» »

Pioneer 117 problem s CD presnemavanji

Pioneer 117 problem s CD presnemavanji

Odpadnik ::

Svoj stari Teac CD ROM sem zamenjal z novim Pioneerjevim DVDjem 117. Vendar se mi pojavljajo resni problemi. Ko hočem inštalirati igro (iz CD-R medija) se mi recimo na določenih CDjih pri enem filu ustavi in izajvi, da je CD neberljiv.8-O Ko hočem recimo presneti DivX film na disk, mi ga presname do recimo 34% nato pa javi, da je prišlo do napake. Če si hočem isti film ogledati (napr. Windows Media player) mi le ta izpljune "Data error: redundary check ..." nekaj takega. Sosed ima enako enoto kot jaz in mu dela enake probleme z enakimi, mojimi CDji.
Še en primer: Naredil sem si BAckup v Nerotu z Teac W540 na CDjih 24x z hitrostjo 24X. Ko dam ta CD v DVD pogon mi večinoma lepo presname stvari dol, vendar pa so nekateri NAKLJUČNI fili, katerih noče presneti.
Kaj je to. Dva enaka DVD pogona z enakimi težavami.

Še moja konf.:
C800, 192 MB RAM, Abit BX6, DVD ROM 117 Pioneer laufa v UDMA 33.

Odpadnik ::

A res noben nima tega problema z enoto ali pa enote sploh noben nima :)

Han ::

Tovrstnih težav je in bo vedno več, saj pekači pri tako visokih hitrostih ne snemajo več tako zanesljivo in kvalitetno kot so npr. stari 8-kratniki.

Pioneerjevi pogoni imajo žal več težav s takšnimi ploščami kot drugi, predvsem modela 117 in 500M sta slabše kvalitete.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
13810437 (7590) reber
»

hitrost in peka cd-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
324076 (3634) frenk
»

ker DVD bralnik

Oddelek: Kaj kupiti
392114 (1741) BigFoot
»

Lite on CDRW - problem