Forum » Programska oprema » thunderbird ni predogleda
thunderbird ni predogleda
bosmla ::
Pozdravljeni
Bi kdo vedel resitev: V Thunderbird samo v mapi poslano ni predogleda oz. natancneje okno s predogledom (F8) je vendar se je danes Thunderbird odlocil da pri na novo poslanih sporocilih ni v tem oknu nic (pri vseh prej poslanih pa je)tudi ce dvoklines na sporocilu se v odprtem oknu ne pokaze poslano sporocilo - sporocila pa seveda so poslana.
Kakrsna koli pomoc dobrodosla.
Bi kdo vedel resitev: V Thunderbird samo v mapi poslano ni predogleda oz. natancneje okno s predogledom (F8) je vendar se je danes Thunderbird odlocil da pri na novo poslanih sporocilih ni v tem oknu nic (pri vseh prej poslanih pa je)tudi ce dvoklines na sporocilu se v odprtem oknu ne pokaze poslano sporocilo - sporocila pa seveda so poslana.
Kakrsna koli pomoc dobrodosla.
bosmla ::
Ali nihce ne uporablja Thunderbird za posto ali kaj...
No sem nasel v cem je tezava: "mbox sistem" - stiskanje imenika ni pomagalo je pa pomagalo, da sem zbrisal polovico stare poslane poste.
No sem nasel v cem je tezava: "mbox sistem" - stiskanje imenika ni pomagalo je pa pomagalo, da sem zbrisal polovico stare poslane poste.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276189 (21120) | Matko |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25205 (11835) | donvito |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3338 (3028) | axee |
» | Thunderbird problemOddelek: Programska oprema | 1983 (1778) | amigo_no1 |
» | Rabim pomoč pri manjši raziskavi e-mail odjemalcev.Oddelek: Omrežja in internet | 1416 (1286) | krho |