Forum » Pomoč in nasveti » Kateri program
Kateri program
xteakwondox ::
Zanima me kateri program je bolj natančen za merjenje temperature procesorja Everest ali Core temp saj je med njima za 10 stopinj razlike in sedaj nevem če še lahko procesro malo privijem ali ne??
LP
LP
__Devil__ ::
meni v bios-u piše 3.8 ghz, ( fsb nekje 190-200) ko pa pogledam z real temp ali core temp pa piše 4.0 ghz. mogoče kdo ve vzrok?
gledal sem tudi v bios in tam se temperatura bolj nagiba k everestovi vendar je problem ker je ne morem spremljati ko obremenim procesor
virtuality ::
no nevem če se lahko kar tako razlikujejo za 10C samo pri everestu imaš za procesor, core 1 in core 2, medtem ko pri core temp (vsaj pri meni je tako) imaš samo temparaturo obeh jeder in ne procesorja. Morda te je to zmedlo. Tudi pri meni je procesor v idle prib. 35C, jedra pa sta na prib. 45C
bluefish ::
Pravi pokazatelj je temperatura jeder (če seveda ni okvarjen senzor v samem procesorju, kot pri nekaterih modelih oz. serijah).
Ne to me ni zavedlo vendar imam procesro q6600 navti na 3ghz in v everestu gledam temperaturo vsakega posameznega jedra v idle in je okoli 39 stopinj v Core tempu pa 50???? To mi ni jasno zakaj takšne razlik?
saj imam saycthe ninjo tako da to vredu hladi samo programi se nekam čudno obnašajo=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | i5 760 hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4614 (3674) | Nwanko |
» | CPU coolerOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2347 (1891) | axee |
» | Intel Core 2 Duo E8200 temperatura...Oddelek: Strojna oprema | 2726 (1677) | x45 |
» | RealTemp ne kaže pravilne temperature!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2097 (1808) | buhti69 |
» | Q9300 + Mugen. temperature. Panika!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5941 (4381) | batista |