» »

Izpit A kategorije

Izpit A kategorije

drejc ::

Je kdo pred kratkim opravljal izpit za A kategorijo (neomejena) v lj? Priporočate kako avtošolo?
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

MrBrdo ::

Jz sm delal za AM k so mi vzel pa sem sel v Avtošoli 3D pa je bil instruktor precej car... Naredu v prvo, sicer ne presenetljivo (ker sem itak vozil že par let), ampak če bi šel zdaj delat A bi šel pomoje kar h temu. Zdej se ne spomnim točno ampak vem da je tipo se precej spoznal, mislim da je celo tudi varno vožnjo učil pa tako. Žal sem jaz delal AM tako da ne vem kako je za A ampak ta inšturktor vem da ima tudi A.
Delal sem taprvič izpit za AM (oz takrat H) pri AMZS pa nisem bil baš nekaj zadovoljen, ker me je učil en ki je bil v bistvu inštruktor za B in je blo kr nekaj... Tukaj pri 3D je bil ta tip vsaj "specializiran" za motorje. Pa tut niso tok dragi pri 3D.
http://www.3-d.si/www/page4.php tukaj vidiš da so jim motorji zgleda še kar pomembni, ne pa tako kot pri kakšnih avtošolah kjer majo to nekaj "za zraven", kot je bilo pri meni pri AMZS. Z drugimi avtošolami pa nimam izkušenj, razen še z Super Finish ampak oni imajo samo B pa tudi sicer ne priporočam preveč.

Aja edin pr 3D takrat ko sem jaz delal je bla ena taka mal frajlasta tajnica, vedno k sm pršu je bla lih "v fotokopirnici" al pa kej podobnega tko da sm jo vedno vsaj 10 minut čaku :) Tko da se probaj vse naenkrat zmenit če boš šel tja delat :D To ne vem če moraš CPP delat sam jaz sem se zmenil da sem lahko prišel samo odpisat, da mi ni blo treba hodit cel teden (plačat morš valda isto sam to je normalno).

Če morš delat tud zdravstveni ti priporočam HOLMED d.o.o. v Murgle Centru, nč ne komplicirajo. Js bi mogu zarad odvzema izpita še na nek psihološki test ampak mi je un doktor kr napisal da sm kao bil in da je vse ok :D Sm pršparal ziher 50EUR na ta račun hehe, edin ene 15 min boš mogu njegove zgodbice poslušat :)
MrBrdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MrBrdo ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6017640 (9199) Twixz
»

Izpit za A kategorijo

309415 (8338) bajsibajsi
»

Mladoletna voznica vozila brez izpita (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11211889 (8266) Gr0unD Zer0
»

Izkušnje v avtošoli !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12025480 (14702) matjash
»

vožnja za avtomobilski izpit

284673 (4162) Sunna

Več podobnih tem