» »

gigabyte ma790x-ds4 posodobil bios brez tezav ampak zdaj pride tisto najbolj....

gigabyte ma790x-ds4 posodobil bios brez tezav ampak zdaj pride tisto najbolj....

krisdis ::

Imam gigabyte MA790x-ds4 leto stara,Procesor AMD phenom x4 9650 ki tikataka pri 2.3ghz original.se razumemo!
Alora taku?sem dober z rač.tako da obvladam še kar,naredu sem pa sledeče...Itak imam dual bios sej ni panike.in nevem zakaj...Overclockan sem imel procesor na 2.6Ghz in 1.250Volt,ter Ram na 800Mhz kar je delal super skoraj leto dni,dokler se ni začel sedaj sesuvat bios,ki je imel verzijo F4.
Odločil sem se potegnit novo verzijo biosa ne!in dobil sem 10a ki je bila za mojo ploščo ampak ne za serijo procesorja ki sem šele kasneje ugotovil po posodobitvi.Ampak štos je ta,da je delalo brez panike in to tako dobro,da sem lahko navil procesor do 2.7 skoraj 2.8 z isto voltažo in FSB na 240×11.5 kar je bilo kar dobro.Ko sem po parih dneh testiranja z raznimi programi za trpežnost sistema.In rezultat dober je bilo stabilno.Pol sem pa rek,no da vidim kje je sedaj meja tega mlinčka,in se je,ne se sploh ni več zgodilo!Nastavil sem FSB 250×11.5 in resetiral ter pol black screen.niti CMOS niti bla bla ne dobi nazaj biosa mogoče se komu kej bolj odvija po glavi kako bi se dalo kej rešit.Ali kupi novo enostavno...
Hvala če kdo lahko svetuje....
Lp krisdis!

5er--> ::

Odločil sem se potegnit novo verzijo biosa ne!in dobil sem 10a ki je bila za mojo ploščo ampak ne za serijo procesorja ki sem šele kasneje ugotovil po posodobit

Če je bila za tvojo ploščo, je v redu. Načeloma se z nadgradnjo samo doda podpora za procesorje in ne vzame stran. Torej, tudi če ni bilo v opisu za nov bios vpisanega tvojega procesorja, je stvar načeloma ok.

Itak imam dual bios sej ni panike.

Jaz sem imel več problemov kot koristi od tega dual biosa.

niti CMOS niti bla bla ne dobi nazaj biosa

Si poskusil, če mogoče ga ga deluje?

Posodobitev BIOSa od A to Ž
Poglej si poglavje "V primeru težav".

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nujno rabim pomoč Bios flash

Oddelek: Pomoč in nasveti
51241 (882) WarpedGone
»

razlike v voltaži... (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
764689 (3553) Pyr0Beast
»

GA-K8NS Pro BIOS problem.

Oddelek: Strojna oprema
91278 (1124) Highlag
»

12X in 12.5 Multi ne delata (NF7-S)

361776 (1299) Goldee
»

Kaj je bolše: 230x9.5 ali 205x11.5 (strani: 1 2 )

663054 (2590) Tic

Več podobnih tem