Forum » Pomoč in nasveti » Ati Radeon 4650 driver problem
Ati Radeon 4650 driver problem
gardner ::
Halo
Včeraj sem si kupil za svoj stari računalnik novo grafično kartico ati radeon hd 4650 agp.Problem ki ga imam je da po tem ko inštaliram driverje me windows med ponovnim zagonom zmrznejo in sicer ko vidiš windonws logo. Poskusil sem z novimi draiverji, z starejšimi, z hotfix driverji, z driverji ki jih dobiš zraven na cd - ju.Ker je gigabytin radeon sem seveda še poskusil z njihovimi, razlika je edino ko končaš inštalacijo in se windos ponovno zažene stvar deluje če pa nato windowse še enkrat ponovnon zaženeš pa je tako kot pri ostalih, zmrzne.
Driverje sem vse pravilno odstranil in tudi uporabil driver sweeper
Imam pa: - matična: Abit nf7 s 2.0, integrirana zvočna kartica, matična podpira agp 8x
- wd 720 gb disk
- 550 w napajalnik
- 2gb ddr rama
Problem sem pogooglal in sem uugotovil da ima več uporabnikov podoben problem.Če kdo ve kako stvar rešiti naj kar odgovori,hvala že vnaprej.
Včeraj sem si kupil za svoj stari računalnik novo grafično kartico ati radeon hd 4650 agp.Problem ki ga imam je da po tem ko inštaliram driverje me windows med ponovnim zagonom zmrznejo in sicer ko vidiš windonws logo. Poskusil sem z novimi draiverji, z starejšimi, z hotfix driverji, z driverji ki jih dobiš zraven na cd - ju.Ker je gigabytin radeon sem seveda še poskusil z njihovimi, razlika je edino ko končaš inštalacijo in se windos ponovno zažene stvar deluje če pa nato windowse še enkrat ponovnon zaženeš pa je tako kot pri ostalih, zmrzne.
Driverje sem vse pravilno odstranil in tudi uporabil driver sweeper
Imam pa: - matična: Abit nf7 s 2.0, integrirana zvočna kartica, matična podpira agp 8x
- wd 720 gb disk
- 550 w napajalnik
- 2gb ddr rama
Problem sem pogooglal in sem uugotovil da ima več uporabnikov podoben problem.Če kdo ve kako stvar rešiti naj kar odgovori,hvala že vnaprej.
solatko ::
Gonilniki za grafične kartice AGP so konstanten problem, saj to podnožje podpirajo z levo roko (verjetno kakšni programerski vajenci). Če zadeva ne deluje ustrezno, nesi nazaj v trgovino, če imajo tam servis, naj ti gonilnik uštimajo oni ali pa vzemi denar in goni staro kartico. Poizkusi s kakšnim starejšim gonilnikom iz strani GB - ta.
gardner ::
sem že danes klical v trgovino in so mi ponudili to možnost da mi oni probajo inštalirat. Zaenkrat še bom probal par dni pol pa bom nesel če ne bo šlo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4226 (2836) | Assass1n |
» | star PC - katero grafično kartico kupiti???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1917 (1577) | sejmon |
» | Težave z novo grafično...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (901) | Ibn Tahir |
» | ATI radeon 9200 problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1338 (1049) | boštjan |
» | Hud problem z GeForce-om !!!Oddelek: Zvok in slika | 1318 (1042) | Cygnus |