» »

Nokia N95 8GB rotateMe

Nokia N95 8GB rotateMe

Newholland ::

Lep pozdrav vsem!

Pred dvema tednoma sem izvedel da obstajajo aplikacije takšne vrste kot je RotateMe, za moj telefon, Nokio N95 8GB, ki jo imam že skoraj 2 leti. Žalostno da sem šele pred kratkim izvedel za to... Že en teden pa se vsak dan mučim, da bi mi tale RotateMe deloval, pa mi noče, prebral sem že vse teme o tem na slovenskih forumih in tudi veliko na tujih forumih, vendar sem očitno toliko "pameten" da še sedaj nisem uspel usposobiti te aplikacije.

Vem da morem to aplikacijo signat, imam tudi nekaj potrebnih programčkov za to, vendar mi kjot sem že omenil ni uspelo nič! Res da je tudi na tem forumu zelo veliko napisanega o tem, vendar jaz po tem kar je o tem že napisano nisem uspel dosti pomagati, ali pa tista stvar na symbiani ne deluje več.

Zato bi prosil nekoga, da mi napiše navodila kaj storiti, da mi bo delovalo, ker jaz sem že obupal, ker mislim da sem že vse poskušal, pa ne gre. Lahko dodam nekaj linkov do ključnih strani:
nokia n 95 acellometer , shake me , rotate me
Kako sign-at Nokio aplikacijo? - s tem sem si še največ pomagal, vendar ne vem kaj naj uploadam na sybianovo stran, ker vedno ko kaj uploadam napiše: "Application signing failed. The reason for this can be either that your archive contains folder(s) or the included file(s) has wrong extension. Please recheck your archive."
http://pda.alter.si/tabla/showthreaded....
http://www.racunalniske-novice.com/foru...
http://www.dreamstrikes.com/s60v3-rom-m...

Poizskušal sem tudi aplikacijo MovingBall (http://www.symbian-freeware.com/get-mov..., za katero je prej potrebno naložiti -N95AccelerometerPlugin.sis- (mislim da je to osnovna aplikacija da delujo senzorni za druge aplikacije), vendar ko sem probal to movingball mi je napisalo da je certifikat že potekel.

Zato še nekrat lepo prosim da mi pomagate, ker bi res rad imel to aplikacijo na moji nokiji.

Lep pozdrav

js osebno ::

Za signanje aplikacij je na mojem forumu aktualen vodič (ki deluje):klik
Pa za dostop se moraš registirati. :)

Newholland ::

Bom preizkusil. Pa bom povedal če bo delovalo. Hvala.

overlord_tm ::

Ammm, posodobi SW na telefonu. To kar ponuja rotateme je ze dolgo vgrajeno v telefon. V nastavitvah imas pod display opcijo da rotira zaslon ko nagnes telefon.

Newholland ::

O pa res :D, no nisem nič posodabljal :D, em kaj pa je SW?

RazzorX ::

SW -> SoftWare ;)

Newholland ::

aha, ja no res neumno vprašanje blo :D, ampak če bi napisal Firmware bi vedel ;)

tx-z ::

K smo že pr tem, a kdo pozna kšn špil k uporabla to funkcijo? Vem da je en biu k si mel eno žogico pa si jo mogu mim lukn spravt v eno določeno lukno, tko da si mobitel pač mau premiku levo desno; ampak ne vem imena :P
tx-z

Newholland ::

http://www.symbian-freeware.com/downloa...

tukaj je nekaj podobnega, samo to je, če se ne motim samo tako, nič ne spravljaš v luknje :D, je pa obstajalo nekaj ja, takega kot ti misliš, je mel sošolc na sonyerricsonu, ga bom povprašal pa tukaj napišem, če kaj izvem.

LP

tx-z ::

Nene, prou špil je biu. Tut za komp obstaja, pa ga z miško/joystickom upravlaš....Tak zanimiv, sam hitr žiučn rataš k so pol težki leveli :)
tx-z

Newholland ::

Vem ja kakšen, sej pravim ga je mel sošolc na telefonu, sam zdej je nedosegljiv, pa ne vem kaj ena igra je bla... No ma ko imam ravno čas, bom poskušal najti na googlu :D

Newholland ::

http://handheld.softpedia.com/get/Games...

ekola, mislim da je to to :D, drugače pa tu je še en link kjer je še kaj podobnega, zanimivega...

http://wmpoweruser.com/?tag=acceleromet...

Newholland ::

http://slo-nokia.mojforum.si/slo-nokia-...

thejan2009 NAJlEPŠA HVALA! Stvar res deluje :)

lp

js osebno ::

np :)

Newholland ::

Sedaj pa mi za nekatere aplikacije javlja da manjka komponenta Python s60.... Jaz sem nekaj našel na netu, za instal na PC in nekaj s končnico .sis, vendar mi nič ni uspelo, da bi kaj delovalo, tako da vas spet naprošam za pomoč.

js osebno ::

Sem na mojem forumu že napisal:
tole bi mogoče pomagalo.

New Holland, za vsak slučaj poglej v posodobitve aplikacij (na telefonu oz. v povezavi z Ovi Suite 2.1). Python for s60 2.0 je uradno predstavljen preko Nokiinih serverjev, zato je težko dobiti .sis datoteke. Zelo možno je, da je ponujen kot posodobitev.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4041358023 (98679) WaterBoy
»

Nokia N8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
719416 (5565) umexteacher
»

Kako sign-at Nokio aplikacijo?

Oddelek: Mobilne tehnologije
303295 (1902) refosk
»

Samsung G810

Oddelek: Mobilne tehnologije
296467 (4373) Aero01
»

n95 - vzdržljivost baterije (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
858480 (5371) PrimozR

Več podobnih tem