Forum » Omrežja in internet » wireless-fantec
wireless-fantec
jack25 ::
Pozdravljeni,
Prosim za pomoč.Rad bi usposobu wlan multimedia player od fanteca MM-FHDL 1.0TB WI-FI z pc-jem in mi ne rata.Rad bi naredu povezavo preko wi-fi,da potem prenašam datoteke na player iz pc-ja.Povezavo wi-fi vspostavim vendar ne vem kako potem iz pc-ja naložit na player preko wi-fi.Rutar zazna player pc pokaže tudi ikonco da je povezava vzpostavljena,kako pa nej datoteke naložim preko wi-fi pa mi ne rata.
Hvala za odgovor.
Prosim za pomoč.Rad bi usposobu wlan multimedia player od fanteca MM-FHDL 1.0TB WI-FI z pc-jem in mi ne rata.Rad bi naredu povezavo preko wi-fi,da potem prenašam datoteke na player iz pc-ja.Povezavo wi-fi vspostavim vendar ne vem kako potem iz pc-ja naložit na player preko wi-fi.Rutar zazna player pc pokaže tudi ikonco da je povezava vzpostavljena,kako pa nej datoteke naložim preko wi-fi pa mi ne rata.
Hvala za odgovor.
popster ::
poglej če je se pojavla v mreži kaka nova "mapa"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ChromecastOddelek: Kaj kupiti | 5880 (1450) | Yossarian |
» | Konfiguracija Mikrotik Grove A-52HPnOddelek: Pomoč in nasveti | 2438 (2181) | Goran's Blog |
» | Patriot box office (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6087 (4356) | polde66 |
» | wi-fi router in omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 932 (673) | yoco |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3774 (2562) | bogdanv |