» »

Autoradio

Autoradio

Lucifix ::

A mi lahko kdo predlaga kakšn avto-radio se splača kupit za ceno do 40.000 sit in s CD-predvajalnikom?

Misty ::

Misliš kupt novga al rablenga?
Ker če kupujes novga, pol boš meu za ta dnar bol malo izbire, rabljeni pa se ze kr dobijo.
V mislih mam seveda kvalitetnejše avtoradie.

V bistvu sem imel v planu kupiti novega. Vem da za to ceno ne dobim "bogvekaj", ampak vsaj nekaj. Imam namreč v avtu serijske zvočnike (tam okol 40 watne). Zdej pa izbiram med KDS70R AVTORADIO JVC (slika+info) in pa AVTORADIO AIWA CDC-R227 (slika+info). Mogoče mi je bolj pri srcu JVC. A je kakšn dobr model ki bi bil okol 40k rabljen?

Ok, sej ni tko slabo. Pr taki ceni sm najprej pomislu na Philipse ;( .
Men osebno je tud JVC (če izbiram med tema dvema) bolj pri srcu, a to je le subjektivno mnenje. Kolega ma enga JVC-ja na CD-je v avtu, pa je zadovolen z njim. Aiwe sm dozdej vidu sm u trgovinah, pa vendar me še niso prepričale. Razen par fancy modelov velikosti 2 DIN, za u mojga Polota, če veš kaj mislim (avtoradio, ki je dvakrat višji od običajnih).
Kar se rabljenih tiče, sej bi ti dau nasvet, pa me je (očitno) povozu čas glede teh cen. Mal prever za oba modela, če nista z začetka ponudbe (najcenejša) - to ponavad ni najbolš za kupt.
Drgač sm pa jest "pristaš" Pioneerja - pač po mojem mnenju najbol razbijaški radio za svoj dnar.
Originalni zvočniki... hm??
Odvisno kaj poslušaš. Men spredni sistem (original zvočniki - Polo 2000) že hreščijo, a jih 300 W (RMS) Cerwin Vega (subwoofer) u prtlažniku zaenkrat še preglasi >:D .

Matr sm se razpisu...

Bom jst vseen mal premislil in pogledal še mal rabljene radije. Mogoče pa se bo le kaj našlo. Na koncu me le malo skrbi kako naj priključim JVC-ja (če ga bom kupu). Stari blaupunkt ima popolnoma drugačne priključke kot novi JVC. Hvala za pomoč... LP

.:joco:. ::

V razredu do 40.000 sit imaš ogromno izbire, ampak se boš moral zapeljati do Avstrije. Že takoj za mejo so prve trgovine, odvisno od kje si. Sam bi ti predlagal Pioneerja ali Kenwooda. Vsekakor pa bi ti odsvetoval Sony-ja.

Odvisno s kje pa si?
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

OK, seveda tud ta opcija je.
Vendar razkiraš...

Da bi šel v tujino po radio? hmmm... ok res da prideš v slabi urci iz ljubljane do avstrije. ampak kok kej prišparaš (bencin+ostali potni stroški...)? Pa če se kej pokvar moraš it nazaj v avstrijo. Nemško šprehat pa bol malo znam. :\

Iz Ljubljane maš do Ljubela dobre pol ure. Tam je takoj za mejo že ena štrcuna, ki je vredna ogleda. Pozna pa se, še posebej zato ker dobiš davek nazaj! Za tako ceno v Sloveniji ne najdeš radia, razen kadar majo kake posebne akcije, ki pa so ponavadi posledica akcij v tujini.

Sicer pa najbolje da se sam odločiš.:)
"Is science true?"
You don't get it.

joco ma prou, s finančne plati.
Kot sm že reku, razkiraš na meji.
Stvari se pa "načeloma" ne kvarjo kr tko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Misty ()

Zdej sta me pa res v dvome spravla :\ Sm mel že jutr it po avtoradijo v bof-a ampak bom zdej mal po netu pogledu če ma kakšna avstrijska prodajalna kakšno spletno stran s cenami, da bom mal primerju. Mal pa me je res glede meje stran. Kok mora že bit blago vredno da ga prijaviš? oz. kakšne so kej kazni če ga ne?

Ja, sej da ne boš mislu da lahko obogatiš. Ampak pozna pa se sigurno, tudi če odšteješ bencin. Drugač pa vse kar je nad 16k sit, moraš prijavit.
"Is science true?"
You don't get it.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Avtoradia

Oddelek: Zvok in slika
483420 (1082) Twixz
»

Kateri avtoradio?

Oddelek: Na cesti
476244 (4424) Vikking
»