Forum » Pomoč in nasveti » Težave z novim diskom
Težave z novim diskom
XsenO ::
Moja stara si je nabavila nov disk za svoj računalnik (pisarniški) in sicer 60 GB Maxtorja 5400rpm. Dam stari disk ven in hočem instalat winse a opazim da mi zazna le 8GB. Posumim plščo, ki je že precej stara ( neka MSIjeva na intel LX čipovju (a se še spominjate časov 1. Pentiumov II ). Nato pokličem prodajalca, ki potrdi moj sum a mi reče da obstajajo programčki ki znajo take težave odpravit. Na njegovo priporočilo se odpravim na stran maxtorja kjer poberem Maxblast, s katerim pa si nisem mogu nič pomagat. A obstaja kakšna možnost da bi ta starina pravilno zaznala in uporabila the 60 GB?
Hvala v naprej za pomoč
Hvala v naprej za pomoč
1 + 1 = 1
Djuro ::
Točno s tem programom, ki ti ga je svetoval prodajalec. Maxblast II ti naredi eno bootable disketo, s katere najprej bootaš svoj PC. Tam samo sledi navodilom in voila (programčič ti nekej zapiše na MBR diska da ga plata prepozna).
ali3n ::
..men tud maxblast ni pomagal - spozna mi 32gb od 40-tih... bojda pomaga pci kartica z IDE priklučki...
ena debata je bila o tem nedolgo nazaj... mal preglej S-T arhiv
ena debata je bila o tem nedolgo nazaj... mal preglej S-T arhiv
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravljanje bad sectorjev na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3044 (2438) | StratOS |
» | Reklamacija diska maxtor 80GB in zajebancija s strani prodajalcaOddelek: Pomoč in nasveti | 4412 (20) | SepoX |
» | Trdi disk _crknu?Oddelek: Strojna oprema | 1143 (912) | Nejc Pintar |
» | Težave z diskomOddelek: Strojna oprema | 1179 (958) | `ripper` |
» | 120GB Maxtor ali WD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3672 (2847) | mamut |