Forum » Pomoč in nasveti » Slušalke 2.5 mm - problem z priklučkom
Slušalke 2.5 mm - problem z priklučkom
mcrastur ::
Zdravo,
imam slušalke Sennheiser NekajXY. Uporabljal sem jih na prenosniku in navadnem PC-ju .. kar na enkrat so mi nehale predvajat samo določeno frekvenco oziroma višino. Če sem poslušal naprimer pesem - mi glasu pevca/pevke ne bo predvajal, pa še kakšn del pesmi. Malo sem probaval premikati prikluček(jack) in če ga postavim v nek pravi položaj dobim zvok skoraj tak kot mora bit. Ker se mi ni to dalo več ukvarjati s tem sem začel uporabljati druge slušalke - s katerimi pa se je spet isto zgodilo - se pravi laptop ga nekaj serje. Zakaj se to dogaja, solution ?
Jp .. na dolgo je to blo ... hvala za odgovor ..lp
imam slušalke Sennheiser NekajXY. Uporabljal sem jih na prenosniku in navadnem PC-ju .. kar na enkrat so mi nehale predvajat samo določeno frekvenco oziroma višino. Če sem poslušal naprimer pesem - mi glasu pevca/pevke ne bo predvajal, pa še kakšn del pesmi. Malo sem probaval premikati prikluček(jack) in če ga postavim v nek pravi položaj dobim zvok skoraj tak kot mora bit. Ker se mi ni to dalo več ukvarjati s tem sem začel uporabljati druge slušalke - s katerimi pa se je spet isto zgodilo - se pravi laptop ga nekaj serje. Zakaj se to dogaja, solution ?
Jp .. na dolgo je to blo ... hvala za odgovor ..lp
antonhac ::
Verjetno je kriva vtičnica za slušalke in ti prekinja en kanal.
Brez odpiranja in poravnanja peresca kontaktov boš težko (če sploh) rešil.
Brez odpiranja in poravnanja peresca kontaktov boš težko (če sploh) rešil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MP3 128 kbps in 320 kbpsOddelek: Zvok in slika | 5837 (3573) | marS |
» | CES 2015: Dobrega tisočaka za novega walkmana (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 21980 (17872) | Jst |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4669 (4041) | Klemenn |
» | MP3 predvajalnik INNOVISION?Oddelek: Kaj kupiti | 2451 (2166) | Dusan_83 |
» | MP3 player/mixer/whateverOddelek: Zvok in slika | 2207 (1845) | DrSergioDJ |