Forum » Pomoč in nasveti » odkodiranje sony ericsson w810i pomoc
odkodiranje sony ericsson w810i pomoc
unknown12435 ::
lep pozdrav..
zanima me ce se da omenjeni telefon odkodirati preko imei kode in ce bi lahko kdo to storil zastonj. ker telefon je ze star in sem mnenja da se nesplaca dajati denar za odkodiranje. in ali ce pozna kdo kaksen drug nacin ki bi mi prisel prav da bi lahko odkodiral telefon.
hvala za odgovore.
zanima me ce se da omenjeni telefon odkodirati preko imei kode in ce bi lahko kdo to storil zastonj. ker telefon je ze star in sem mnenja da se nesplaca dajati denar za odkodiranje. in ali ce pozna kdo kaksen drug nacin ki bi mi prisel prav da bi lahko odkodiral telefon.
hvala za odgovore.
bond007 ::
Če je kodiran, je verjetno od simobila... Ker je pa w810 star že vsaj 2 leti, ti ga na simobilu ZASTONJ odkodirajo, tako kot so ga meni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41033 (19153) | Jazzie |
» | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16787 (9252) | alespot |
» | pomoč prosim :)Oddelek: Mobilne tehnologije | 872 (774) | shUro |
» | Odkodiranje Sony Ericssona?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6635 (5695) | Saso_C |
» | SiMobilOddelek: Loža | 1335 (1188) | Phoebus |