Forum » Loža » Kupovanje v tujini in garancija
Kupovanje v tujini in garancija

tabla ::
Živjo!
Zanima me ali se že da kupovat tehnično robo na amazon.de? Kako je recimo z garancijo, če kupš izdelek, ki je na voljo tudi v Sloveniji?
Zanima me ali se že da kupovat tehnično robo na amazon.de? Kako je recimo z garancijo, če kupš izdelek, ki je na voljo tudi v Sloveniji?
- spremenil: tabla ()

Zheegec ::
Garancija velja v Sloveniji, če ima izdelek mednarodno garancijo (recimo HP Pavillion serija nima mednarodne garancije, je samo v določenih državah, ostali HP prenosniki pa imajo world-wide garancijo) IN če imamo mi mednarodno pooblaščeni servis.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Šimpanz ::
Pred nakupom pokliči pooblaščeni servis in vprašaj. Najbolje preko emaila da boš imel dokaz v primeru kasnejših komplikacij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše izkusnje z internet trgovino esvet ?Oddelek: Kaj kupiti | 5531 (2075) | Brdavs95 |
» | Garancija, 45 dni, nov izdelek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 42851 (18376) | Furbo |
» | prenosnik v tujini - garancijaOddelek: Strojna oprema | 3583 (1615) | Formula 1 |
» | Servis v tujini kupljenega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 4237 (3452) | kekz |
» | prenosnik asus - garancijaOddelek: Kaj kupiti | 2955 (2820) | Zheegec |