Forum » Zvok in slika » brezzicne slusalke - sumenje
brezzicne slusalke - sumenje
Smrkc ::
Zivjo
Zanima me ce je normalno, da mi sumi v slusalkah med tem ko zvoka ni (npr. med dvema komadoma).
Zanima me ce je normalno, da mi sumi v slusalkah med tem ko zvoka ni (npr. med dvema komadoma).
Marko007 ::
Šuma je vsekakor več kot pri ožičenih slušalkah... Sicer pa mislim, da ti o šumu veliko pove razmerje signal/šum.
BlackHole ::
Pri teh slušalkah je šum ves čas prisoten, samo med komadom ga pač ne čuješ (spet odvisno koliko šuma je).
Stallone ::
Ej tega, Smrkc je spet kle... . Kokr se jest spoznam na slušalke, šumijo zato, ker lovijo frekvenco, odvisno pa je tudi od kvalitete in cene slušalk...Ajd
Ziga Dolhar ::
Malce se poigraj z nastavitvijo "treble" v nastavitvah zvočne kartice, pa poskusi z "mutanjem" različnih naprav -- mikrofon, cdrom...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1503 (1157) | X-Jumper |
» | zvok šumi v primeru uporabe 2 kanalovOddelek: Zvok in slika | 2142 (1969) | DejaVu |
» | šum pri snemanjuOddelek: Zvok in slika | 1479 (1343) | legice |
» | Težave onkyo receiver + jamo zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1954 (1649) | delfinus |
» | Šumenje na zvočnikih stolpa ob predvajanju filma na PC-juOddelek: Zvok in slika | 2366 (2240) | pingec |