» »

P3 733 fsb limit

P3 733 fsb limit

Gtomazin ::

Js sem probal malo z voltazo in z vsem po malo in uspel sem prit do 858Mhz(je uspelo samo pregledat ram). Imam original hladilnik in je slot proc. če imate kakšen nasvet samo povejte.

P.S. Je komu kdaj uspelo odklenit kiri koli INTEL proc. oziroma če se sploh da(P2 ači več) ?

McHusch ::

Pentiumi imajo za razliko od athlonov/duronov mnozilnik zapecen v registre tako da z odklepom le-tega ne bo nic. obstajo siscer t.i. inzenirski primerki z odklenjenim mnozilnikom, a ce se prikopljes do tega si car

workaround? voltaza na MAX, en dober cooler in dobri RAMi pa do kolker pac gre z FSBjem

Mr.B ::

Z enim konkretnim hladilnikom boš spravil do okoli 1GHz. Če ti ne gr toliko visoko je kriv FSB . Torej rešuj probleme kot posledica FSB-ja. PRocesor mora delati BP tudi pri tej frekvenci.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

sash ::

če imaš proc ki ima clock 133 pol je verjetno to blizu maximuma (sam sem ga uspel spravit na ~840 v Win) samo da ne gre više so pa verjetno krivi, ki so takrat laufali že na ~152 MHz, kar pa je verjetno že na meji;(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sash ()

globoko grlo ::

no, nej mi en razloži zakaj moj P3 933 šteka če ka clokcnem na 945

ni mi jasn, najprej sm fsb poveču na 145, kar da clock 1015, pa mi disk začne štrajkat, kao da je previsok clock na PCI), sm zmanjšal na 135, pa noče v vinse pridt, mislm haloo

če pa kakorkoli spremenim razmerje cpu:ram:pci (mislm da je v tem vrstnem redu) se pa komp sploh zalaufat noče (wtf)

mam pa plato SA6 od abita z ta zadnim biosom, pa gorba

če ma kdo kkšno idejo nej pliz pove

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pomoč pri navijanju (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
554515 (3513) Wolfman
»

Sempron 2200+ @1.8Ghz (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje