» »

poštnina iz nemčije

poštnina iz nemčije

yyyeb ::

preko ebaya bi kupil smuči in me zanima koliko bi stala poštnina iz nemčije.
recimo, da so smuči težke približno 5 kg?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

KoMar- ::

5 kamel in dve vreči hrušk.

Srsly? A veš, da lahko pošta do tebe pride na razne načine... imaš Pošto d.o.o., dostavne službe,... poglej na eBayu, ane? Saj bo pisalo v oglasih!

BALAST ::

Koliko pa stane 5 kamel in dve vreči hruške. Za 25EUR Vem da dobim samo glinaste figure teh stvari. 8-)

Hhh. Moj point je, da ne moreš vedet, koliko bo prodajalec zahteval za "poštnino". Sploh na eBayu je praksa navit poštnino, ker nanjo ni provizije... pa veliko prodajalcev (sploh iz Nemčije) vse pošilja prek dostavnih služb, kjer je ne glede na velikost paketa poštnina vsaj 20 EUR. Tako da je nemogoče napovedat, koliko bo stalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

karafeka ::

Lahko pogledaš na http://www.deutschepost.de/dpag?xmlFile..., za približno oceno

Nemci v Slovenijo največ pošiljajo prek DPD...

yyyeb ::

kaj pa če bi jaz prodal kaj preko ebaya in bil pripravljen poslati po evropi?
z katero firmo bi bilo najbolje pošiljati?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

Težko rečt, vsi so dragi. Do 2 kg (omejitev, da ni treba poslat kot paket) še nekako gre, potem so pa cene takoj 20, 30, 40 EUR... ene dostavne službe imajo tudi online kalkulator, tako da si lahko izračunaš.

mojca ::

BALAST je izjavil:

Koliko pa stane 5 kamel in dve vreči hruške. Za 25EUR Vem da dobim samo glinaste figure teh stvari. 8-)

Ne, (glinaste) figure dobiš že po en egipčanski funt za tri komade (to je 12 evrocentov).

amigo_no1 ::

Ko sem nazadnje kupoval so poslali preko UPS-a; včeraj še Nemčiji, danes zjutraj ob 5.30 na Brniku, okoli 12-te istega dne že pri meni :D
Zraven vsakega oglasa je ponavadi zapisana poštnina do določene države, če si v dvomih kontaktiraj prodajalca in vprašaj...

Zgodovina sprememb…

speljak ::

prd mesecom dni sem kupil ene stvari za okoli 4kg, pošiljatelj je bil iz Berlina in je poslal po DHL pošti, poštnina je bila 12 eur, dostava pa v 3 dneh. Od pošiljatelja zahtevaj tudi tracking number da lahko pošiljki v živo slediš. Drugače pa pri naši firmi dost delamo z Deutschepost in paket po 40kg v Slovenijo dostavjo za 25 eur, vendar prevoz traja do 1-tedna.

Hardstyle ::

Za kakšne večje količine oz. teže pa poglej še koliko pride poštnina v sosednje države, če imaš tam kakšne sorodnike. Sam sem naročal iz .de in je poštnina v slovenijo bila 30EUR, v avstrijo pa 9EUR in sem seveda naročil v avstrijo =)

Lahko pa uporabiš možnost ležečega paketa al kak je že tisto, ko ne rabiš poštnega predala ;)

urbee ::

Priporočam GLS Slovenija. Zelo ugodni za tujino.

wisky ::

A ve kdo mogoče, če UPS dostavlja ob sobotah?

Map ::

Zanimam se za nakup neke večje in težje zadeve na Ebayu iz Nemčije. Velikost in teža sta odvisna od tega, kako bi oni to zapakirali, ampak okvirno bi šlo to na polovico evropalete, tehtalo pa bi tam okrog (slabih) 100 kilogramov.

Ebay pravi, da bi bilo 130EUR poštnine. A so te cifre realne oz. ve kdo, kako te stroške čim bolj zmanjšat?

knesz ::

Map je izjavil:

Zanimam se za nakup neke večje in težje zadeve na Ebayu iz Nemčije. Velikost in teža sta odvisna od tega, kako bi oni to zapakirali, ampak okvirno bi šlo to na polovico evropalete, tehtalo pa bi tam okrog (slabih) 100 kilogramov.

Ebay pravi, da bi bilo 130EUR poštnine. A so te cifre realne oz. ve kdo, kako te stroške čim bolj zmanjšat?

Cena je realna, da se pa zmanjšat, če najdeš kakšno firmo, ki ima pogodbo s kakšno dostavno službo. Recimo, kak mesec nazaj sem preko TNT v AUT poslal paleto 120kg za 60EUR, vsi ostali so imeli cene 130EUR +.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naknadno zaračunavanje poštnine

Oddelek: Loža
234259 (3429) bbbbbb2015
»

Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6340092 (22481) darkolord
»

IzAnglije.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5716082 (9901) Zoro3
»

eBay in pošiljanje v tujino?

Oddelek: Kaj kupiti
83469 (2889) nezas
»

ebay - čas in cena dostave