» »

kupljen telefon..

kupljen telefon..

samsung113 ::

Telefon sem kupil preko bolhe,ni bil takšen kot je na bolhi pisalo,kaj lahko naredim?
3 tedne je od tega ko imam telefon kaj naj naredim?

narodno ::

Najprej poizkusi navezati stik s tistim od katerega si ga kupil, ter se pametno zmeniti. Za neke tožbe je verjetno že prepozno. V zadnji sili pa ga prodaj naprej, seveda z realnimi inf.

Ja z njem se nemorem nič zmenit,noče telefona sprejet nazaj..
Kaj mi nič ne koristi če grem na policijo?

Kdo ve kaj naj naredim?

Zgodovina sprememb…

solatko ::

Če veš njegove podatke, ga komot prijaviš na policijo, zaradi goljufije. Obvesti tudi vzdrževalce Bolhe in poglej če prodaja še kaj drugega.

KoMar- ::

Jp, Policija pa Bolha se kar "razumeta" in ti bojo lahko pomagali, tako da kar prijavi lepo.

Ga bom jutri šel prijavit.
Kaj pa mislite da mu lahko naredijo?
Najbolj se bojim ker pač ni garancije mislim,pač po treh tednih sem mu začel težit zaradi telefona..

KoMar- ::

Ti samo reči, da si se 3 tedne probal zmenit s prodajalcem, zato pozna prijava.

solatko ::

Če si mu šele po treh tednih začel težit, potem je pa to tvoja napaka in nakup lepo popapcaj. Nisi napisal, kaj je sploh s telefonom narobe. Na bolhi je pač tako, da se zadeva reklamira takoj, ko si zadevo ogledaš in preizkusiš.
Ravno včeraj sem kupil en Kvm switch, ko sem zmontiral, se je pokazalo, da prvi DVI ne deluje, drugi pa je v redu. Takoj sem poklical prodajalca in mi je lepo vrnil denar, jaz pa njemu robo. Nimaš pa pravice po treh tednih zahtevat kupnino nazaj, saj ni to nova zadeva in ti lahko crkne že po nekaj dneh, s tem rizikom pač kupuješ rabljene zadeve, iz druge roke.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tip z bolhe lagal o prenosniku? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8213926 (9715) shadeX
»

Nateg preko bolhe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
38384061 (27508) budnost
»

Nateg na bolhi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9819889 (15136) francek1
»

Prevara (goljufija) na bolha.com (strani: 1 2 )

5827942 (25753) galu
»

placilo po povzetju, pregled pred placilom ?

362813 (1733) nokia6310

Več podobnih tem