» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
25 / 67
»»

BIG_Yack ::

Hmm... Mogoče "Software testi in primerjave"... In zelo lepa 3D tema za to čudovito stran na kateri se da dosti pogovoriti. No vsaj jaz sem dobil dosti pomoči. Hvala.

BIG_Yack ::

Še en predlog. Pri teh novicah bi lahko nekje kliknil "Top novice". To bi lahko naredili tudi pri forumu "Top teme"... Potem v spisku na mestu 1. bi bila najbolj obiskana novica oziroma najbolj brana novica. kliknil bi na njo in bi si jo lahko prebral, pod njo pa bi vil graf obiskov! Kakšen graf pa sami pogruntajte. Kot sem že prej rekel pa bi lahko bila kakšna super 3D tema. Tudi graf bi lahko bil 3D.

flipflop ::

Bi se dalo kaj narediti glede označevanja linkov? V tej oranžni temi ki jo imam zdaj, se linki ne ločijo od ostalega besedila.:(

CaqKa ::

vzami peščeno temo. tam je pošlihtano tole. sem že sam gledal ko sem nekaj teme pregledoval, pa res zgleda obupno :)

flipflop ::

Ja sem si ga zamenjal, ampak za belega. Peščen mi ni toliko všeč, preveč bode v oči.

hunter01 ::

Mene pa zanima ce bi se dalo dodati opcijo pod nastavitve/forum katera bi ti omogočila neprikazovanje postov katere si sam zbrisal. :\ sicer se marsikomu to ne bo zdelo potrebno sam mene pa full živcira ko vidim rdeče poste. ok če mi moderator zbriše naj bo, včasih pa v kaki temi pride do nekaj postov offtopic in potem jih raje sam zbrisem kot pa da morajo to delat moderatorji in takrat bi hotel da mi teh postov ne prikaže.. upam da se bo komu ljubilo to narediti...

LP

pikachu004 ::

mene zadnje case zelo motijo posti v novicah:
starooooooooooooooooooooooooooooooooooo

nevem.. kaj je z ljudmi???
preberes tri poste ki so zanimivi pol pa naslednji spet:
to je staroooooo

potem je polovica postov v novici kreganje koliko je novica res stara.
na koncu seveda usi ugotovijo da je nova...

mislim da bi se tukaj dalo kaj naredit ker je branje komentarjev
pod novicami postalo... ne bom rekel kaj

nicjasno ::

To je sedaj na mene letelo... Se opravicujem da nisem dobro prebral vsega.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com

IČA ::

Se opravičujem, se moram nekje izkašljati, pa bo najbolje tukaj.
Ali bi bilo možno pred včlanitvijo in registracijo na ST-ju pripraviti kakšen ...123 kviz, da se ugotovi ali ima osebek IQ višji od sobne temperature (takšnim z manjšim dostop ne bi bil dovoljen).
Samo rahel izbruh, ne me jemati preveč resno, se bom že ohladil.

Hvala za razumevanje.

LP
IČA
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

mtosev ::

Zdaj pa bomo še usere vpletali al kaj?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mtosev ::

Evo en predlog:

Naredite en oddelek kateri nebi bil moderiran da se lahko lepo brez brisanja pogovarjamo.

Mislim pa da nebo nič od tega.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

OmegaBlue ::

Imate nakladalnico za ta namen, ki je malo bolj milo moderirana.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

OmegaBlue ::

Ali jokerjev forum..
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

perci ::

Ali index.hr

alum ::

dajte omejit podpise na eno vrstico. ker dolocelni posti zgledajo tak.

lol

ASUS P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3.20E@3.57 (Prescott) Socket 478 1 MB L2,
2x 512 Infineon RAM Dual Channel, Sapphire ATi Radeon X800 XT PLATINUM EDITION,
Hitachi Deskstar 7K250 160 GB 8MB buffer SATA, Tagan TG480-U01 480W, Acer AL1751

// EDIT: Polepsal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: alum ()

R33D3M33R ::

wakum: mislim da vem koga misliš >:D

Sicer imam pa boljši predlog kot IQ test. Naj se naredi test iz pravil. Torej vsak ki se registrira naj prebere pravila in reši vprašanja. Tak je še najboljši način userje prisiliti da vsaj povohajo pravila. Jaz sem šel čimprej mimo njih ko sem se sam registriral:8) , verjetno to stori večina novo registriranih. Pol pa je n zaklenjenih tem so brisani posti in je huda kri...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

gumby ::

wakum: izklopi podnapise... forum je dosti preglednejsi brez njih;)

njok ::

Primoz, se ena zelja/predlog: na seznamu tem, bi bilo prirocno, da imajo teme z vec stranmi nekako oznaceno (krepko, barva, podcrtano,... kakorkoli) stran, na kateri se trenutno nahaja modra crta. Tako tocno vem, od kje naprej naj strani poklikam v nove tabe. Sicer si lahko pomagam z matematiko in podatkom o novih sporocilih, vendar... saj ves... uporabniki smo leni. ;)

Primoz ::

ce klikneš direkt na temo (naslov) ... te vrže na stran z črto.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Vem, in to uporabljam, vendar kadar sem na dial-upu odprem vse (neprebrane) strani na enkrat, da lahko potem berem offline. Samo predlog... ce sem edini, ki vidi potrebo po tem, nic hudega -- bom ze opravil tisto odstevanje preden se lotim teme. :)

klikni direkt na temo kot je primož predlagal, počakaj da se naloži, potem pa poskrolaj, gor ali pa dol, do številk strani, pa si ofnaj še ostale strani.

mchaber ::

Slika
Imena so zginla. :|
.

jurre ::

men tud, pa je ze dobr:D

gzibret ::

Jaz pa predlagam, da nehate brisati poste v temi "Pritožbe". Prvič - vsak uporabnik ima pravico se pritožiti in da pol drugi uporabniki tudi vidimo, a je pritožba upravičena in ali ste res naredili krivico. Kakšna je fora, da se človek pritoži, pol pa to pritožbo vržete v "koš" brez širše (kritične) presoje.

Drugič - zna biti zelo zanimivo branje.
Vse je za neki dobr!

pritožbe se ravnajo v skladu s pravili.

Saj če je pritožba (pa naj bo upravičena ali ne), potem ni offtopic.
Vse je za neki dobr!

še enrkat ti rečem da si pravile preberi.
offtopic ni edino pravilo zaradi česar se kaj briše.

klikni direkt na temo kot je primož predlagal, počakaj da se naloži, potem pa poskrolaj, gor ali pa dol, do številk strani, pa si ofnaj še ostale strani.

Tako sem delal vcasih, vendar mi je moznost z odstevanjem ljubsa. ;)

gzibret ... PRITOŽBE se ne brišejo (ampak to pritožbe prizadetih čez dejanja moderatorjev -- sporočila tipa "vi kreteni" -- brez podane pritožbe, se pa brišejo). Če imaš pritožbo čez konkretno dejanje storjeno nad tvojim sporočilom, bo pritožba ostala v temi Pritožbe, če nabluziš karkoli drugega se briše.

OK, naj bo.

Samo, če kdo napiše "vi kreteni", potem to kaže le na njegovo oliko in ne na vašo.
Vse je za neki dobr!

Trubadur ::

Mogoče bi lahko naredili update?;)
Berite Thomasa!

bomo.

nevone ::

Predlagam da spremenite font za podpise, da se bo ločil od ostalega teksta, kadar kdo piše v kurzivi. Pa tudi sicer bi (zame seveda) izgledalo lepše, če bi bil font ali pa vsaj velikost fonta drugačen od ostalega teksta.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

hruske ::

To nikakor ni slaba ideja.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

sid911 ::

ali pa podpise ločite od ostalega dela besedila s črto, podobno kot nad besedilom posta
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

apachee ::

Predlagam anketo kjer bi uporabniki glasovali ali je "gospod" OmegaBlue sposoben oz. je do sedaj pokazal da ima znanje in sposobnosti za opravljanje moderatorskih poslov.

Hvala
You can't win without The Finn!

ta anketa ti nebo popolnoma nič ker: si tukajle preberi peti odgovor.
če pa imaš konkretno pritožbo pa imaš pritožbe.

Jaz se s takim odgovorom ne bi hvalil :\, predvsem mečeš zelo "slabo luč" na S-T.

Glede pritožb pa se ne bom trudil, saj je to trenutno na tem forumu kakor da bi živel na Kubi in se šel pritožit Fidel Castru.

Useless

We are hoping for better times.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: apachee ()

v bistvu jamraš na TPjem, pa ne daješ nobenih konkretnih primerov. pač se ti tak zdi. kot drugo bi rad anketo, pod anketo pa imaš lepo link na katerem piše da lahko predlagaš naslednjo anketo.. to da si pa sem napisal, da bi želel anketo, pa kaže le na to, da želiš še od drugih potrditev, da si tudi drugi želijo tako anketo. malo smešno.

>>> We are hoping for better times.

ne čakat na prihodnost.. živi sedanjost.

Ok očitno bo tukaj nekaj postov offtopic, ampak na "željo" moderatorja.

Kaj ti sploh veš kaj pomeni beseda "PREDLOGI" in KATERI del mojega posta NI PREDLOG???

Predlagam anketo kjer bi uporabniki glasovali ali je "gospod" OmegaBlue sposoben oz. je do sedaj pokazal da ima znanje in sposobnosti za opravljanje moderatorskih poslov.

Hvala

In glede na tvoja 2 odgovora mislim da je še kako potrebna taka anketa, saj če sem prav obveščen si ti moderator? Ali se motim?

citiram prvi psot v tej temi:

>>> Kaj vse bi spremenili na tej strani (dodali / odvzeli / popravili)?
>>> Argumentirano, če se le da.

glede na to, da ga je primož spisal se gre za funkcije strani in NE za vsebino strani.
potem pod anketo piše (spet citiram):

>>> Predlagajte vprašanje za naslednjo anketo!

in tvoj 'predlog' ni predlog, temveč je neargumentiranjo jamranje čez TPja, torej neke vrste pritožba:

>>> Predlagam anketo kjer bi uporabniki glasovali ali je "gospod" OmegaBlue sposoben oz. je do sedaj pokazal da ima znanje in sposobnosti za opravljanje moderatorskih poslov.

beseda gospod v navednicah pa nakazuje tudi žaljiv odnos do samega uporabnika.

Ma ti si munjen. Ne da se mi vec ukvarjat s takimi ljudmi.

Ziga Dolhar ::

(Super.)
https://dolhar.si/

A bi se dalo narediti, da teme s nič odgovori ne kaže? :\

hunter01 ::

A bi se dalo narediti, da teme s nič odgovori ne kaže?

Misliš da je to smiselno? Nekdo postavi neko vprašanje ali odpre novo temo (o neki temi) in potem jo nihče ne vidi? malo smešno ni? :)
(mogoče si kako drugače mislil)

Mislil sem na to, da včasih nimam časa odgovarjati in hočem samo na hitro preleteti teme s odgovori.

ne ne. to je butasto.
pol boš pa zamudil svežo temo o gini wild popolnoma nagi.
mislim.. ena izmed for foruma je, da se odgovarja na vprašanja.. halo pol kiksneš totalno mimo.. sej imaš moje teme pa svže teme pa zadnje teme. to te more zadovoljit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

fahrenGONE ::

ker je omy takoj zaklenil temo, je tukaj copy/paste:
PODPISI SUX!
Zakaj so podpisi vsi v posevni pisavi in tudi html za barve/velikost/blink ne dela?? To bi lahko tukaj spremenili, ce ze ne morete pustiti avatarjev. Vecina forumov pusti spremembo fonta in uporabnikov ne sili, da imajo samo kurzivne podpise.

cacka, memebrs ali members?

Bellzmet ::

Ja valda, barve/velikost/blink! Pol zgleda forum k Las Vegas...me glava boli od tega...

fahrenGONE ::

Ok. blink je odvec. :D
««
25 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3692563455 (12331) delavec44
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19642897 (35242) Mavrik

Več podobnih tem