» »

leptop jebe

leptop jebe

marko88 ::

Imam prenosnik hp nx6125 in ima takšne simptome.... . Ker mi je prenosnik pred dvema letoma padel na tla in sem ga šele sedaj začel spet uporabljati sklepam, da je mogoče slaba baterija+poškodovan dc socket. Če vzamem baterijo ven in odklopim el. kabel in nekaj krat pritisnem start tipko (ne vem če sploh kaj naredim s tem) in nato vstavim baterijo in priklopim na el. kabel (kabel je potrebno ob zagonu močno pritiskat v dc socket) mi ga uspe zagnat in priti v windowse. V nasprotnem primeru se samo zaganja kot na posnetku, ekran ostane črn. Kadar se samo zaganja se led lučka-strela obarva rumeno, lučka za disk (trije narisni cd-ji) pa utripa. Zanima me ali veste kaj bi lahko bil vzrok??

Kaj pomeni led lučka nad katero so narisani trije cd-ji ...disk?

Vsaka pomoč je doborodošla.

Lp
Urban

zee ::

Disk fuc.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Sem jaz enako mislil, ker je bil disk prižgan, ko je leptop poletel. Tolk se ne spoznam na diske, ampak če ga enkrat zalavfaš in prideš v windowse pol bi sklepal da ni fuč. Ali je možno, da se disk samo poškoduje?? Ali pa je pri diskih tako da če dela dela, če ne pa ne??

crayz43 ::

odklopi disk in ga probaj zalaufat pa boš videl če prideš sploh do post screena

če odklopim disk in zaženem raćunalnik je enak rezultat kot ga kaže video ko je disk priklopljen in se samo zaganja.video. Tak da sem izključil disk tudi zaradi tega in kot sem že prej napisal da mi včasih uspe normalno zalavfat in priti v windowse. Sklepam da ne dobi dovolj elektrike za začetni zagon.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11115209 (13771) Berni_01
»

Računalnik se ne prižge

4317848 (13971) G_mAn
»

HP 6730s se ne prižge

171694 (1595) awy
»

Računalnik se kar naenkrat ne zažene več, ni slike, lucka na ekranu utripa - pomoc!

2410182 (7965) Tac20
»

računalnik se sam zaganja!

Oddelek: Strojna oprema
292427 (1883) Juventus

Več podobnih tem