Forum » Pomoč in nasveti » Pioneer 117 problem s CD presnemavanji
Pioneer 117 problem s CD presnemavanji
Odpadnik ::
Svoj stari Teac CD ROM sem zamenjal z novim Pioneerjevim DVDjem 117. Vendar se mi pojavljajo resni problemi. Ko hočem inštalirati igro (iz CD-R medija) se mi recimo na določenih CDjih pri enem filu ustavi in izajvi, da je CD neberljiv. Ko hočem recimo presneti DivX film na disk, mi ga presname do recimo 34% nato pa javi, da je prišlo do napake. Če si hočem isti film ogledati (napr. Windows Media player) mi le ta izpljune "Data error: redundary check ..." nekaj takega. Sosed ima enako enoto kot jaz in mu dela enake probleme z enakimi, mojimi CDji.
Še en primer: Naredil sem si BAckup v Nerotu z Teac W540 na CDjih 24x z hitrostjo 24X. Ko dam ta CD v DVD pogon mi večinoma lepo presname stvari dol, vendar pa so nekateri NAKLJUČNI fili, katerih noče presneti.
Kaj je to. Dva enaka DVD pogona z enakimi težavami.
Še moja konf.:
C800, 192 MB RAM, Abit BX6, DVD ROM 117 Pioneer laufa v UDMA 33.
Še en primer: Naredil sem si BAckup v Nerotu z Teac W540 na CDjih 24x z hitrostjo 24X. Ko dam ta CD v DVD pogon mi večinoma lepo presname stvari dol, vendar pa so nekateri NAKLJUČNI fili, katerih noče presneti.
Kaj je to. Dva enaka DVD pogona z enakimi težavami.
Še moja konf.:
C800, 192 MB RAM, Abit BX6, DVD ROM 117 Pioneer laufa v UDMA 33.
Han ::
Tovrstnih težav je in bo vedno več, saj pekači pri tako visokih hitrostih ne snemajo več tako zanesljivo in kvalitetno kot so npr. stari 8-kratniki.
Pioneerjevi pogoni imajo žal več težav s takšnimi ploščami kot drugi, predvsem modela 117 in 500M sta slabše kvalitete.
Pioneerjevi pogoni imajo žal več težav s takšnimi ploščami kot drugi, predvsem modela 117 in 500M sta slabše kvalitete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10437 (7590) | reber |
» | hitrost in peka cd-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 4076 (3634) | frenk |
» | ker DVD bralnikOddelek: Kaj kupiti | 2114 (1741) | BigFoot |
» | Lite on CDRW - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1939 (1446) | jest10 |