Forum » Programska oprema » AutoCAD (2008) knjiga
AutoCAD (2008) knjiga
JesusChrist ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali se da za omenjeni program dobiti slovenska literatura v elektronski obliki. Prenesel sem že angleško verzijo "AutoCAD Biblije" vendar mojemu očetu ne pomaga prav veliko, saj ni ravno pr0 za angleščino. Sicer obstaja slovenska knjiga, ki jo je imel nekaj dni na izposojo vendar le-ta stane 90 eur. V poštev mi pride tako "ACAD biblija (seveda v slo jeziku)" kot tudi slovenske različice kakšnih skript.
LP,
S
Zanima me ali se da za omenjeni program dobiti slovenska literatura v elektronski obliki. Prenesel sem že angleško verzijo "AutoCAD Biblije" vendar mojemu očetu ne pomaga prav veliko, saj ni ravno pr0 za angleščino. Sicer obstaja slovenska knjiga, ki jo je imel nekaj dni na izposojo vendar le-ta stane 90 eur. V poštev mi pride tako "ACAD biblija (seveda v slo jeziku)" kot tudi slovenske različice kakšnih skript.
LP,
S
no saj nima veze če je 2007. iskal sem vse vendar nič našel :) mene bolj zanima če ma kdo kake skripte ali pa slovensko knjigo v elektronski obliki
JesusChrist je izjavil:
no saj nima veze če je 2007. iskal sem vse vendar nič našel :) mene bolj zanima če ma kdo kake skripte ali pa slovensko knjigo v elektronski obliki
edit: zastonj (ni že z mojega posta razvidno da nisem takih vsot pripravljen plačevat? :)
hvala za pravni nasvet gospod "kupim vse" :)
veš kaj? sem jo že, v angleščini :)
LP
veš kaj? sem jo že, v angleščini :)
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JesusChrist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E-book, e-knjiga, osnove, kako?Oddelek: Izdelava spletišč | 1604 (1471) | Blond |
» | Evropsko sodišče: knjižnice smejo digitalizirati svoje zbirkeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7106 (6040) | M.B. |
» | Nova anketa: kje berete knjige (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 12979 (11786) | kuglvinkl |
» | Amazon prodal več elektronskih knjig kakor tiskanih s trdimi platnicami (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Rezultati | 49524 (46806) | AgiZ |
» | Svetovni sejem elektronske knjigeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4604 (1531) | STASI |