Forum » Programska oprema » 3ds max 2010 (problemi)
3ds max 2010 (problemi)
šestglav ::
V max-u sem si za J*** nastavitve in ko ga uninstaliram potem pa spet instaliram mi še vedno zaganja stare nastavitve
ZAKAJ TO ???
ZAKAJ TO ???
bluefish ::
Zato, ker ob odstranitvi ne izbriše nastavitev. Ročno boš moral odstraniti 3dsmax mapo v (My) Documents folderju. Če še to ne zadošča, potem bo potrebno očistiti še vnose v registru.
Ne zadošča! in ne samo to, izbrisal sem vse (probal sem tudi z Your Uninstaller) kar ima veze z 3ds max, autodesk, raysatom in še kar ob ponovnem inštalu zaganja stare nastavitve.
A lahko kje v v maxu pogledaš z katere mape izbira te nastavitve ???
A lahko kje v v maxu pogledaš z katere mape izbira te nastavitve ???
Hja, en folder je Users\imeuporabnika\AppData\Local\Autodesk, ostalo v prej omenjenem folderju in v Autodesk v Program Files.
nejcek74 ::
Pa še pod moje dokumente ti tudi zmeče projektne datoteke.
aja, pa verejtno moraš imeti vključeno, da ti pokaže skrite (sistemske datoteke)
aja, pa verejtno moraš imeti vključeno, da ti pokaže skrite (sistemske datoteke)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejcek74 ()
Meni sicer to dela, sam to še vedno ne reši mojega problema.Finta je v tem da ko zaženem program mi pokaže 4 tabele, ko povečam eno od teh tabel in jo poskušam vrteti mi šteka, če pa jo še povečam v expert mod (CRL-X) pa spet vse dela normalno. V čem je problem? gonilnikih za grafično? Npr če v nastavitvah direct 3d zamenjam za opel-gl spet vse dela.
Mimogrede, vsaka od teh "tabel" je Viewport.
Pojdi pod Customize > Preferences > Viewports > Configure Driver... in sem objavi sliko nastavitev.
Pojdi pod Customize > Preferences > Viewports > Configure Driver... in sem objavi sliko nastavitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cinema 4D R12Oddelek: Programska oprema | 2408 (1576) | Machete |
» | Kje dobiti AutoCAD 2000-2008?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16789 (15129) | strojix |
» | Maya ali 3DS Max - ZačetnikOddelek: Programska oprema | 2302 (2184) | dottor |
» | Problem pri Autodesk 3DS Max 2012Oddelek: Programska oprema | 858 (789) | Rippy |
» | 3d studio max (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 6291 (5128) | bastadu |