Forum » Pomoč in nasveti » Celeron 433 in nova plosca (qdi advance6T-L)
Celeron 433 in nova plosca (qdi advance6T-L)
matic ::
Kupil sem plato, naceloma neko drugo, ker je posla, sem dobil to (QDI Advance 6T-L)
Ko so rekli da bojo dal drugo sem prasal ce bo delal Celeron433 pa so rekl da ja..
V navodilih pa pise da podpira Celeron 533/... in dalje na 66! Pa se nekatere druge procesorje..
In meni Celeron 433 ne dela! Ceprav ima FSB in Mnozilnik moznost tudi nastavit rocno z jumperji! Kar sem li tko poskusal 6.5x66 in lih tko ni blo slike!
Jutri bom plato nesel nazaj.. zanima pa me ce kdo ve a bi na tej palti moral delat c433 al ne!?
Ko so rekli da bojo dal drugo sem prasal ce bo delal Celeron433 pa so rekl da ja..
V navodilih pa pise da podpira Celeron 533/... in dalje na 66! Pa se nekatere druge procesorje..
In meni Celeron 433 ne dela! Ceprav ima FSB in Mnozilnik moznost tudi nastavit rocno z jumperji! Kar sem li tko poskusal 6.5x66 in lih tko ni blo slike!
Jutri bom plato nesel nazaj.. zanima pa me ce kdo ve a bi na tej palti moral delat c433 al ne!?
Spajky ::
Nisem še čul za Tualatin ready plato, ki bi podpirala tudi PPGA Celly! Kupi Tulca ali preko oglasov starejšo plato!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
matic ::
Hmmm... spet sem zmeden... V navodilih pise o podpori za PIII Copermine witn 100 in 133mhz, ter celeron fc-pga 66 in 100mhz fsb in pa se Tulatin PIII FC-pga2.. Potem pa se neki od VIA.. ampak to itaq ni to...
Se pravi moj Celeron433 ni v nobenem od teh rangu!? Kokr zastopim je torej PPGA!?
Hvala za pomoc!
Se pravi moj Celeron433 ni v nobenem od teh rangu!? Kokr zastopim je torej PPGA!?
Hvala za pomoc!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri PIII bi mi dal najboljse performanse?Oddelek: Navijanje | 1959 (1472) | iro |
» | Socket 370 in Slot1?Oddelek: Strojna oprema | 1175 (1125) | Poldy |
» | kateri P3 na Abit BH6 (slot1) ploscoOddelek: Strojna oprema | 1841 (1628) | Air_Borne |
» | ABIT BE6, staró ja...Oddelek: Kaj kupiti | 1550 (1329) | dvokolaš |
» | Katero plato za Celerona 433Oddelek: Kaj kupiti | 805 (729) | fRiK0 |