Forum » Zvok in slika » live streaming clipi, prenešeni z Replay Media Catcher niso tekoči
live streaming clipi, prenešeni z Replay Media Catcher niso tekoči
Scotch3M ::
Ko prenesem streaman flash z rtvslo.si ali pa bilokje in potem .flv odprem s Flash Video Player-jem, je video precej manj tekoč in poleg tega se ponekod poznajo še horizontalne črte. Če gre za kopijo tistega, kar je pri normalnem ogledu v v firefox vgrajenemu predvajalniku čisto tekoč in lep video (tudi na full screen), kako potem, da shranjen .flv ni? Nekaj sem že brskal po nastavitvah RMC, pa ni videti kake rešitve, ponuja le pretvorbo v druge formate, kar pa ni rešitev problema.
Ima kdo izkušnje s tem? Ali obstaja kak drug način prenosa, da bo potem tudi pri predvajanju shranjene datoteke tako lepa in tekoča slika, kot original rtmp?
Lp
Ima kdo izkušnje s tem? Ali obstaja kak drug način prenosa, da bo potem tudi pri predvajanju shranjene datoteke tako lepa in tekoča slika, kot original rtmp?
Lp
- spremenil: Scotch3M ()
Scotch3M ::
Ugotovil sem, da Media player classic te videe za razliko od flv playerja predvaja tekoče. Kar se mene tiče, je problem rešen in brez problema izbrišete to temo.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57117 (19527) | Pizzicato |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17864 (10881) | SLO_Matej |
» | video in filmi z internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 5022 (3810) | PaX_MaN |
» | predvajanje .flv fajlovOddelek: Pomoč in nasveti | 1612 (1496) | amigo_no1 |
» | Flash in Video problemOddelek: Izdelava spletišč | 1452 (1387) | Misi666 |