Forum » Loža » Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)
Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)
kuglvinkl ::
Tisti, ki niste interesenti za to, ni nujno da sodelujete v temi.
Your focus determines your reallity
kitewing ::
kuglvinkl ::
Seveda, sanmo ne mi utrujat glede zavajujočih naslovov.
Your focus determines your reallity
PINki ::
Mene odstranite iz spiska. Iz istega razloga kot BlueFisha... previsok stol za mojo mizo :(
koyotee ::
kaj pa če bi nabavili še nove mize?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
zagi123 ::
In tako bomo vsak dan zgubljali interesente in bomo na koncu marca imeli kakšnih 74 interesentov, ker te teme ne najde noben...če bi vsaj 10% interesentov povprašalo za nakup še kakšnega prijatelja, bi se to že naročilo..
WarpedGone ::
@zagi123: ne obupat!
Zdej kmalu se naj bi začelo govorit o končni ceni in zbiranju vplačil.
Zdej kmalu se naj bi začelo govorit o končni ceni in zbiranju vplačil.
Zbogom in hvala za vse ribe
mojca ::
Mi lahko kdo pojasni, kaj pomeni prenizka miza za ta stol? Mar niso vse mize visoke 75 cm? Je ta stol previsok ali vasa miza prenizka (predal pod mizo)?
Pri narocanju pohistva po meri sem se najprej morala spreti z mizarjem in doma, ker sem zelela posteljo visine 75 cm (potem sem pristala na kompromisu 70 cm in je visina fenomenalna), zdaj pa sem zelela visjo pisalno mizo in so me se bolj cudno gledali, ces da to "ne gre" in da bom imela tezave pri sedenju, ce bo previsoka.
Pri narocanju pohistva po meri sem se najprej morala spreti z mizarjem in doma, ker sem zelela posteljo visine 75 cm (potem sem pristala na kompromisu 70 cm in je visina fenomenalna), zdaj pa sem zelela visjo pisalno mizo in so me se bolj cudno gledali, ces da to "ne gre" in da bom imela tezave pri sedenju, ce bo previsoka.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: mojca ()
mojca ::
Ziga Dolhar je izjavil:
Nagradno vprašanje. Koliko [in ne ČE! :)] znaša stava v Ergolesovi upravi, ali nam bo uspelo ali ne zrihtat tole?
Strategija A za pesimista:
Staviš za 0,5-0,75 cenovne razlike, da ne bo uspelo in istočasno naročiš stol. Če uspe, si ga še vedno dobil ceneje kot pri Ergolesu, če ne uspe, si pa tudi kar lepo zaslužil s stavo :)
Strategija B za optimista:
Staviš za vsaj dva stola, da bo uspelo, in Slo-Techovcem pomagaš izvesti akcijo. (Če zmanjka naročil, zrihtaš dodatne stranke, če gre karkoli narobe narobe, lahko z insajderskimi informacijami priskočiš na pomoč in pri tem paziš, da te sodelavci ne zalotijo.)
PS: A delajo na Kitajskem tudi Spinalise za 250 EUR? Naročim za ves odsek ... :)
SasHo ::
štejte še mene +1
Drugače pa obstaja tudi alternativa za 430EUR tu:
http://www.buerostuhl24.com/chefsessel-...
Poštnina do SLO je 30EUR/stol.
Še vedno 90EUR ceneje kot pri Ergoles-u.
Drugače pa obstaja tudi alternativa za 430EUR tu:
http://www.buerostuhl24.com/chefsessel-...
Poštnina do SLO je 30EUR/stol.
Še vedno 90EUR ceneje kot pri Ergoles-u.
Zanimivo, po celem mesecu se še vedno najdejo kandidati, ki zadeve niso prej videli.
Delite še mal reklame - še vsaj kakih 20 ljudi bi bilo dobro dobit, da je neki rezerve. Ni realno računat da bojo vsi kandidati tudi zares kandidati ko bo treba denar pokazat.
Delite še mal reklame - še vsaj kakih 20 ljudi bi bilo dobro dobit, da je neki rezerve. Ni realno računat da bojo vsi kandidati tudi zares kandidati ko bo treba denar pokazat.
ikeman ::
Malce sem prebrskal po CHI straneh in res tam se prodajajo po 250-300 EUR.
100 Chinese yuan = 10.6553931 Euros
2500 Chinese yuan = 266.384828 Euros
Davek na kitajskem je 17% tako, da lahko od teh cen se davek odbijete. Kar pomeni da je res, da se tak stol tam dobi za cca 150 EUR brez DDV in marze.
Link do CHI konkurenta ebayu
http://search.taobao.com/search?q=ergoh...
Pa se link do dobaviteljev na Alibabi:
http://www.alibaba.com/trade/search?Sea...
Upam da ste kontaktirali zanesljive prodajalce/dobavitelje.
100 Chinese yuan = 10.6553931 Euros
2500 Chinese yuan = 266.384828 Euros
Davek na kitajskem je 17% tako, da lahko od teh cen se davek odbijete. Kar pomeni da je res, da se tak stol tam dobi za cca 150 EUR brez DDV in marze.
Link do CHI konkurenta ebayu
http://search.taobao.com/search?q=ergoh...
Pa se link do dobaviteljev na Alibabi:
http://www.alibaba.com/trade/search?Sea...
Upam da ste kontaktirali zanesljive prodajalce/dobavitelje.
kitewing ::
Malo me skrbi ker je Okapi na podlagi slike ugotovil kje kupuje Ergoles. Slike so lahko samo simbolične...
Okapi ::
Slike so lahko samo simbolične...V katalogu proizvajalca slike pač niso simbolične. Poleg tega se oznake stola pri kitajskem proizvajalcu ujemajo z oznako tega stola, ki ga prodajajo v ZDA. Povsem ujema se tudi opis funkcij.
Naslednji teden bo predvidoma znana dokončna cena celega kontejnerja, pripeljanega v Koper, in bomo lahko naredili kalkulacijo, kakšna bo cena pri 70/75/80 prodanih stolih.
O.
roCkY ::
Kaj ne boste naročali poln kontejner? Nekaj prek ST neprodanih stolov zagotovo ne bo problem prodati (s sprejemljivo maržo).
Ob pravi ceni sem interesent za 2.
Kaj to pomeni? Jasno je blo napisano da je Target cena ob "polnem" kontejnerju okrog 250 EUR. Vzameš torej 2 al ne?
Kaj ne boste naročali poln kontejner?Ja, naročili bomo poln kontejtner, samo točne trenutne cene zanj trenutno še ne vemo. Začetna kalkulacija je narejena po predračunu za 50 stolov.
Potem se bo pa strošek celega kontejnerja delil na 70 ali več stolov, da vidimo, ali je cena sprejemljiva že pri tej številki prodanih stolov. Ostali stoli bodo kot rezerva, če bo slučajno kakšen od dostavljenih pokvarjen ali poškodovan, sicer pa zaslužek uvoznika.
O.
lopov ::
Najbrž je isti odgovor tudi za SP, če bi vzel zase za v stroške :)
Moram mal poterjat da cekine nakažejo, hehe ...
Moram mal poterjat da cekine nakažejo, hehe ...
WarpedGone je izjavil:
Kaj to pomeni? Jasno je blo napisano da je Target cena ob "polnem" kontejnerju okrog 250 EUR. Vzameš torej 2 al ne?
Okrog nedorečenih ponudb sem precej previden. Zelo rado se kaj spremeni. Za do 300€ piši 2. Če bo več bomo pa še videli...
Brez panike. Noben te ne bo držal za besedo in terjal denar samo zato ker si tuki reku da bi vzel dva za okol 250 EUR.
Tole je prvi krog - namen je ugotavljanje interesa. Če bo zgledalp kot da ga je dovolj, se bo glede na tisto cifro izračunala točna cena in pozvalo ljudi da vplačajo celoten znesek. Če se zbere premalo vplačil se cela zgodba skensla in vrne denar, sicer pa dobite obvestilo kje boste lahko dvignili stole.
Tole je prvi krog - namen je ugotavljanje interesa. Če bo zgledalp kot da ga je dovolj, se bo glede na tisto cifro izračunala točna cena in pozvalo ljudi da vplačajo celoten znesek. Če se zbere premalo vplačil se cela zgodba skensla in vrne denar, sicer pa dobite obvestilo kje boste lahko dvignili stole.
SmeskoSnezak ::
Jaz še vedno ne vem, kje lahko ta stol v Mariboru sprobam.
@ Pusti soncu v srce... @
Ha, tule imajo "naš" Ergohuman po 429 evrov, znižan z 800 evrov! Malo dvomim, da bi spustili pod 300 evrov, lahko pa vprašaš.
O.
O.
Sm te jaz dopisal.
Fanfare!
Dosegli smo magičnih 80 papirnatih kandidatov. Imamo nafilan en papirnat kontejner.
Nismo še tam kjer bi si želeli, smo pa bistveno dlje kot smo na začetku upali resno računat.
Ta stvar je tako daleč, da se bo v kratkem nekdo oglasil z "dokončno" ceno in številko TRR kamor se lahko nakaže 100% predplačilo. Ali nekaj temu podobnega.
Fanfare!
Dosegli smo magičnih 80 papirnatih kandidatov. Imamo nafilan en papirnat kontejner.
Nismo še tam kjer bi si želeli, smo pa bistveno dlje kot smo na začetku upali resno računat.
Ta stvar je tako daleč, da se bo v kratkem nekdo oglasil z "dokončno" ceno in številko TRR kamor se lahko nakaže 100% predplačilo. Ali nekaj temu podobnega.
blaz87 ::
Pa bo ta nekdo poštena oseba, oz. kako bo to speljano? Da na koncu ne bi ostali brez vsega?
Kar tak na forum TRR objavt in rečt ok, zdaj pa lahko nakažete skoraj ne gre. Ali pač?
Dejansko je pa zdaj stvar taka, da se mora teh 80 papirnatih kandidatov tudi napolniti v kontejnerju oz. na TRR-ju. Kako se bo skontaktiralo vseh 70 ljudi. So vsi aktivni na slo-techu, ali se jih kako skontaktira preko mailov, če jih mate amini?
Saj ni problem, če bo kdo manjkal vzamem 1 ali 2 zraven. Ju prodam naprej :)
Kar tak na forum TRR objavt in rečt ok, zdaj pa lahko nakažete skoraj ne gre. Ali pač?
Dejansko je pa zdaj stvar taka, da se mora teh 80 papirnatih kandidatov tudi napolniti v kontejnerju oz. na TRR-ju. Kako se bo skontaktiralo vseh 70 ljudi. So vsi aktivni na slo-techu, ali se jih kako skontaktira preko mailov, če jih mate amini?
Saj ni problem, če bo kdo manjkal vzamem 1 ali 2 zraven. Ju prodam naprej :)
Hja, stvar bo šla preko neke obstoječe slovenske firme, oseba/nick ki bo to reč peljala tu na forumu, je že "star" član in ima nek renome resnosti - ni od včeraj.
Vseh 80 papirnatih kandidatov je registriranih na tem forumu in bo verjetno dobilo kakšno ZS z vsemi potrebnimi podatki kako in kaj.
Na koncu pa je stvar na njihovih ramenih, saj za svoj denar odgovarjajo samemu sebi - al hočejo tak stol za takšno ceno na tak način al pač ne.
Vseh 80 papirnatih kandidatov je registriranih na tem forumu in bo verjetno dobilo kakšno ZS z vsemi potrebnimi podatki kako in kaj.
Na koncu pa je stvar na njihovih ramenih, saj za svoj denar odgovarjajo samemu sebi - al hočejo tak stol za takšno ceno na tak način al pač ne.
Čakam, da mi Kitajci pošljejo predračun za cel kontejner in naslednji teden bi morala biti znana končna cena stola. Medtem bom še dorekel vse podrobnosti s firmo, ki bo stvar izvedla (pobrala denar in izdala račune), in potem začnemo pobirati denar.
O.
O.
boogie_xlr ::
+1 še za mene, ker se mi je stari plastik fantastik stol zlamau(itak ni bil neki) in potrebujem novega.
Matheeew ::
Fajn bi bilo določit do kdaj se pobirajo naročila.
Je že res, da bo marsikdo odpadel, ko bo potrebno nakazati denar. Po drugi strani pa se lahko pričakuje tudi nekaj novih interesentov, ko bodo videli, da gre zares.
Se naroča točno določeno število stolov ali kolikor bo pač naročil, pri čemer jih mora biti vsaj 80?
Je že res, da bo marsikdo odpadel, ko bo potrebno nakazati denar. Po drugi strani pa se lahko pričakuje tudi nekaj novih interesentov, ko bodo videli, da gre zares.
Se naroča točno določeno število stolov ali kolikor bo pač naročil, pri čemer jih mora biti vsaj 80?
Najbolje da čakalno vrsto odprete. Ne sortirate več po abecedi novih interesentov ampak dodajate na konec spiska.
Časovnica je določena:
S tem da so ti roki en mau fleksibilni.
Naročil se bo tavelik kontejner - če bo dejanskih vplačil vsaj približno dovolj, višek nenaročenih stolov kot provizijo pobere firma, ki bo speljala naročilo. Čakalna vrsta se bo izvajala ob sami vplačilih. Kdor bo predolgo čakal z vplačilom denarja bo pač ostal brez stola - če bo interesa "preveč".
- do srede marca bo znana končna cena in št. računa, na katerega bo treba nakazati denar (predplačilo)
- do konca marca se bo zbiral denar in potem se bo bodisi naročilo stole, ali vrnilo denar (ker pač obstaja možnost, da imajo ljudje prevelike oči in ko bo treba skeširati, si bo preveč kandidatov premislilo)
- maja bi potem morali biti stoli tu
S tem da so ti roki en mau fleksibilni.
Naročil se bo tavelik kontejner - če bo dejanskih vplačil vsaj približno dovolj, višek nenaročenih stolov kot provizijo pobere firma, ki bo speljala naročilo. Čakalna vrsta se bo izvajala ob sami vplačilih. Kdor bo predolgo čakal z vplačilom denarja bo pač ostal brez stola - če bo interesa "preveč".
krho ::
Glede na to, da smo konec marca in se še ne pobira plačil :) Se bodo vplačila najbrž zavlekla do sredine aprila nekje 15,16? Če da potem sem zraven.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Okapi je zgoraj napisal da čaka ponudbo kitajcev za cel kontejner, i.e. za 80 komadov. Ko jo bo dobil in zvedu še par drugih reči bo objavu "končno ponudbo".
Stvari zahtevajo svoj čas, sploh če niso samo pod tvojo kontrolo in sploh če se s tem ubadaš tko za hobi.
Krho, te napišem? En komad?
Stvari zahtevajo svoj čas, sploh če niso samo pod tvojo kontrolo in sploh če se s tem ubadaš tko za hobi.
Krho, te napišem? En komad?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 44279 (556) | skyform |
» | Udoben stol za večurno deloOddelek: Pomoč in nasveti | 5593 (2148) | U2ros |
» | Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31220 (15750) | Unknown_001 |
⊘ | group buyi so neslovenski (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 28969 (23775) | Gandalfar |