Forum » Omrežja in internet » težava z internetom/ruterjem
težava z internetom/ruterjem
Good Guy ::
Mam eno težavo za katero ne vem kje iskati krivca...
imam buffalo ruter s tomato firmwarom. na ta ruter sta preko kabla priključena 2 računalnika(moj windows 7 + še en z win xp)
Povezava,skuona raba deluje brez problema, problem nastane ko se na internet poveže ta drugi računalnik(začne brskati po internetu ipd.), začne meni povezava upadati(lagg v igrah, počasno odpiranje strani). Mogoče kdo ve kaj bi lahko bil krivec, mogoče router?
Imam pa 4 mbit povezavo tako da povezava skoraj nebi smela biti problem...
imam buffalo ruter s tomato firmwarom. na ta ruter sta preko kabla priključena 2 računalnika(moj windows 7 + še en z win xp)
Povezava,skuona raba deluje brez problema, problem nastane ko se na internet poveže ta drugi računalnik(začne brskati po internetu ipd.), začne meni povezava upadati(lagg v igrah, počasno odpiranje strani). Mogoče kdo ve kaj bi lahko bil krivec, mogoče router?
Imam pa 4 mbit povezavo tako da povezava skoraj nebi smela biti problem...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
xxxgeekxxx ::
Hitrost povezave nima veze, ker ko nekdo naprimer gleda video, porablja vse linijo pa če maš pol mega ali 100 mega (zato pri hitrejših povezavah hitreje nalaga video)
Imam isto situacijo, imam 3 računalnikke povezane, pa mi tudi lagga v igrah ko kdo brska po internetu, če pa gleda video pa je pinga okoli 500ms (neigralno)
Problem lahko edino rešiš tako da drugemu internet izklopiš
Imam isto situacijo, imam 3 računalnikke povezane, pa mi tudi lagga v igrah ko kdo brska po internetu, če pa gleda video pa je pinga okoli 500ms (neigralno)
Problem lahko edino rešiš tako da drugemu internet izklopiš
Ke te češ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost interneta v študentskih domovihOddelek: Šola | 3595 (2749) | BivšiUser2 |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21462 (5155) | mtosev |
» | dd-wrt ali tomato firmwareOddelek: Omrežja in internet | 3618 (1901) | NoName |
» | Spreminjanje delitve hitrosti v routerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2045 (1890) | Invictus |
» | Ruter WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 3982 (2908) | mihec87 |