Forum » Loža » Bolha
Bolha
Temo vidijo: vsi
c3p0 ::
Trgovina na bolhi, za 6-50 artiklov 65,90 EUR/mesec, prav vidim?
Kako se to komu splača, ki nima nekih visoko iskanih/cenjenih artiklov? Logično bi bilo glede na prodajno ceno + nek minimum, avkcije na bolhi so pa tako vedno bile joke.
Kako se to komu splača, ki nima nekih visoko iskanih/cenjenih artiklov? Logično bi bilo glede na prodajno ceno + nek minimum, avkcije na bolhi so pa tako vedno bile joke.
d4vid ::
Je to normalno, po 4 urah od oddaje oglasa, moj oglas še vedno ni viden?
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
MrStein ::
Imajo neki postopek odobritve. Vsaj nekaj takega ni je pisalo včasih.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
kixs ::
Je ze kdo dobil tak spam. Dobil dvakrat za isto rec. Pred dvema mescema od enega in danes od drugega. Cisto isti tekst do pike.
Can I know your price for it ??? This is not my first time of buying on bolha...me and my uncle stay in Maribor before and my dad stays in Austria so i am sending it to my dad in Vienna...i have a courier service in Slovenia he will come and pick it up from you and delivered it to my dad....
Machete ::
Ja, podobne fore že 15 let krožijo preko bolhe. Samo očitno so malo že spimpali, da še lokacijsko ta spam deluje ok. Ker včasih so bili to vojaki v raznih usa bazah po svetu itd.. Sedaj vidim, da so vsaj gmaps zalaufali.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Scaramouche3 ::
Če vas nekdo na bolhi vpraša za številko se vam to zdi scam, ali vse pogovore opravljate na njihovem chatu?
Blinder ::
Bolj obratno, scammerji se ne pogovarjajo preko telefona (ker so iz Nigerije). Če želi številko za se pogovarjat preko whatsappa pa je scammer.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
A če te nekdo kontaktira glede oglasa je to scam?
Hudobec82 ::
Kam dat male oglase this days? Na bolhi ne gre nič v prodajo. Sem se probal na facebook market registrirat pa hočjo vse od moje telefonske, slike dokumenta, Idja, številke čevjla,...WTF?!?
RedDrake ::
Če nimaš res obskurnih stvari, potem samo spusti ceno in bo.
Drugače pa ebay.de je way to go. Tam lahko prodaš vse, če daš avkcijo, in dobil boš realno ceno.
Drugače pa ebay.de je way to go. Tam lahko prodaš vse, če daš avkcijo, in dobil boš realno ceno.
delavec44 ::
V slo je vse mrtvo razen Marketplace in avto.net (samo za avte).
Sem pa par zadev dobil kupca na Marketplace in potem poslal preko bolhe brez skrbi, ker je bilo ceneje.
Od kdaj pa FB zahteva slike dokumentov pa tudi ne vem.
Sem pa par zadev dobil kupca na Marketplace in potem poslal preko bolhe brez skrbi, ker je bilo ceneje.
Od kdaj pa FB zahteva slike dokumentov pa tudi ne vem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
matobeli ::
Bolha.com še vedno lepo laufa... za obskurne zadeve pač ni trga točno v vsakem trenutku in po željeni ceni.
Za zadeve ki so visoko potrošne je boljši fb market ker je večji pretok ljudi, ampak imaš cel kup dela potem.
Bolha je tudi največ naredila v boju proti scammerjem, plačljivi oglasi za telefone in še par drugih popularnih zadev so kar lepo očistili portal. Ker če kdo misli da je danes texas ga ni bilo gor ko so bili oglasi brezplačni...
Za zadeve ki so visoko potrošne je boljši fb market ker je večji pretok ljudi, ampak imaš cel kup dela potem.
Bolha je tudi največ naredila v boju proti scammerjem, plačljivi oglasi za telefone in še par drugih popularnih zadev so kar lepo očistili portal. Ker če kdo misli da je danes texas ga ni bilo gor ko so bili oglasi brezplačni...
Kodi ::
Bolha.com še vedno lepo laufa... za obskurne zadeve pač ni trga točno v vsakem trenutku in po željeni ceni.
To je bullshit!
Bolha je propadel projekt. Na Bolhi je več scammerjev kot jih je bilo kdaj koli. Posebej v najbolj prodajanih rubrikah kot so telefoni, tehnika, ... in da bi za tak scamm plačeval pa ja nisi neumen.
Kot prvo denar jim nakazovat in še posebej če jim potem stoji gor pa čeprav 5€ da bodo oni služili na tak način in da se potem še nobeden ne oglasi, pa dej nehi no. Čisto očitno je, da jim je vse padlo dol, gor oglašujejo samo še neke scamm "trgovine " in dilerji, ki te ob prvi priložnosti nateg...nejo če je le možno, da ne govorim koliko "filipincov" ti spamma za telefone!
Samo speljite se mi .
No FB pa ni nič boljši sama ta spodna mafia!
Normalno, da so scamerji povsod. Samo na FB se proda sčasoma, na bolhi pač več ne. Recimo, da je moje razmerje 1:10, pa sem prej vse dal le na bolho.
Da sva pa z matobelijem diametralno nasprotnega mnenja pa tudi ni nič novega.
Da sva pa z matobelijem diametralno nasprotnega mnenja pa tudi ni nič novega.
Samo speljite se mi .
1. nihče te ne sili uporabljat
2. za uporabnike ki ne dilajo telefonov in gpujev je uredu da teh jajc ni več toliko ker so vaba za scammerje
FB marketplace je greznica po uporabnosti, karkoli najt je težava, uporabniki so nepismeni... hvala lepa, ne uporabljam, ebay je samo 10% provizije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
Bolha je ok. Pač mičken trg smo. Če je stvar brezvezna ali predraga, stoji tudi na ebayu. Skemerji pa so problem butastih ljudi, zato jih niti ne opazim verjetno.
amacar ::
Ebay je butast, ker prevec sciti kupca. Sem prodajal plato za 45€, vse poslikano, naveden tocen model prenosnika v katerem je bila. Tipo naroci in ko dobi javi, da mu ne gre not, ce lahko vrne. Seveda se ne strinjam, ker sem postnino do Spanije js plačal. Nato odpre dispute, da stvar ni enaka kot v opisu in zmaga, brez da ebay kaj prebere.
Vecino tehnicnih stvari se vedno prodam preko slotecha, bolha pa je res ratala slabsa, kot je bila.
Vecino tehnicnih stvari se vedno prodam preko slotecha, bolha pa je res ratala slabsa, kot je bila.
2dark ::
Kam dat male oglase this days? Na bolhi ne gre nič v prodajo. Sem se probal na facebook market registrirat pa hočjo vse od moje telefonske, slike dokumenta, Idja, številke čevjla,...WTF?!?
Nemogoče-. Če pa tukaj veleumi pravijo, da je to top stran za prodajo.
Na bolhšjaka greš.
Samo speljite se mi .
2. za uporabnike ki ne dilajo telefonov in gpujev je uredu da teh jajc ni več toliko ker so vaba za scammerje
FB marketplace je greznica po uporabnosti, karkoli najt je težava, uporabniki so nepismeni... hvala lepa, ne uporabljam, ebay je samo 10% provizije.
Nepismen si ti. Saj se vidi, glede na objave na slo techu.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Telbanc ::
Na bolhi so se pojavli čudaki , prevaranti, ali morda inšpektorji, ki bi za "10 evrov" vredno robo vnaprej nakazovali.??
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
amacar ::
Drugace pa ravno danes prodal tablico preko bolhe. Javil se je še en s slotecha, preko marketplaca nic, tako da nekaj se še proda.
Samo speljite se mi .
Ni bilo mišljeno tebi, da se spelji, razen če se prepoznaš za scammerja
Hehe, nateg za 20€ on prodaja za 1750€. Sem prijavil še jaz.
https://www.aliexpress.com/item/1005007...
https://www.aliexpress.com/item/1005007...
floyd1 ::
Zanimivo, da niso odreagirali. Ravno 2 dni nazaj so odstranili uporabnika, ki sem ga prijavil. Oglas za 250 ojrov Marantz vrhunski platnšpiler s pokrovom, oboje povrhu vsega menda še "novo"... Sicer je cena za samo mašinco okrog 1600€, pokrov zanj pa res prodajajo (rabljen) za ca. 250€.
Velikokrat kaj prijavim, če že ravno vidim kako tako očitno nategancijo. Zaenkrat so še vedno upoštevali.
Velikokrat kaj prijavim, če že ravno vidim kako tako očitno nategancijo. Zaenkrat so še vedno upoštevali.
Sem svoj čas prijavljal 2TB USB ključke... so vse dol sneli.
Sicer pa, a ta stvar je nateg al je nateg samo cena?
Sicer pa, a ta stvar je nateg al je nateg samo cena?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 38158 (15511) | PersonaRuda |
» | Je Bolha poginila med operacijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17842 (7604) | FTad |
» | Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52790 (26714) | Blinder |
» | Prevare na Bolha.com (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23655 (18536) | ratkob65 |
» | Z bolha.com je konec - kam naj grem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20460 (16094) | Ziga Dolhar |