Forum » Pomoč in nasveti » Unformat particije
Unformat particije
Payk ::
Sicer me je malo sram uprašat, samo ni druge. Po nesreči sem sformatiral fat32 particijo . Kaj je možno dobit podatke nazaj?
Z unformatom od DOSa sem pozkusil pa ni šlo. Hvala.
Payk
ps. Uporabljam XP-je, če to kej pomaga
Z unformatom od DOSa sem pozkusil pa ni šlo. Hvala.
Payk
ps. Uporabljam XP-je, če to kej pomaga
- spremenilo: Payk ()
Dante ::
poskusi s tem!
Fast File Recovery
http://www.dtidata.com/download/FFRdemo...
meni je stvar ze pomagala v parih primerih in me resila problemov.. v bistvu sem uspel resiti vse kar v imenih ni imelo sumnikov!
LP
D.
upam da ti bo uspelo!
Fast File Recovery
http://www.dtidata.com/download/FFRdemo...
meni je stvar ze pomagala v parih primerih in me resila problemov.. v bistvu sem uspel resiti vse kar v imenih ni imelo sumnikov!
LP
D.
upam da ti bo uspelo!
McHusch ::
poskusil lahko tudi z dos verzijo ontrak easyrecovery,
aja pa se to, nic ne instalirat oz. pisat po disku, vse deli na drugem disku ali pa nes disk h kolegu
aja pa se to, nic ne instalirat oz. pisat po disku, vse deli na drugem disku ali pa nes disk h kolegu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McHusch ()
Spajky ::
GetDataBack ! Danes sem isprobaval cel dan te DataRecovery progije in se je ta najbolje od enih skoraj 10-ih obnesel (beri vse povrnil z zbrisane extended Dos Fat16 particije, ki je bila na novo ustvarjena in preformatirana full format! Pa še free je (z registracijo)! Sem pa to počel z rezervnih Win98se! EasyRecoveryPro se je pa usral! Tega novega, ki ga zdej navajate bom pa zvečer skinu in sprobal...hvala za info!..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Payk ::
Hvala vsem. GetDataBack je sicer najdu kar sem sformatiral, ni pa bil registriran kot je Spajky rekel. Nisem mogu najdenih fajlov skopirat. Fast File Recovery pa si zasluži zlato medaljo. Hvala Dante.
Payk
Payk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zunanji disk nehal delat. recovery?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4986 (4699) | roller2 |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4866 (3848) | Dejk0 |
» | Recovery datotekOddelek: Programska oprema | 1153 (973) | Nebula |
» | Zbisani podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (884) | TOP |
» | formatiran disk, kako dobit nazaj podatke?Oddelek: Programska oprema | 1347 (1066) | morphius |