bi ti nekaj povedal, ampak raje ne bom
. Iz moje strani končujem tole debato, ker smo popolnoma zašli iz teme...

nov fičr za povezave ni dober.
iz
pojdi na (st.vez http://en.wikipedia.org)
mi naredi
podji na (st.povezava http://en.wikipedia.org stran na en.wikipedia.org)
kar potem zgleda tak čudno:
pojdi na stran na en.wikipedia.org
iz
pojdi na (st.vez http://en.wikipedia.org)
mi naredi
podji na (st.povezava http://en.wikipedia.org stran na en.wikipedia.org)
kar potem zgleda tak čudno:
pojdi na stran na en.wikipedia.org

strictom ::
Ko se nekdo zgovarja na starost pomeni da je dobil "lulja v usta".
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

ok.. ta nov st.vez mi je že bolj všeč.
Slo-Tech | nova perspektiva računalništva | forum
nova st značka namreč prebere html title, za tiste ki še tega niste sami ugotovili.
lepo. predvsem bolj uporabno, od prejšne verzije.
Slo-Tech | nova perspektiva računalništva | forum
nova st značka namreč prebere html title, za tiste ki še tega niste sami ugotovili.
lepo. predvsem bolj uporabno, od prejšne verzije.

In zakaj potem nobeden ne objavi teh novosti? Če ne bi povedal ti, verjetno večina za to novost ne bi vedela. Pri vnosu novega sporočila, bi lahko bil kak gumb pomoč, s opisom vsega kar lahko vneseš.

caqka ... saj verzija je ista. Če title je ... dobiš title. Če ga ni, dobiš tisto kar si ti dobil prejšnjič. Spreminjal ni nihče nič.

to je zato ker ni nikjer linka 'navodila'
pač to se je treba navadit, ne zveš kaj se s serverom dogaja, neveš kaj se dogaja z fičri.. pač slotech :>
vem. so zlo moteče te zadeve,
sej imaš izbiro. ali obiščeš st, ali ga pa ne.
sicer pa imaš v izdelavi spletišč st značke.
pač to se je treba navadit, ne zveš kaj se s serverom dogaja, neveš kaj se dogaja z fičri.. pač slotech :>
vem. so zlo moteče te zadeve,
sej imaš izbiro. ali obiščeš st, ali ga pa ne.
sicer pa imaš v izdelavi spletišč st značke.

64202 ::
A ne bi bilo bolj smiselno, da bi pustil link, ce naslova ni. Ce je problem dolzina, se ga komot skrajsa s tremi pikami ali kaj podobnega.
http://www.xx.com/kjdfkjfd/dfkjdfkj[...]
http://www.xx.com/kjdfkjfd/dfkjdfkj[...]
I am NaN, I am a free man!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 563744 (12620) | delavec44 |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 42922 (35267) | Mavrik |