» »

Problem prezasedenega diska

Problem prezasedenega diska

Mira ::

Na komp sem si naložila program za montiranje videa, ki mi zasede zelo veliko prostora. Ko začnem montirati, pa mi spodaj neprestano utripa, da je disk poln. Zbrisala sem že vse, kar se je dalo (nepomembne datoteke, nepotrebne programe...) in je bil nekaj časa mir, zdaj, ko montiram in shranjujem dalje, pa sem prostor seveda spet čisto zabasala in nimam več kaj za zbrisat. Hotla sem si naložit en ftp server, da bi to ogromno datoteko prenesla na drug komp, ampak imam valda na c-ju premalo prostora. Tako sem nekako stuck in the moment. A obstaja še kakšna druga varianta, da to kako rešim?

In še eno vprašanje: prenesla sem si testno verzijo tega programa za montiranje videa, ki mi je včeraj potekla. Sem si pa že naročila pravi program, ki ga bom inštalirala na komp. Ali bo datoteka, ki sem jo delala v tem testnem programu, ostala gor in bo berljiva, če ta testni program izbrišem in si naložim pravi program? Torej se da to datoteko odpret v pravem programu ali se zbriše skupaj s testno verzijo? toteko odprem v tem pravem programu?

imagodei ::

> "A obstaja še kakšna druga varianta, da to kako rešim?"

Ja - kupiš večji disk? Shranjuješ film na particijo <> C?

> "Hotla sem si naložit en ftp server"

Huh? ;) Windows Shared folders niso dovolj dobri? USB ključek je premajhen?
- Hoc est qui sumus -

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322252654 (27319) miko22
»

FTP TO FTP

Oddelek: Pomoč in nasveti
11948 (537) SeMiNeSanja
»

Nekaj čudnega, korejskega

61531 (1050) Yossarian
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444152 (26192) BorutK-73
»

Problem z računalnikom - restarti, BSOD-i

6932 (884) Daedalus

Več podobnih tem