Forum » Pomoč in nasveti » Word se sam zapira
Word se sam zapira
KontraCepec ::
Problem: Ko zaženem word se ta po 5 sek sam zapre. Isto excel, powerpoint.
Isti problem sem imel že pred formatiranjem diska. S cdjem ni nič narobe, ker sem iz njega že nameščal in je delalo. Takrat sem težavo rešil tako, da sem znova zagnal setup in dal popravi. Sedaj to ne pomaga.
Potem sem zbrisal tudi osa9.exe, ki bi po besedah nekaterih lahko bila kriva pa še vedno ne dela.
Isti problem sem imel že pred formatiranjem diska. S cdjem ni nič narobe, ker sem iz njega že nameščal in je delalo. Takrat sem težavo rešil tako, da sem znova zagnal setup in dal popravi. Sedaj to ne pomaga.
Potem sem zbrisal tudi osa9.exe, ki bi po besedah nekaterih lahko bila kriva pa še vedno ne dela.
KontraCepec ::
Čisto me je zaneslo. Se opravičujem. Ne bo se ponovilo
Drugače pa je očitno res bila to napaka. Ker sedaj, ko sem kupu nov ključ vse dela.
Drugače pa je očitno res bila to napaka. Ker sedaj, ko sem kupu nov ključ vse dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Settlers 7: Paths to a Kingdom (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8570 (4296) | zerdoner |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 54936 (19469) | Bananovec |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17800 (6995) | steev |
» | C&C Generals online problemOddelek: Igre | 2312 (1269) | jurček1 |
» | Kako zamenjati CD KEY za Windows XP z legalnim??Oddelek: Operacijski sistemi | 4632 (4501) | zk_eu |