Forum » Programska oprema » Zakaj predvajalniki zamaknejo podnapise?
Zakaj predvajalniki zamaknejo podnapise?
aco111 ::
Zakaj MicroDVD (.sub) format predvajalniki (BS Player, Windows Media Player Classic, ...) predvajajo s časovnim zamikom, ko pa se čisto enak podnapis brez sprememb shrani v SubRip (.srt) pa se podnapisi berejo čisto dobro v filmu?
Sem že razmišljal, da nekaj s SW problem, ampak ni. Sem par videov, pri katerih so sub podnapisi delovali čisto normalno, sedaj pa prikazuje spet s časovnim zamikom.
Kaj je tukaj narobe? Na netu še nisem našel pravega odgovora.
Lp. Allesandro.
Sem že razmišljal, da nekaj s SW problem, ampak ni. Sem par videov, pri katerih so sub podnapisi delovali čisto normalno, sedaj pa prikazuje spet s časovnim zamikom.
Kaj je tukaj narobe? Na netu še nisem našel pravega odgovora.
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
aco111 ::
Ugibam: Ko pretvarjaš imaš napačen framerate izbran.
Eh kak sem jaz nor, mi sploh ni na pamet padel framerate :P. No hvala 5er--> :D, deluje.
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim pomoč - iPad2 video + podnapisi?Oddelek: Programska oprema | 2427 (2210) | jt83 |
» | Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 178259 (55455) | Dead_Meat |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24886 (9500) | bizi72 |
» | Subtitle Workshop, včasih oz. večinoma ko odprem napaka.Oddelek: Programska oprema | 1167 (1108) | GaS |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26380 (13715) | podtalje |