Forum » Hlajenje in modifikacije » Predlog
Predlog
Mare3 ::
Zanima me kako bi vgradil ventilator v tak prostor kot je na sliki
še slika ventilatorja
še slika ventilatorja
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
pierch ::
Scythe ponuja nekaj takega, vendar ima ventilator ze vkljucen zraven:
http://www.cool-pc.org/productdetail.ph...
Za podobno zadevo brez ventilatorja pa nevem.
http://www.cool-pc.org/productdetail.ph...
Za podobno zadevo brez ventilatorja pa nevem.
Pierch
axee ::
Koliko se ti gre za izgled? Najbl simpel bi bilo, da bi ga pripel z vezicami na luknje za optične enote. Lahko tudi z gumicami...
Izgled ni tako pomemben ker kasneje bom verjetno dal kakšno mrežo čez da bo vsaj malo lepše drugače pa ni pomembno. Samo če bi ga z gumicami bi se premikal...
No če bo imel še kdo podoben problem mogoče bom jutri verjetno naredil doma nekaj kar bi lahko bil dober način kako bi stvar izpeljal bom pa tudi poslikal vso stvar tako za lažjo predstavo. LP
Sem probal pa mi ni uspelo se je premikal preveč bom pa naredil malo bolj zakomplicirano ampak mislim da bo kar najboljša.
Evo pa sem končno naredil tudi okvir za moj ventilator. Narejen je iz aluminija in železa, ni estetsko najlepši mi bo pa vsekakor dobro služil. Sledijo še slike:
predno sem ga vstavil
tako izgleda ob strani
pa je že notri :)
še med delovanjem
Če bom imel čas bom probal narediti kaj lepšega z mrežico spredaj do tedaj bo pa kar v redu. LP
predno sem ga vstavil
tako izgleda ob strani
pa je že notri :)
še med delovanjem
Če bom imel čas bom probal narediti kaj lepšega z mrežico spredaj do tedaj bo pa kar v redu. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220820 (49139) | nergac |
» | DIY disk suspensionOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2084 (1457) | kuglvinkl |
» | Navijanje Intela i7-860Oddelek: Navijanje | 3693 (3046) | TeraTM |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11940 (10768) | urosbe |
» | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5315 (4224) | Duhec |