Forum » Konzole » Prosim nujna pomoč
Prosim nujna pomoč
koro13 ::
Doma imam 2 PSP-ja. Eden je stara verzija in je odklenjen (tako,vsaj mislim:))Drugi je novejši in je slim.
No zanima me starejša psp verzija. Njegov cd za fotoaparat sem zgubil prav tako, pa kabel. Našel sem drug nov kabel, ki je za računalnik ali nekaj takega, go ga vtaknem v računalnik mi ga samodejno ne zazna. Če pojdem v računalnik mi prilaže:
Pogon BD-rom, ko ga poskusim zagnati mi napiše:Programa ni mogoče najti. Zanima me kje bi lahko dobil kakšen uraden program ali nekaj takega,da bi si lahko prek njega prenašal igre na psp. Saj sem do sedaj zapravil 100 evrov za igre. Prosim povejte.
LP
F
No zanima me starejša psp verzija. Njegov cd za fotoaparat sem zgubil prav tako, pa kabel. Našel sem drug nov kabel, ki je za računalnik ali nekaj takega, go ga vtaknem v računalnik mi ga samodejno ne zazna. Če pojdem v računalnik mi prilaže:
Pogon BD-rom, ko ga poskusim zagnati mi napiše:Programa ni mogoče najti. Zanima me kje bi lahko dobil kakšen uraden program ali nekaj takega,da bi si lahko prek njega prenašal igre na psp. Saj sem do sedaj zapravil 100 evrov za igre. Prosim povejte.
LP
F
- spremenil: koro13 ()
Matheeew ::
Za začetek si preberi pravila na slo-techu. Boš imel več šans, da ti kdo kaj pametnega odgovori (za razliko od mene ):
4. člen
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.
4. člen
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Psp odklep (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 47671 (20035) | Peter6 |
⊘ | PSP-pomoč nujno!Oddelek: Konzole | 954 (846) | Mavrik |
» | PSPOddelek: Konzole | 824 (687) | hojnikb |
» | PSP igre prek računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (1039) | koro13 |
» | PSP(Nimam Pojma) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 11585 (10323) | ZaOstali |