Forum » Zvok in slika » Patriot box office
Patriot box office
polde66 ::
Jest sem mel Xtreamerjevo usb antenco pa šteka, štekalo ti bo pri hitrih akcijah: Tako kot je Lucio povedal, kabel ali pa zunanji disk. To da ti je vleklo dol z patriotovo anteno je še veliko kolikor si dobil.
polde
Slielay ::
Xtreamerjevo usb anteno si imel na Patriotu? Ker jo tudi namreč imam, ampak mi je ne zazna, da bi lahko probal z njo, kako dela. Se da kaj nastaviti ali pač nimam sreče?
Slielay ::
Nikakor mi ne uspe. Sem poskušal raznorazne opcije, čakal po več minut, ampak enostavno ne zazna. Ne na sprednjem, ne na zadnjem USBju. Kakšna ideja?
polde66 ::
Xtreamer antena mi je delala na Xtreamerju, dela mi na dveh Egreatih in delala mi je na Patriotu. Tko da ne razumem zakaj nebi delao. A si omogočil brezžično omrežje, šel na nastavitve za brezžično ( v osnovi je malce drugačna pot kot je bila s prvotnim firewerjem)?
Imel sem 2 patriota in na obeh je delalo.
Imel sem 2 patriota in na obeh je delalo.
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux Share network connectionOddelek: Pomoč in nasveti | 1252 (1128) | hojnikb |
» | Open DHCP Server - ni dhcp leasovOddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1113) | AC_DC |
» | LG 3D SMART TV in nedelujoči podnapisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9786 (8580) | ttommy |
» | Belikn Wireless G RouterOddelek: Strojna oprema | 3228 (3068) | MitkoVIP |
» | Windows 2000 serverOddelek: Operacijski sistemi | 1665 (1264) | _Dejan_ |