Forum » Programiranje » Flash in kreiranje slike
Flash in kreiranje slike
boss-tech ::
Rad bi naredil programček, ki bi omogočal izbiranje določenih slik, ki bi jih postavljal v nek okvir, ta okvir pa potem shranil kot jpg sliko. Pa me zanima če je
že kdo delal kaj tekega in če je flash najboljša izbira za to.
že kdo delal kaj tekega in če je flash najboljša izbira za to.
Gost ::
Ja, flash je lahko za to odlična izbira, če ga dovolj poznaš.
Boš pa moral shranjevanje izvesti s pomočjo server side jezika (ASP.NET, PHP, JSP). Flash namreč deluje na uporabnikovem računalniku (client side) in z njim neposredno ni mogoče pisati na disk strežnika.
Shranjevanje na uporabnikov računalnik bo pa šlo.
Boš pa moral shranjevanje izvesti s pomočjo server side jezika (ASP.NET, PHP, JSP). Flash namreč deluje na uporabnikovem računalniku (client side) in z njim neposredno ni mogoče pisati na disk strežnika.
Shranjevanje na uporabnikov računalnik bo pa šlo.
No saj php ni problem, me pa zanima če ima že kdo kakšen primer oz če ve kje bi se dalo kaj več izvedit.
Sem našel tole : Link
In mislim da bom kar nekaj takega uporabil. Bral sem da bi se dalo tako shranit kar na strežnik in bi bilo zame to dovolj.
In mislim da bom kar nekaj takega uporabil. Bral sem da bi se dalo tako shranit kar na strežnik in bi bilo zame to dovolj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varen dostopat do strežnikaOddelek: Informacijska varnost | 5222 (3659) | galu |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 215596 (167162) | Tydek |
» | Flash CS4 password access AS 3.0Oddelek: Programiranje | 1587 (1329) | 680x0 |
» | [Flash AS3] Povezava z MySQLOddelek: Programiranje | 1950 (1811) | 680x0 |
» | HTML vprašalnik preko e-pošteOddelek: Izdelava spletišč | 2261 (1938) | MihaFirst |