Forum » Strojna oprema » Prenosni mediji
Prenosni mediji
Luksi ::
Živjo! Ker sem bl nou v teh stvareh, bi prosu koga, da mi napiše definicijo al pa kej podobnga kaj so PRENOSNI MEDIJI. Hvala in LP!
Slowenc ::
Prenosni pomeni da lahko nekaj prenašaš.
??Mogoče USB disk??
??Mogoče pa celo CD-R??
Slovenščina pa taka.
??Mogoče USB disk??
??Mogoče pa celo CD-R??
Slovenščina pa taka.
Predvsem me zanima beseda MEDIJ. Nikakor ne morem iz teksta oz. konteksta izluščiti kaj pomeni izraz PRENOSNI MEDIJ.
p.s.
Se opravičujem, da sem pisal v pogovorni slovenščini!
p.s.
Se opravičujem, da sem pisal v pogovorni slovenščini!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Luksi ()
Gh0st ::
Kaj je medij?
Medij je jezik izražanja, oziroma način ali metoda (kakorkoli hočeš) izražanja česarkoli pač že. OK, to sem zlo butasto razložu... Medij je skupno ime za vse pripomočke komuniciranja med ljudmi, se pravi TV, radio, internet, papir,... Prenosni medij pa ni nič drugega kot to, da lahko ta medij prenšaš sabo. CD, disketa, DVD, papir (again), OK recimo tud USB palčka,...
ql?
Medij je jezik izražanja, oziroma način ali metoda (kakorkoli hočeš) izražanja česarkoli pač že. OK, to sem zlo butasto razložu... Medij je skupno ime za vse pripomočke komuniciranja med ljudmi, se pravi TV, radio, internet, papir,... Prenosni medij pa ni nič drugega kot to, da lahko ta medij prenšaš sabo. CD, disketa, DVD, papir (again), OK recimo tud USB palčka,...
ql?
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Aha, tako preprosto Sem mislil, da je kakšna bolj zapletena razlaga te besede. Ql in hvala!
kr_en_ipi_ ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slabosti elektronske hrambe podatkovOddelek: Loža | 837 (596) | DamijanD |
» | težave z rtf datotekoOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1016) | harvey |
» | Sony in Panasonic pripravljata optične medije s 300 GB (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 19588 (16477) | spamer |
» | Prehod na DTVOddelek: Omrežja in internet | 1161 (1007) | KoMar- |
» | MSN Web Messenger in alternativeOddelek: Programska oprema | 1431 (1371) | Keyser Soze |