Forum » Programska oprema » [težava] NVIDIA gonilniki 169.21
[težava] NVIDIA gonilniki 169.21
xyxyxyxy ::
Namestitev najnovejših gonilnikov se mi ustavi na približno 30% in se ne premakne nikamor, to traja par minut, nakar mi izpiše tole:
Kaj bi lahko bilo narobe?
Kaj bi lahko bilo narobe?
- zavaroval slike: bluefish ()
madog ::
Sledeč po briljantnem branju opisa ti žal ne morem pomagati. Mogoče kdo izmed 090 vedeževalk zna povedati več.
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Kaj bi rad še izvedel? Iz slike je razvidno, da uporabljam W7 64-bit, prejšnji gonilniki so bili pred namestitvijo novih, odstranjeni. Grafična je GeForce 8800 GTS 320MB. Še kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xyxyxyxy ()
jan01 ::
A ne znaš iz nvidiine strani iz zloadat NAJNOVEJŠE DRIVERJE, ne pa ene iz 2007!! Priložen cd? Vrzi stran!!
http://www.nvidia.com/Download/index.as...
http://www.nvidia.com/Download/index.as...
Se opravičujem za napako, šele sedaj opazil, driverji so 196.21 in ne 169.21, torej zadnji.
Sem pa že ugotovil v čemu je problem, na srečo nisem edini, ki ga je to doletelo. Izgleda, da je v gonilnikih napaka, zato se PhysX nekaterim ne namesti pravilno. Med nameščanjem je treba ročno končati proces namestitve le-tega in ga na koncu namestiti ročno.
Sem pa že ugotovil v čemu je problem, na srečo nisem edini, ki ga je to doletelo. Izgleda, da je v gonilnikih napaka, zato se PhysX nekaterim ne namesti pravilno. Med nameščanjem je treba ročno končati proces namestitve le-tega in ga na koncu namestiti ročno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafika Nvidia Geforce updateOddelek: Pomoč in nasveti | 937 (548) | Riff |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8552 (7758) | Invictus |
» | Moder ekran, ki javi napako - prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4211 (3091) | miranpozar |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2512 (2325) | racunalnik3 |
» | Ubuntu 8.04 frekvenca osveževanja in resolucijaOddelek: Operacijski sistemi | 2369 (2002) | c0ck4m0u53 |