» »

AV receiver Sony Str-dh 800 PROTI Str-dg 820

AV receiver Sony Str-dh 800 PROTI Str-dg 820

easyrider3 ::

A kdo ve kakšna je razlika med tema dvema reciverjema,ker cena ni bistveno različna. Zanima me,ker bi nekaj kupil za ta denar in ker imam tudi Televizor Sony bi se potem mi to vse skupaj poklopilo.Ne vem kaj so vsi proti Sony-ju in samo Onkyo in Onkyo hvalijo za ta denar v tem razredu,a ni bistvene razlike v poslušanju glasbe,če se sploh lahko loči,vsaj tako dost piše okrog.

PacificBlue ::

A je tko težko napisat v google model teh dveh recevierjev in pogledat razliko..stvar 2,3 minut.;((
I’m out.
:3

easyrider3 ::

Saj to ni problem nekaj sem že pregledal in ne vem,če je pri obeh potem modelih povezava tudi preko bluetootha,ker pri modelu DG 820 je omenjeno pri drugem pa ne čeprav imata oba media port al kaj že.Ja najbrž je malo izpopoljen tale zadnji model DG 820 čeprav me zanima razlika med oznakmi modelov Dg in Dh,ker tudi naj bi nekaj pomenile.

Du5aN ::

Sori dstojs, ampak si pa že res zoprn z odpiranjem tem za vsak receiver posebej. ;(( A se ne da to vse pod eno temo pogovarjat? Drugače pa kot je rekel že predhodnik, razliko med modeli lahko 1-2-3 najdeš preko googla. Imaš pa tudi kar nekaj specializiranih forumov, ki se nanašajo predvsem na AV sisteme in tam lahko izveš veliko uporabnih informacij.

Pri nakupu AV sistema pa je po moje bistveno, da se najprej odločiš za tebi primerne zvočnike, potem pa glede na izbrane zvočnike izbiraš receiver, ki ti zvokovno odgovarja in sicer tako, da jih več sprobaš na izbranih zvočnikih in potem vidiš oz. slišiš, kateri ti najbolj odgovarja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočni sistem za 500€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
628456 (5754) PlayRoom_si
»

Ozvočenje?

476030 (4278) Primož12
»

[Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )

16634715 (17486) josko674
»

Receiver do max 300 eur

333924 (2884) Trancedeejay

Več podobnih tem