Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z WinME (Ta operacija je bila preklicana...)
Tezave z WinME (Ta operacija je bila preklicana...)
Samson ::
Kar naenkrat je zacel nekaj tezit, ce hocem nastavitve spreminjat (skor vse nastavitve v nadzorni plosci). Naprimer kliknem na ikono system, in napise:
Ta operacija je bila preklicana zaradi omejitev, ki veljajo za ta racunalnik. Obrnite se na skrbnika sistema.
In ni treba posebej povedat, da sem jaz edini acc na njem...:)
Kot tudi ne, da niti obnovitev sistema ne dela, ne brisanje .PWL datoteke, ne varni zagon. Ali kdo pozna resitev, razen F***** C: /q ??????
Ta operacija je bila preklicana zaradi omejitev, ki veljajo za ta racunalnik. Obrnite se na skrbnika sistema.
In ni treba posebej povedat, da sem jaz edini acc na njem...:)
Kot tudi ne, da niti obnovitev sistema ne dela, ne brisanje .PWL datoteke, ne varni zagon. Ali kdo pozna resitev, razen F***** C: /q ??????
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei P10 lite izklop updateOddelek: Mobilne tehnologije | 1135 (953) | -žiga- |
» | bass ne deluje oz. deluje ampak ne tako kot hočemOddelek: Zvok in slika | 2988 (2282) | CeSTbon |
» | GarancijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (1902) | BorutK-73 |
» | HP prenosnik formatiranje, resize particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2027 (1915) | 1309976 |
» | [Win vs. Lin] Register vs. 10000 datotek na disku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10428 (6350) | BlueRunner |