Forum » Zvok in slika » LG sl9000 in podnapisi
LG sl9000 in podnapisi
WiLd_WiNd ::
Živjo!
Pred nekaj dnevi sem kupil zgoraj omenjeni t.v., vendar ne morem pri predvajanju hd vsebin iz usb-ja loadat podnapise....
Nikakor da jih najdem, čeprav na USB-ju so in v user-manualu piše da ta televizor podpira srt....
Kakšen nasvet ali pa program ki spreminja podnapise iz enega formata v drugega?
p.s. bi tudi zapekel podnapise v film, ampak to znam z virtuaDUB-om, ki ne podpira MKV-je....
Hvala za nasvete!
Pred nekaj dnevi sem kupil zgoraj omenjeni t.v., vendar ne morem pri predvajanju hd vsebin iz usb-ja loadat podnapise....
Nikakor da jih najdem, čeprav na USB-ju so in v user-manualu piše da ta televizor podpira srt....
Kakšen nasvet ali pa program ki spreminja podnapise iz enega formata v drugega?
p.s. bi tudi zapekel podnapise v film, ampak to znam z virtuaDUB-om, ki ne podpira MKV-je....
Hvala za nasvete!
The best way to predict future is to create it =)
mihco ::
Sam imam isti tv oz 42sl9500 in mi podnapise predvaja perfektno. Edni pogoj verjetno je da je ime podnapisov popolnoma enako imenu video fajla.
lp
lp
detroit ::
jst mam sicer 42lh7000 ampak mi tudi noče prebrat podnapisou vseh iz podnapisi.net, nekega dne sm sicer testirou z timeadjusterjem, in čim ta javi da je file corrupt ga ne bo prebral tv. Z notepadom ga komot odprem...
Pa tudi isto ime mora imet ja
Pa tudi isto ime mora imet ja
Skero
mihco ::
Mogoce res...ampak se nisem naletel na podnapise ki nebi delali. Delajo .srt, .sub, popravljani v subadjust ali subtitle workshop, ... Sem izredno zadovoljen s tvjem in usb predvajanjem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | filmi na smart TV, .mkv, .avi itd..Oddelek: Pomoč in nasveti | 3193 (2754) | Han |
» | DLNA podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 1408 (892) | Ales |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39694 (11743) | JanezC |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57879 (49770) | Lupin |
» | Philips DVP 5140 DVD PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3554 (3444) | peregrinus |