Forum » Šola » Fizika- naloga POMOČ!
Fizika- naloga POMOČ!
Napoleon II ::
V 3. letniku srednje šole delamo neke vaje... in ena izmed njih je tko random... sploh nevem kam spada. ČE mi kdo lahko pomaga. "Kolikšna je povprečna hitrost termično se gibajoče molekule pri temperaturi 15°C?"
LP, L.! =)
LP, L.! =)
root987 ::
Zato ker se predvideva, da je to konstanta, ki je ni potrebno navajati med podatki. Ergo, vzemi v roke periodni sistem.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Napoleon II ::
Nevem... če je sploh možno zračunati... se je že zgodil, da profesor ni dal dovolj podatkov!
Arto ::
Moj brat je v osnovni šoli pri fiziki na testu dobil nekaj takega (ne spominm se ravno podatkov):
Me je imelo, da bi šel do nje, ampak mislim da ne bi prav dosti dosegel.
Kolikšen mora biti volumen letala, ki tehta X kg in leti na višini, kjer je gostota zraka Y, da lahko leti?
Me je imelo, da bi šel do nje, ampak mislim da ne bi prav dosti dosegel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Arto ()
Arto ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | druge oblike življenja v našem vesolju (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 35339 (29369) | Okapi |
» | UFO tehnologija (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17546 (12836) | dukenukem |
» | fizikalna nalogica - bernoulijeva enačbaOddelek: Znanost in tehnologija | 2401 (2066) | Boeing |
» | Balon v orbito in zakaj neOddelek: Znanost in tehnologija | 3827 (3311) | Brane2 |
» | Aerodinamika (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7345 (6247) | Boeing |