» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
27 / 67
»»

sid911 ::

Imam en predlog glede teme pritožbe. Zadnje čase se v njej pojavlja veliko t.i. prijav neustreznih tem, pritožbe pa so baje ustvarjene za ''jamranje'' nad delom moderatorjev. Predlagam da se ali ustvari nova tema ''Prijava neustreznih tem'' oziroma se namembnost teme pritožbe razširi na le-to.

LP, Tibor
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

b0B3k ::

Imam en predlog in se že vnaprej opravičujem, če je že bil.
Srčno močno si namreč želim, da bi obstajalo iskanje za trenutno temo, tako, da bi lažje poiskal določeni niz samo v eni sami (trenutni) temi.
Kje bi se nahajal, niti ni tako hudo pomembno, čeprav bi "pasal" nekam spodaj, zraven (upam nekoč) novih gubov "na vrh".

Trubadur ::

Ctr + F ;)
Berite Thomasa!

Kaj pa če se tema razširi na več strani?
Kot npr. tale ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: b0B3k ()

hruske ::

Lahko bi imeli iskanje po temi, ena povezava spodaj in zgoraj, tako kot so odgovori in ostale.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hruske ()

para! ::

Iskanje po temi bi bla res uporabna funkcija, predvsem pri teh dolgih temah, ki pa jih je na ST forumu veliko.

lp
Death before dishonor!

Pa še ena ideja, morebiti neumna, vendar vseeno, na začetku te teme, bi lahko bil prvi post, kjer bi se npr. s plusi označilo predloge, ki se bodo (so se) upoštevali in dodali na Slo-tech, z minuzi pa ne.
Npr.
+ Iskanje po temi
+ Gumb "Na vrh" na spodnjem delu teme
+ ...
------------------
- ...

Tako bi že ob prvem pogledu na to temo videli katere ideje so že bile, oz. kaj bi se lahko še dodalo ...

hruske ::

Tale forum bi bolj nucal LAST post sticky, glede na to, da obstaja tista crta, na katero te vrze, in potem zadnji post zagotovo preberes. :)
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

CaqKa ::

mislim da smo ta predlog že ene parkrat podali..

samo pač ni nič od njega...

Kako pa naj torej vemo, če so admini prebrali, oz. upoštevali naše ideje oz. predloge? Ali pa ima ta tema morebiti kak drug namen ...

kar hočem povedat je to da ima ta tema enosmerno komunikacijo

strictom ::

Enosmerne komunikacije ni. Če je enosmerna sploh ni komunikacija :\

Tk btw.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

alum ::

STRiCtom, pocasi prihajajo tvoje modrosti na raven mtoseva. :)

No to pa je žalitev:D :P
Berite Thomasa!

Kami ::

Ja pa je enosmerna komunikacija, tak smo se vsaj mi učili :P

Snosmerna komunikacija je, če kdo govori in ne pričakuje odgovora, pač samo nekdo nekaj pove in to je to.

Saladin ::

Dajte povečat čas, preden te zaradi idlanja izpiše iz foruma.
SKoraj vedno, ko napišem kak post, se moram na novo prijavit, da ga oddam.
Kar ni zabavno, ko zaradi tega zgubiš pol strani teksta.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

MrStein ::

Ja, drugi forumi te upoštevajo še dneve pozneje, pa se noben ne buni. Zakaj je ST tak "paranoičen" ?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

OmegaBlue ::

Saladin, nazadnje ko sem gledal je timeout 2 uri .. pišeš tako dolge poste?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

gzibret ::

A bi lahko dali članek Vodič po slo-techu nekam tako, da bi bil sticky. Recimo v tale oddelek foruma. Da imaš navodila vedno pri roki in ni treba za vsakič iskati.
Vse je za neki dobr!

R33D3M33R ::

Namesto linka iskanja, ki ga 90% ljudi prezre in veselo ustvarja nove teme, bi lahko ustvarili en searchbox na levi strani.
Bodo predlogi sploh kdaj uslišani? V bistvu se sam kot mnogi drugi pred mano sprašujem, če sploh ima smisel napisati kak predlog v to temo :\
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Primoz ::

Ima smisel ;)
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Tody ::

Primož je tko kot telekom. ČE zberete 50 kandidatov ki bodo bili za to bo naredu :)(seveda vam primožu ni treba plačevati naročnine... ali pač ? >:D )

Jst ::

Ampak gumb "Na Vrh" ter "Na Konec" bi pa res lahko ze implementirali.

SavoS ::

mislim ej.. če pa neznaš stisnit na tipkovnici tipki HOME in END pol pa prodaj vse skup in idi nekam.... >:D
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

flipflop ::

Ne da ne znaš, z roko je treba delat nepotrebne gibe ko bi bilo hitreje in lažje če bi sam na link kliknil.

SavoS ::

Če imaš miško zt koleščkom pač kliki na kolešček in potisni mišaka gor pa se samo odpelje na začetek .... ali pa narediš obratno in si na koncu....:P
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

nevone ::

Če bi vedno tako razmišljali, tudi miši ne bi bilo nikoli, kaj šele miši s koleščkom. Vse se da namreč narediti s tipkovnico. Tudi ne bi rabili posebnih tipk kot so Home, End ... itd., vse se da namreč narediti z manj tipkami. Nazadnje rabiš samo dve tipki, 1 in 0, potem pa s kombinacijo teh lahko narediš vse. In nazadnje se postavi vprašanje ali jih sploh potrebuješ. Po tej logiki verjetno ne.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

flipflop ::

SavoS, imam celo dva koleščka, vseeno je hitreje in lažje če samo klikneš na link. Isto z PREJŠNJA - NASLEDNJA.:\

Berite Thomasa!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Trubadur ()

V-i-p ::

No, če smem kot (so)avtor rubrike nekaj pripomnit bi rekel takole. Rubrika, takšna kot je sedaj, res nima več pomena in uporabnosti, morebiti le nostalgija in to ;). Sam koncept rubrike se mi pa zdi še vedno zanimiv, le posodobit bi jo bilo treba za zdajšnje, moderne čase. Torej, večji, barvni logotipi in ozadja, animacije in ohranjevalniki zaslona za mobilce na temo računalništva in tehnologij, morebiti se nardi kakšna Slo-Tech tema za aparate ki to podpirajo, če bi šli še bolj v korak s časom, bi lahko bili na voljo tudi "poučni", informativni, pa tudi smešni odlomki (kratki) filmčki iz našega področja, seveda pretvorjeni v mobilcem prijazno velikost in končnico (osebno bi sem vrgel in pretvoril tudi s-t dogodke, ki so na traku), ni težko spacati skupaj tudi live stream iz kakšnega s-t dogodka na mobilce, skratka idej je veliko...

PS: si predstavljate recimo, da bi si lahko enkrat na teden, recimo vsako soboto zvečer ogledal "Mobi-Tech News" oddajo, ki bi v parih minutkah pokazala in povedala tiste najbolj vroče novice iz našega področja za pretekli teden. Za moje pojme bi bla to huda zadevca, ampak nič posebnega za naredit, grafična zasnova oddajice, en ali dva redna voditelja, od katerih slišimo samo glas, zraven pa besedilo, slike in kakšen kratek video vmes in je. Motažo tega pa še jaz spacam skupaj v pol ure. Vem, preveč idej mam ;):D.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Glede na frekvenco postov v oddelku mobilne telefonije, sem mnenja da naj logotipi ostaneja tam kjer morajo bit (mobisux, mobile.si), ker slotech itak nima kompetentenga personala ki bi to redno in vestno updejtal.

V-i-p ::

CaqKa, nekako se ne bi strinjal s teboj. Ne gre za to, da imamo logotipe. Ti to splošno gledaš. Logotipe imajo res na milijon drugih straneh, še več na za to specializiranih portalih, ampak mi smo že od nastanka rubrike imeli željo zbrati multimedijo, ki je namenjena mobilnim telefonom, na eno mesto in to striktno iz tech področja. In če bi rubrika bila moderna, oz. bi jo korenito spremenili in posodobili, bi bilo treba iti v smeri, ki sem jo napisal zgoraj. Ne vem, jaz sem pač še vedno mnenja, da stvari se modernizirajo, treba je iti v korak s časom, ker ne moreš ti ti leta 1998 furat novic in foruma, leta 2005 pa (praktično) isto, skoraj nič novega. Zato bi bila zame rubrika, kakršno jo vidim v mojem zgornjem postu veliki plus za slo-tech. Nisem pa šef tukaj, to pa drži, zato bom držal gobec, to so samo moje ideje...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

se strinjam da bi bilo rubriko modernizirat in da bi potem mogoče oživela. samo še enkrat ti povem da na stju ni takega personala ki bi tako rubriko držal pokonci in na nivoju.

In seveda ti si dobro obvescen o delu in sposobnostih celotnega teama.

V-i-p vsekakor mi je ideja vsec - da bi malo osvezili logotipe, edini problem ki bi se lahko tukaj pojavil so razlicne dimenzije slik/ozadji, ki jih mobiteli danes podpirajo.

Nejc Pintar ::

Zanimivo bi bilo če bi imeli na S-T zimske smileye. Take, z božičkovimi kapicami;)

//Ali pa da nam božiček prinese avatarje:) //
Lahko je biti prvi, če si edini!

omegablue dovolj da lahko osnujem izjave ki sem jih ;)

pipy ::

Mogoče bi lahko na slo-tech dodali lestvico novic in sicer razvrščenih po številu komentrjev.
pipyemall

hočeš rečt link na flameware?

waLkeR^! ::

ene božične čist nove smajle ja..
Don't annoy me. I can be really really strange.

mtosev ::

//Ali pa da nam božiček prinese avatarje:) //

:D Mogoče pa jih dedek Mraz prinese. :P
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Roadkill ::

Lihkar se dobil eno idejo, ki je po mojem ne bi bilo preveč težko implementirat:

Da bi se na forumu predolgi stringi "rezali", da ne bi podirali izgleda foruma.
Torej, če kdo napiše:
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa..... (še več a-jev),
da bi se to odrezalo na nekem razumnem mestu v stilu:
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA_
_AAAAAAAAAAAAAaaa

Get it?
Ü

Če kdo to napiše imajo moderatorji in višja bitja funkcijo "polepšaj", ki problem odpravi :)

tx-z ::

Zakaj nima usak uporabnik funkcije "olepšaj"...pa bi vsak to pol sam naredu predn posta;)

Drgač pa...dam Moje teme, in recimo funny links mi pokaže da ma 92 strani..k pa kliknm gor jih je pa u resnic 93....a je to na s-t problem al pr men?:\ Pol po nekm času k je pa dost postov pa pokaže da je tut 93 stran:P
tx-z

Primoz ::

Očitno je bilo malo morje tvojih sporočil brisano ;) Strani na seznamu tem so za izpis kot ga vidijo skoraj vsi (predrago bi bilo vsakič znova ugotavljati katera sporočila vidiš).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Ja logično...:\ Pa useen:))

Pa zdele sm opazu da ta tvoj tekst..pa še eni zgori.. _štrlijo_ vn iz tega okvirja..:) Zdele k postam...
tx-z

Ziga Dolhar ::

zigam: znan bug v browserju, jep ...
https://dolhar.si/

IČA ::

Dva predloga:
-prvi enostaven - zraven avtorja teme bi lahko bil tudi datum in čas ustvarjanja, kot pri odgovoru (zaradi preglednosti)
-verjetno drugi malce bolj komplicirano - gumbu "prikaži moje prispevkev v tej temi", bi lahko dodali še opcijo izbire za prikaz vseh odgovorov določenega uporabnika, ker je včasih zares težko najti kak koristen post za katerega veš kdo ga je napisal, ne pa na kateri strani se nahaja. Sploh bi bilo to zelo koristno v temah z večjim številom strani.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Ko iščeš, pa daš iskat, pa ti ne najde to kr hočš recimo, pa daš back, ti avtomatično menja na iskanje samo po novicah.
tx-z

mare_ ::

Ičinemu 2. predlogu bi se tudi jst pridružil :) Tale rumena striček-like ikona bi imho bila zelo fajn tam v zgornjem desnem kot vsakega posta, zraven tistih dveh kuvert, ki sta za pošiljanje zasebnega sporočila.

d0rK ::

Dej postimite ze ta frdamana Zasebna Sporocila.

Tri stvari:

1. Opozorilo ob prejemu sporocila, ali se bolje, kolicina novih oz osvezenih tem v oklepajih ob bljiznici na desni.
2. Moznost lastnega moderiranja Zasebnih Sporocil. Brisanje recimo.
3. USTAVITE ze to prokleto pomikanje sporocil vedno dlje od prve strani.

Trenutno so nazalost zasebna bolj poden kot ne. :)
««
27 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3692563783 (12659) delavec44
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19642927 (35272) Mavrik

Več podobnih tem