Forum » Loža » Wiener Stadtische zavarolnica
Wiener Stadtische zavarolnica
Aston_11 ::
Mi gre na falus.
V enem mesecu me poskušajo že drugič nategniti.
Najprej s premijo pri življ. zav., ki so jo, govorim na pamet, s cca 230,17 EUR (kar sem težko prebavil) zaokrožili na 460,00 EUR (kar sploh nisem prebavil in mi je šlo na bruh), kar pomeni, da so to pametnjakoviči storili na pamet in se jim zdi, da moram to dobrohotnost požreti, češ, če bo sprejel, bo sprejel, če ne F/O,...
.... nato pa so mi v drugem zavarovanju poslali najprej plačilni nalog, pa naj bo za približno 210 EUR, ki sem ga plačal, čez cca 14 dni pa še drugi plačilni nalog v isti zadevi za cca 30 EUR več + radi bi, da jim podpišem še aneks. Tukaj niso sicer nič zaokroževali, delujejo pa izjemno resno in nenategatorsko. Fak, ej, fašiji preko S meje bi radi, da šarca ven iz gnoja potegnem?! Poleg pzdrij, ki jih počne naša vlada. ki se s kantami za smeti ukvarja, gospodarstvo pa se bo vsako minuto zlomilo.
V istem mesecu, jodlarji, v istem mesecu.
Za prvo premijo sem jim direkt poslal dopis, da odstopam od pogodbe. Saj veste, kaj pomeni odstop. Pogodbe ni več. Nato dobim nek pocukran dopis, bla bla bla, pa naj jih še enkrat obvestim, če mislim resno z ostopom. Odstopil sem s prvim dopisom, jodlarjem ni bilo jasno, kaj pomeni odstop? Bi radi premijo popapcali. Za drugo premijo sem jim poslal isto - naj grejo v tri PM, če mislijo vztrajati pri svojem. Cigani Jodlarski.
Tako mi gre na FALUS.
V enem mesecu me poskušajo že drugič nategniti.
Najprej s premijo pri življ. zav., ki so jo, govorim na pamet, s cca 230,17 EUR (kar sem težko prebavil) zaokrožili na 460,00 EUR (kar sploh nisem prebavil in mi je šlo na bruh), kar pomeni, da so to pametnjakoviči storili na pamet in se jim zdi, da moram to dobrohotnost požreti, češ, če bo sprejel, bo sprejel, če ne F/O,...
.... nato pa so mi v drugem zavarovanju poslali najprej plačilni nalog, pa naj bo za približno 210 EUR, ki sem ga plačal, čez cca 14 dni pa še drugi plačilni nalog v isti zadevi za cca 30 EUR več + radi bi, da jim podpišem še aneks. Tukaj niso sicer nič zaokroževali, delujejo pa izjemno resno in nenategatorsko. Fak, ej, fašiji preko S meje bi radi, da šarca ven iz gnoja potegnem?! Poleg pzdrij, ki jih počne naša vlada. ki se s kantami za smeti ukvarja, gospodarstvo pa se bo vsako minuto zlomilo.
V istem mesecu, jodlarji, v istem mesecu.
Za prvo premijo sem jim direkt poslal dopis, da odstopam od pogodbe. Saj veste, kaj pomeni odstop. Pogodbe ni več. Nato dobim nek pocukran dopis, bla bla bla, pa naj jih še enkrat obvestim, če mislim resno z ostopom. Odstopil sem s prvim dopisom, jodlarjem ni bilo jasno, kaj pomeni odstop? Bi radi premijo popapcali. Za drugo premijo sem jim poslal isto - naj grejo v tri PM, če mislijo vztrajati pri svojem. Cigani Jodlarski.
Tako mi gre na FALUS.
atubbuta ::
Očitno nisem edini, ki ima probleme s to zavarovalnico.
Njihov zastopnik me je zavedel in sem zaradi tega ob 410 eur.
O tem sem pisal že na tej strani:
naložbena & življenska zavarovanja z malo drugačnega zornega kota
Njihov zastopnik me je zavedel in sem zaradi tega ob 410 eur.
O tem sem pisal že na tej strani:
naložbena & življenska zavarovanja z malo drugačnega zornega kota
:)
fosil ::
Očitno se zgodovina ponavlja.
klik
WS v Sloveniji ni neznana zavarovalnica. Koliko zavarovanj so v osemdesetih in v začetku devetdesetih let sklenili s slovenskimi državljani, nam današnji predstavniki avstrijske zavarovalnice niso zaupali. Tako moramo verjeti takratnim ocenam, ki jih je za Finance že ob lanski napovedi prihoda avstrijske zavarovalnice komentiral poznavalec Franc Škufca: WS je na območju nekdanje Jugoslavije sklenila okoli 60 tisoč življenjskih zavarovanj, od tega tretjino v Sloveniji; prodaja tujih zavarovanj ni bila dovoljena, zaradi valutne klavzule in inflacije pa precej ljudi ni zmoglo plačevati premij. Vplačani denar je tako večinoma ostal posredniku WVP iz Gradca oziroma dunajski zavarovalnici.
klik
Tako je!
Avenger ::
Moje, oziroma mamine izkušnje z zavarovalnico niti niso tako slabe, če me spomin ne vara. Trik je bil le v tem, da je igrala po vnaprej predvidenem scenariju BREZ kakršnihkoli popravkov. Ko je bilo konec tistega obdobja, je tako denar dobila ven.
Sicer pa sem jaz vsak njihov papir gledal z odporom, ker mi je bilo jasno, da je to ena lopovska druščina, kot praktično vse zavarovalnice. Zavarovanje se, razen v posebnih primerih - ne izplača. Če si povprečen človek, ki ima povprečno vredne ne/premičnine, živi na povprečno nerizičnem področju in počne povprečne stvari - nimaš na zavarovalnici kej iskat (pustmo avtomobilsko - razen kasko - zavarovanje). Zavarovanje se dejansko splača, če ti, za razliko od zavarovalnice, upravičeno pričakuješ povečano rizičnost. Sicer pa samo bejž... Jaz se WS ne bi dotaknil niti z deset čeveljsko palico...
Sicer pa sem jaz vsak njihov papir gledal z odporom, ker mi je bilo jasno, da je to ena lopovska druščina, kot praktično vse zavarovalnice. Zavarovanje se, razen v posebnih primerih - ne izplača. Če si povprečen človek, ki ima povprečno vredne ne/premičnine, živi na povprečno nerizičnem področju in počne povprečne stvari - nimaš na zavarovalnici kej iskat (pustmo avtomobilsko - razen kasko - zavarovanje). Zavarovanje se dejansko splača, če ti, za razliko od zavarovalnice, upravičeno pričakuješ povečano rizičnost. Sicer pa samo bejž... Jaz se WS ne bi dotaknil niti z deset čeveljsko palico...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
racprodaja ::
Ma, isto pizdarijo imam jaz Triglavom kar se tiče avtomobilskega zavarovanja. Najprej mi prasice triglavske nočejo dat zavarovanja na obroke (čeprav sem jim v prejšnjem letu plačeval vse na rok oz. še pred rokom češ, imamo preveč neplačnikov - pa koji kurac to mene briga če imajo oni neplačnike ali ne??????!!!)potem mi obračunajo novo zavarovalno premijo na cca. 970EUR, domov pa dobim račun za 1050EUR, WTF, mislim, smrdljivci eni navadni, olupit me hočejo za 70EUR, ko da je to drobiž....tak pač je, ko pa pri nas ni pametne konkurence....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: racprodaja ()
Go-ahead ::
Zavarovalnice se dobro zavedajo, da povprečna stranka nima pojma o odškodninah, zavarovalninah, življenskih zavarovanjih,... Imam občutek, da se to nemalokrat izkorišča. K vsaki polici pripada za eno malo diplomo zavarovalnih pogojev ki jih nihče ne bere.Ko bi pa rad kaj prijavil in dobil odškodnino ali kaj drugega se običajno začnejo težave.
In v tej netransparentnosti kujejo visoke dobičke. Problematična je tudi nepovezanost uporabnikov njihov storitev.
Na tem portalu bi radi to spremenili www.oskodovanec.si
In v tej netransparentnosti kujejo visoke dobičke. Problematična je tudi nepovezanost uporabnikov njihov storitev.
Na tem portalu bi radi to spremenili www.oskodovanec.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavarovanje z varčevanjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14654 (8045) | energetik |
» | Prometna : naredil škode za 80€, sedaj moram plačat 300€ več zavarovanja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19271 (16086) | dj_uro |
» | Varčevanje 100€/mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 34150 (24310) | Gjurisic |
» | Avtomobilsko zavarovanje- par idej in vprašanj (kje je najceneje, ga je možno opravit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 21386 (16815) | ivanuscha |
» | Zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24628 (23246) | igor37 |