» »

Kje lahko dobim driverje za tiskalnik HP 5740 NUJNO!!!

Mentalist ::

LP Aljaž
Lool.

5er--> ::

Na uradni strani. GOOGLE IT!!!

Ne dela, sploh noče printat;(
Lool.

5er--> ::

Potem verjetno ni problem z gonilniki.

Sem pregledal, vse je v redu priklopljeno

Kje bi lahko bil problem????
Lool.

Zgodovina sprememb…

nejcpirc ::

Zrihtal, zdaj dela:D:D:D
Lool.

333333 ::

Neverjetno kak se je folj razvadil na slo-techu, namesto da v google napisal model printerja driver download al pa vsaj www.hp.com in šel pod podporo raje na slo techu odpre temo in počaka da se najde kdo ki bo to naredil namesto njega... Tak da nejc jaz bi na tvojem mestu malo razmislil naslednjič!
Spiritual

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 333333 ()

Poe t, niso bili gonilniki krivi ampak neki kabel smo našli in ga priključili in zdaj dela, pa ne pametuj
Lool.

333333 ::

Katečeš

Če ne znaš povedat v čem je težava to ni moj problem. V glavnem jaz smatram da če rešeš

da s tem mislis da potrebuješ gonilnike za tiskalnik... ali je tukaj še kak drug skrit pomen noter ki ga jaz tukaj ne vidim? In moj point je bil v tem da nima smisla da se na slo-techu podpira takšna lenoba... "češ rabim driver za to pa to najdite mi ker sem sam prelen..." Predvsem sem mislil to, v čem točno pa je bil problem pa je iz tvojih postov tak al tak nemogoče razbrati, ker še tega nisi napisal da si namestil gonilnik... kaj šele kaj drugega :)
Spiritual

LP

spet rabim te gonilnike, tokrat za Windows 7, ponavadi jih najde preko windows update, zdaj pa ne, ne vem, kje še naj drugje iščem.
Lool.

Pouh ::

Najdi nek kabel in ga priključi.

Če ga ni na wupdate ali uradni strani, lahko namestiš gonilnike za kakšen drug tiskalnik(poglej na drugih forumih za katerega).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UEFI ali Legacy (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6310880 (9417) solatko
»

Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11019820 (18392) novuporabnik
»

Gonilniki hp??

52869 (2023) tomos
»

Inštalacija printerja

202508 (2321) racunalnik3
»

tiskalnik in zvočniki ne delajo