Forum » Zvok in slika » Prenosni Mp3 moč izhoda
Prenosni Mp3 moč izhoda
Yoxi ::
Mogoče kdo ve ali imajo vsi prenosni mp3 playerji isto izhodno moč predvajanja muske ??? Ali je kakšen model ki ima večjo izhodno moč od ostalih, kajti iščem ravno takšnega.....
Kolikšna pa sploh je izhodna moč mp3 playerjev ?
Help pls
Kolikšna pa sploh je izhodna moč mp3 playerjev ?
Help pls
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
Naabo ::
Dejanskih cifer ne vem, ampak enega izmed najbolj "glasnih" izhodov ima iPod... Načeloma pa imajo predvajalniki nižjo "izhodno moč" z razlogom (varovanje sluha).
Yoxi ::
ne sej slušalke tu niso bistvenega pomena. Kar se izhodne moči tiče vem da je ena meja moči ampak opažam da se vseeno razlikujejo.
Trenutno imam enga starga Canyona ki imam filing da bo šel vsak čas po gobe, ker ima že eno zeleno črto čez cel ekran. Podatke o moči mi ni uspelo nikjer najti. Sem pa malce pobrskal po netu in našel eno stran od Samsungovih mp3 predvajalnikov ter zasledil da imajo 20 mW izhodne moči. Kar se mi zdi da naj bi bilo v redu, glede na to da sem zasledil na mimovrste en mp3 predvajalnik od Philipsa ki ima 3mW izhodne moči.
Mi lahko kdo od vas pove iz prve roke da so Samsungovi mp3 predvajalniki res glasni.... ???
Da vam obrazložim svoj problem, namreč v motoristično čelado sem ugradil slušalke od Canyona HS3 ter vgradni 3,5mm vtikač. Ker je poslušanost med vožnjo z motorjem bolj slaba sem naredil mini ojačevalec ki se napaja preko USB vhoda. Fora je pa v tem da je ojačevalec malce premalo občutljiv ( vhod ) in posledično no ojača zvoka toliko. Npr. če priklopim ojačevalec na izhod za slušalke na prenosniku, zadeva dela full dobr, če pa ga priklopim na Canyon mp3 player pa nima takšne moči.... Torej iščem mp3 player ki ima večjo izhodno moč.
Ja ja sej vem da boste pluvali čez mene da nimam kej poslušat muske med vožnjo....ne gre se mi za nabijanje v glavo ampak normalno poslušanost med vožnjo. Itak pa če se voziš 90 km/h se da lepo poslušat, kar je pa hitreje je pa že preveč upora vetra in zvok motorja da se muske ne sliši...
Uffffff naložu celo goro podatkov......
Trenutno imam enga starga Canyona ki imam filing da bo šel vsak čas po gobe, ker ima že eno zeleno črto čez cel ekran. Podatke o moči mi ni uspelo nikjer najti. Sem pa malce pobrskal po netu in našel eno stran od Samsungovih mp3 predvajalnikov ter zasledil da imajo 20 mW izhodne moči. Kar se mi zdi da naj bi bilo v redu, glede na to da sem zasledil na mimovrste en mp3 predvajalnik od Philipsa ki ima 3mW izhodne moči.
Mi lahko kdo od vas pove iz prve roke da so Samsungovi mp3 predvajalniki res glasni.... ???
Da vam obrazložim svoj problem, namreč v motoristično čelado sem ugradil slušalke od Canyona HS3 ter vgradni 3,5mm vtikač. Ker je poslušanost med vožnjo z motorjem bolj slaba sem naredil mini ojačevalec ki se napaja preko USB vhoda. Fora je pa v tem da je ojačevalec malce premalo občutljiv ( vhod ) in posledično no ojača zvoka toliko. Npr. če priklopim ojačevalec na izhod za slušalke na prenosniku, zadeva dela full dobr, če pa ga priklopim na Canyon mp3 player pa nima takšne moči.... Torej iščem mp3 player ki ima večjo izhodno moč.
Ja ja sej vem da boste pluvali čez mene da nimam kej poslušat muske med vožnjo....ne gre se mi za nabijanje v glavo ampak normalno poslušanost med vožnjo. Itak pa če se voziš 90 km/h se da lepo poslušat, kar je pa hitreje je pa že preveč upora vetra in zvok motorja da se muske ne sliši...
Uffffff naložu celo goro podatkov......
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aktivni zvočnikOddelek: Kaj kupiti | 3973 (3581) | trojnis252 |
» | Kateri MP3 predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5448 (3730) | Dr.S |
» | Katere bass slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 2309 (1933) | Vajzi |
» | Zvočniki - nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22594 (21710) | zavajon |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77056 (32754) | M.B. |